Ποιοι φοβούνται ότι θα γίνει πόλεμος, μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων!!!!



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα europe.infowars, η Σουηδία διατρέχει ένα πολύ μεγάλο κίνδυνο. Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχει δημιουργήσει μια κατάσταση
εφιαλτική.
Όπως έχετε διαβάσει παλιότερα , στην Σουηδία υπάρχουν μουσουλμανικές περιοχές-γκέτο, στις οποίες δεν πατάει η αστυνομία.

Η πιο γνωστή περίπτωση είναι αυτή του malmo, όπου πλέον μέχρι και γνωστή ταχυμεταφορική, έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, δεν παραδίδει πακέτα στην συγκεκριμένη περιοχή, επειδή υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα.

Στην Σουηδία των ανοιχτών συνόρων, της Παγκοσμιοποίησης και της αυξημένης εγκληματικότητας λοιπόν, υπάρχει ένας μεγάλος φόβος. Όπως υποστηρίζουν διάφορα Ασσυριακές οργανώσεις Χριστιανών, στην χώρα υπάρχουν Μουσουλμάνοι που θέλουν πόλεμο με τους Χριστιανούς.
Πρόσφατα ένας Συριακός Ορθόδοξος ναός στο Södertälje, έγινε στόχος τρομοκρατών. Αρκετές Ασσυριακές οργανώσεις, έχουν ζητήσει την βοήθεια της αστυνομίας, αλλά συνάντησαν την παγερή αδιαφορία των αρχών. Οι Χριστιανοί που ζουν στην Σουηδία, λένε ξεκάθαρα ότι οι Μουσουλμάνοι θέλουν πόλεμο.

Όπως διαβάσατε, οι Χριστιανοί δέχονται πόλεμο στην Σουηδία και οι αρχές της χώρας, αδιαφορούν. Δεν είναι τυχαίο αυτό το γεγονός και μας δείχνει την παρακμή που υπάρχει στην άλλοτε αναπτυγμένη χώρα.

 Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, αν αναλογιστεί κανείς το εξής: Στην Ελλάδα έχουν έρθει αρκετοί Μουσουλμάνοι. Ανάμεσα στους πράγματι πονεμένους ανθρώπους που ήρθαν εδώ με τις οικογένειες τους, υπάρχουν και νεαροί στρατεύσιμης ηλικίας. Είναι πραγματικά σχεδόν σίγουρο, ότι μέσα σε αυτούς έχουν εισχωρήσει και εγκληματικά στοιχεία.















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις