Απίστευτες σκηνές στην πρεσβεία του Ιράν: Ό,τι θέλει κάνει ο "Ρουβικωνας"...!!!

 


Η τρομοκρατία των κουκουλοφόρων στην Ελλάδα ξεπερνά κάθε όριο και όποιος αντιδρά χαρακτηρίζεται ως «ακροδεξιός». Πριν από λίγο διαβάσατε
για την επίθεση, των μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν.
Έκπληξη σε όλους προκαλεί η στάση που τήρησε ο αστυνομικός φρουρός της πρεσβείας, γεγονός που καταδεικνύει την εξουσία και την δύναμη που κρατούν στα χέρια τους οι αριστεριστές κουκουλοφόροι.

Ως γνωστόν, περίπου 10 άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, στις 6 το πρωί της Δευτέρας, πέταξαν μπουκάλια με μπογιές στο κτήριο που βρίσκεται επί της οδού Στρατηγου Καλάρη ενώ προκάλεσαν φθορές και στο κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού.

Στο βίντεο από την στιγμή της επίθεσης φαίνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα να πλησιάζουν πεζή την πρεσβεία με έναν εξ αυτών να ζητά από τον οπλισμένο φρουρό να μην πάρει τηλέφωνο και να τον παρακαλεί να βγει από το κουβούκλιο «για να μην χτυπήσεις από τα γυαλιά».
Εκείνος υπακούει αμέσως στον δράστη της επίθεσης, παρά το γεγονός πως ήταν οπλισμένος.
Ακολούθως βγαίνει έξω, βλέποντας άπραγος και ανήμπορος αυτόν που του μίλησε με μια βαριοπούλα στα χέρια να σπάει το κουβούκλιο ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Ρουβίκωνα πετούν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στο κτήριο.

Αφού ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο αστυνομικός ενημέρωσε τους συναδέλφους του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχει μνημόνιο ενεργειών και το οποίο αναφέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει ένας φρουρός όταν δέχεται επίθεση.
Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ενημέρωση του αρχηγείου ή το κλείσιμο μέσα στην αλεξίσφαιρη σκοπιά και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρει ότι ο σκοπός μπορεί να βγαίνει από το κουβούκλιο και να παρακολουθεί άπραγος.
Την επίθεση ανακοίνωσε λίγο μετά τις 7 και το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης ο οποίος σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε: «Επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν στο Ψυχικό. Τιμή στους δολοφονημένους Κούρδους αγωνιστές».
Για τον φρουρό διατάχθηκε ΕΔΕ, ωστόσο αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τερματιστεί η δράση του Ρουβίκωνα.

















ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις