Βρέθηκε Ανθρώπινο Οστό 2 μέτρων στη Νότιο Αφρική;;;!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΘΙΚΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕς

Μία πολύ περίεργη και ιδιαίτερα ασυνήθιστη ανακάλυψη ισχυρίζεται ότι έκανε ο Michael Tellinger. Ζει στη Νότια Αφρική και μια μέρα «σκόνταψε» σε ένα γιγαντιαίο αρχαίο
απολίθωμα από κάποιο ον που κανείς δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να υπάρχει…
Ο Michael Tellinger είναι συγγραφέας, εξερευνητής, ενώ έχει ασχοληθεί και με την πολιτική. Επίσης έχει παρουσιάσει την τοποθεσία «Adam’s Calendar» ως τόπο εξαιρετικής αρχαιολογικής σημασίας, που βρίσκεται στο επίκεντρο ενός δικτύου πέτρινων κύκλων στη Νότια Αφρική.

Τι είναι, όμως αυτό που ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε;

Θα μπορούσε άνετα να ανήκει σε ένα γιγαντιαίο ανθρωποειδές, μας λέει ο γνωστός ανεξάρτητος ερευνητής Scott C. Waring, καθώς φαίνεται ότι έχει την κοινή δομή και το σχεδιασμό ενός γιγαντιαίου οστού.

Θυμηθείτε ότι ένα απολίθωμα είναι ένα οστό που έχει μετατραπεί σε πέτρα, μέσα από την πάροδο πολλών χιλιετιών. Κατά συνέπεια, τα απολιθώματα είναι βράχοι.

Το επίμαχο αντικείμενο, διαθέτει όλα τα σημάδια ενός απολιθώματος, αλλά από ποιο πλάσμα θα μπορούσε να προέρχεται που να είναι τόσο μεγάλο; Ποιο πλάσμα είχε τέτοιο μέγεθος ώστε να του ανήκει αυτό το οστό;

Στην πραγματικότητα μοιάζει να προέρχεται από κάποιο χέρι ή πόδι. Καθώς, λοιπόν, αυτό έχει 2 μέτρα μήκος, τότε, ο κάτοχός του θα μπορούσε να είναι 80 μέτρα ψηλό ή περισσότερο. Μιλάμε για πραγματικά τεράστιο μέγεθος και, ειλικρινά, φαίνεται να είναι ηλικίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ετών.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτό δεν είναι κόκαλο ενός γιγαντιαίου ανθρωποειδούς ούτε πως είναι πραγματικά. Αλλά το σχήμα, οι διαστάσεις και η ηλικία τείνουν να δείχνουν πως είναι πραγματικό.

Άραγε, είναι μία παρειδωλία ή πραγματικά κάποιο οστό που κάποτε ανήκε στον κορμό κάποιου γιγαντιαίου πλάσματος; Και αν ναι, σε ποιο είδος;

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Giant Bone Discovered by Michael Tellinger


















ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις