Η Νότια Αφρική «εκθέτει» τον ΣΥΡΙΖΑ για τους Ρότσιλντ

 

Ενώσεις από την Νότια Αφρική ενώνουν δυνάμεις, προκειμένου να αναμετρηθούν με την οικογένεια Ρότσιλντ, με την κατηγορία ότι εκείνη αναμειγνύεται σε προσπάθειες να
«καταληφθούν» οι Κρατικές Επιχειρήσεις της χώρας (SOEs).
Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο Russia Today, η Εθνική Ένωση Μεταλλουργών Νοτίου Αφρικής και ο Σύνδεσμος Ξυλουργών δημοσίευσαν κοινή ανακοίνωση, ισχυριζόμενοι πως οι Ρότσιλντ παρεμβαίνουν στις Κρατικές Επιχειρήσεις με «άπληστους σκοπούς».
Η ανακοίνωση αναφέρει πως η οικογένεια των παγκοσμιοποιητών προσπάθησε, μεταξύ των άλλων, να διαλύσει τις εθνικές αερογραμμές της Νοτίου Αφρικής  (SAA), έτσι ώστε να τις «αρπάξει».
Γιατί είναι άλλο η υγιής είσοδος του ιδιωτικού τομέα σε κρατικές δομές και άλλο να μπαίνει χέρι να τις «αρπάξει» κοψοχρονιά, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα με το Υπερταμείο, το οποίο δέσμευσε την ελληνική περιουσία για 99 χρόνια.


Ο πλούτος συγκεντρώνεται και αργότερα θα παραδοθεί σε μία παγκόσμια εξουσία, η οποία θα τον διαχειρίζεται μαζί με τα χρέη ιδιωτών και κρατών.
Αλήθεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τι σχέση έχει με τους Ρότσιλντ;
Η Rothschild είναι «επίσημος σύμβουλος» της κυβέρνησης της Αριστεράς σε θέματα δημοσίου χρέους.
Το 2017, εκπρόσωποι της Ρότσιλντ επιβεβαίωσαν ότι είχαν συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, χωρίς φυσικά να δώσουν λεπτομέρειες για το ειπώθηκε.
Αξιοσημείωτο, τέλος, είναι πως ο Έντουαρντ Ρότσιλντ, της γνωστής οικογενείας με την οποία συναντήθηκε κρυφίως στο Παρίσι ο πρωθυπουργός, συμμετέχει με 37% στην γαλλική εφημερίδα Liberation η οποία κατά καιρούς έχει αναδείξει σε κορυφαία ευρωπαϊκή προσωπικότητα τον Αλ. Τσίπρα.
Αυτά…
















ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις