Ο Μαδούρο χορεύει ραπ την ώρα της εξέγερσης για την ανατροπή του

«Χαμός» με βίντεο που δείχνει τον Μαδούρο να χορεύει ραπ την ώρα της εξέγερσης για την ανατροπή του (βίντεο) 

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο και στο οποίο απεικονίζεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, να χορεύει στους ρυθμούς της ραπ κατά τη διάρκεια
της πρόσφατης εξέγερσης για την ανατροπή του.

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, δεκάδες τραυματίστηκαν και εκατοντάδες συνελήφθησαν στις δύο μέρες βίαιων συγκρούσεων μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και διαδηλωτών που ακολούθησαν.
Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη ο Μαδούρο είπε να ρίξε ένα χορό υπό τους ήχους ραπ μουσικής, όπως φαίνεται κι από το βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter, αναφέροντας ότι είχε μια «εξαιρετική συνάντηση» με τη νεολαία της χώρας του.
Συνολικά περισσότερα από 2.000 άτομα έχουν συλληφθεί για πολιτικούς λόγους στη χώρα από την αρχή του έτους και ιδιαιτέρως κατά της αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.



«Μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και Μαΐου 2019, έχουν συλληφθεί 2.014 άτομα, στην πλειοψηφία τους διαδηλωτές», δήλωσε ο Αλφρέδο Ρομέρο, διευθυντής της οργάνωσης σε διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Πρόσθεσε, από αυτούς τους 2,014 ανθρώπους, περισσότεροι από 800 εξακολουθούν να κρατούνται σήμερα, συμπεριλαμβανομένων αρκετών στρατιωτικών.
Οι διαμαρτυρίες έχουν πληθύνει σε ολόκληρη τη λατινοαμερικανική χώρα, αφότου ο Χουάν Γκουαϊδό αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος στις 23 Ιανουαρίου και αναγνωρίστηκε ως τέτοιος από περίπου 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Την περασμένη Τρίτη, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης κάλεσε σε στρατιωτική εξέγερση, η οποία ξεφούσκωσε γρήγορα. Το κάλεσμά του στον στρατό προκάλεσε ωστόσο τεράστιες διαδηλώσεις κατά του Μαδούρο την Τρίτη και την Τετάρτη που αμαυρώθηκαν από βίαιες συγκρούσεις.
Όπως δήλωσε ο Ρομέρο, 339 άνθρωποι, πολίτες και στρατιώτες συνελήφθησαν έπειτα από αυτήν την εξέγερση και 82 άτομα εξακολουθούν να κρατούνται.

















ΠΗΓΗ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις