Σοκαριστικές μαρτυρίες από «Εξισλαμισμένη» χώρα




Μια από αυτές τις χώρες είναι και η Σουηδία, στην οποία η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού σαν την Ελλάδα μυαλό δεν βάζει και υποδέχεται συνεχώς νέους «μετανάστες».

Πλέον, νεαρά κορίτσια κρατούνται μακριά από τα σχολεία από τους ίδιους τους γονείς τους, αφού νεοαφιχθέντες μετανάστες επέφεραν την αναρχία στο σχολικό περιβάλλον σύμφωνα με τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Joakim Lamotte.
Ο Lamotte λέει ότι δέχτηκε κλήσεις από πολλούς γονείς από το Halmstad της Σουηδίας, μετά από απειλές και ξύλο που δέχθηκαν τα κορίτσια τους, καθώς τις αποκάλεσαν «πόρνες» σε ένα σχολείο όπου οι μετανάστες διακινούν ανοιχτά ναρκωτικά και μεταφέρουν όπλα.
«Τις τελευταίες μέρες έρχομαι σε επαφή με γονείς παιδιών στο Österledskolan έξω από το Halmstad», αναφέρει ο Lamotte. «Περιγράφουν ένα σχολείο όπου η ανασφάλεια κλιμακώνεται και πολλοί πλέον επιλέγουν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι επειδή το σχολείο δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών τους. Σύμφωνα με τους γονείς, είναι μια ομάδα νεοαφιχθέντων μεταναστών που παρενοχλούν τις κόρες τους».
Το παράδοδο είναι, ότι όπως αναφέρει ο Lamotte, σύμφωνα τις ανώνυμες μαρτυρίες γονέων, όσοι διαμαρτύρονται κατηγορούνται ως ρατσιστές από τους «προοδευτικούς». «Αυτό εμποδίζει τη συζήτηση για το πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζουμε» λένε οι γονείς.
«Απειλές και κακοποιήσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στο σχολείο», δήλωσε ένας γονέας. «Η κόρη μας, η οποία πηγαίνει στην όγδοη τάξη, έχει στοχοποιηθεί από τη δεύτερη εβδομάδα της έβδομης τάξης. Την έχουν αποκαλέσει για παράδειγμα,« πόρνη »και την απείλησαν αρκετές φορές ότι θα της ρίξουν ξύλο».
«Η αστυνομία έχει κληθεί πολλές φορές, την προηγούμενη εβδομάδα και ένα ασθενοφόρο κλήθηκε επίσης στο σχολείο κατά τη διάρκεια των επιθέσεων».
Οι γονείς λένε ότι πιστεύουν ότι η διοίκηση του σχολείου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τα προβλήματα των παιδιών τους, αλλά επιτίθεται εναντίον εκείνων που εκφράζουν ανησυχίες για τις συνθήκες στο σχολείο κατηγορώντας τους για ρατσιστές.
«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ολοκληρωτική αναρχία στο σχολείο και έχουν χάσει εντελώς τον έλεγχο», είπε ένας άλλος γονέας. «Ταυτόχρονα, η διοίκηση του σχολείου θέλει να αποσιωπά αυτό που συμβαίνει και να ρίχνει το φταίξιμο στον…ρατσισμό.
Όπως λένε, ο λόγος για αυτά τα συμβάντα, είναι η ειδική μεταχείριση που έχουν οι μετανάστες, για τους οποίους η διοίκηση λέει πως απλά οι νεοαφιχθέντες δεν έχουν ακόμη ενσωματωθεί. Την Παρασκευή μετανάστες χτύπησαν δυο κορίτσια. Ο Lamotte λέει χαρακτηριστικά ότι ο διευθυντής του σχολείου έχει «κρεμάσει» το τηλέφωνο επάνω του μετά από τις τόσες πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσουν γονείς μαζί του.
Όπως αναφέρει το Infowars, ένα 12χρονο κορίτσι στη Σουηδία, , ξυλοκοπήθηκε, βιάσθηκε και κόντεψε να πεθάνει. Η μητέρα του, γνωρίζοντας την ταυτότητα του εγκληματία, το ανέφερε στην αστυνομία, περιμένοντας πως θα τον συλλάμβανε. Η αστυνομία όμως δεν τον έχει καν καλέσει ακόμη για ανάκριση, παρά το ότι γνωρίζει το όνομα και τη διεύθυνση του.

Εκτός αυτού, σύμφωνα με το δημοσιογράφο που ερεύνησε την περίοδο εκείνη την υπόθεση, το κορίτσι παρενοχλούταν ακόμη από το βιαστή στους δρόμους της περιοχής.Όταν ο δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή με τις Αρχές, του είπαν πως δεν έχει ακόμη κινητοποιηθεί η αστυνομία, επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με το φόρτο εργασίας! Δηλαδή υπάρχουν τόσα πολλά περιστατικά βιασμού που δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί!



Το Φεβρουάριο ο ίδιος δημοσιογράφος διερεύνησε το φυλετικό βιασμό μίας Σουηδής από μία ομάδα ανδρών στο Γκέτεμποργκ, οι οποίοι ανέβασαν την πράξη τους στο Facebook. Υπάρχουν πάντως πολλά βίντεο που περιγράφουν τι ακριβώς συμβαίνει στη Σουηδία, όπως το παρακάτω.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η Σουηδία δέχεται με ανοιχτές αγκάλες όσους πολέμησαν για το ISIS
Περίπου 150 Σουηδοί Tζιχαντιστές που είχαν ταξιδέψει στη Συρία και το Ιράκ για να πολεμήσουν για το ISIS επέστρεψαν στο σπίτι τους και ακόμη περισσότεροι επιστρέφουν όσο περνάει ο καιρός.
Περίπου το ένα τρίτο των επαναπατρισθέντων ISIS έχουν μετατραπεί σε εγκληματίες μετά την άφιξή τους στη Σουηδία, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός SVT.
Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός παρακολούθησε 41 από τους επαναπατριζόμενους και διαπίστωσε ότι 13 από αυτούς έχουν ήδη καταδικαστεί για εγκλήματα ή βρίσκονται υπό έρευνα για καταδίκη.
Τα αδικήματα περιλαμβάνουν διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, εκβιασμούς, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τέλος, φοροδιαφυγή όπως αναφέρει ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός.
Ο δυτικός πολιτισμός δέχεται επίθεση σε πολλαπλά μέτωπα. Η νεότερη έκθεση του Paul Joseph Watson αποκαλύπτει ότι μπορεί να βιώνουμε το τέλος της Δύσης όπως τη γνωρίζαμε εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
«Πολλοί από αυτούς είχαν προηγουμένως «μαύρο» ποινικό μητρώο, οπότε δεν προκαλεί καμία έκπληξη», σχολίασε ο κορυφαίος ερευνητής της τρομοκρατίας της Σουηδίας Magnus Ranstorp του Εθνικού Κέντρου Άμυνας.
Πριν από δύο χρόνια, η ομάδα του Ranstorp δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με τους «ξένους μαχητές» της Σουηδίας, οι οποίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πολλοί από αυτούς είχαν πράγματι καταδικαστεί για εγκληματικές ενέργειες. Ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο που επέστρεψαν και έκαναν τα ίδια, υποστήριξε.
Ο δικηγόρος Thomas Olsson «το τερμάτισε» λέγοντας ότι κάθε προσπάθεια να αποτραπεί η επιστροφή των τρομοκρατών του ISIS στη Σουηδία θα ήταν «αντιδημοκρατική».
Λέτε να γίνουμε μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών στα σχολεία της Ελλάδας; Ίσως αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια τετραετία επειδή κάποιοι θα ψηφίσουν μικρά κόμματα για να «τιμωρήσουν» τα μεγάλα!




















ΠΗΓΗ

























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις