Τι ειναι αυτο στον πλανητη Αρη...?




Είναι γεγονός πως στον πλανήτη Άρη πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες, φωτογραφίες στις οποίες παρουσιάζονται παράδοξα αντικείμενα, τα οποία αν τα είχαμε
στα χέρια μας, θα γεμίζαμε ένα μεγάλο μουσείο.
Σύμφωνα με το ArtAlienTV κανάλι του YouTube, ένα ακόμα αντικείμενο έρχεται να ταράξει τα νερά στην επιφάνεια του Άρη, καθώς ένα κομμάτι βράχου, το οποίο φωτογράφισε το Cusriosity από τρεις διαφορετικές γωνίες λήψης, έχει την όψη ενός τρομακτικού κεφαλιού. Είναι εκπληκτικό ότι πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει στο ημιπροφίλ «κεφάλι» ένα μέτωπο, μάτι, αυτί, ζυγωματικά, μύτη, στόμα και πηγούνι! Βέβαια, είναι λίγο «άγριο»:

Είναι οι Κάτοικοι του Πλανήτη 'Αρη Κάπως Έτσι; (εικόνες και video)

Επίσης σε αυτές τις τρεις εικόνες του Rover υπάρχουν πολλά κομμάτια που θα μπορούσαν να αντιστοιχούν σε μέρη αγαλμάτων καθώς και άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα.
Άραγε, αυτό το «κεφάλι» είναι πραγματικά κάτι που θα μπορούσαμε να αποδεχτούμε ως κρανίο κάποιου αρειανού, ή μήπως είναι παρειδωλία, όπως πολλοί από τους σκεπτικιστές θα υποστηρίξουν;
Από την άλλη, είναι απορίας άξιο, γιατί βρίσκουμε συνήθως μόνο κεφάλια και σχεδόν ποτέ το υπόλοιπο σώμα. Η απάντηση θα μπορούσε να είναι πως τα κεφάλια είχαν την ευκαιρία και την τύχη να κυλήσουν στο έδαφος και να σωθούν, ενώ το υπόλοιπο σώμα απλά διαλύθηκε σε κομμάτια που, ίσως και αυτά διασκορπίστηκαν.
Εσείς, τι πιστεύετε ότι συμβαίνει με αυτό το κεφάλι; Είναι ενός Αρειανού; Ή μήπως απλά ένα κομμάτι πέτρας που -όπως περιέργως και τόσα – δίνει την εντύπωση ενός ταλαιπωρημένου γλυπτού και τίποτα περισσότερο;
Δείτε το «κεφάλι» σε τρεις διαφορετικές γωνίες από τη NASA που αποτύπωσε το Curiosity Rover ή/και παρακολουθείστε το βίντεο με τις αναλύσεις που ακολουθεί αμέσως μετά:
Οι βελτιώσεις της εικόνας, στο βίντεο, εμφανίζονται πάντα δίπλα στις επίσημες και αυθεντικές εικόνες ώστε να φανεί ότι δεν πρόκειται για παραπλανητικό υλικό.

Για υπότιτλους:

Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Scary Martian & Statues – Mars Museum Pieces – ArtAlienTV

















ΠΗΓΗ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις