Η «σπαρτιάτικη» αποκάλυψη Πούτιν για τα όπλα της Ρωσίας

Η «σπαρτιάτικη» αποκάλυψη Πούτιν για τα όπλα της Ρωσίας (ΒΙΝΤΕΟ)


«Η Ρωσία έχει όπλα, τα οποία δεν κατέχει κανένα άλλο κράτος».
Αυτό ανέφερε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, με σπαρτιάτικο, λακωνικό τρόπο, κατά
την διάρκεια συνάντησης με τους επιστήμονες του Ινστιτούτου Kurtshatov στην Μόσχα.

«Δεκάδες επιχειρήσεις, γραφεία σχεδιασμών και επιστημονικοί θεσμοί συμμετείχαν στην ανάπτυξη των νέων στρατηγικών όπλων της Ρωσίας», πρόσθεσε ο Ρώσος ηγέτης σύμφωνα με το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο Sputnik.

«Η Ρωσία δεν κατασκευάζει πολλά όπλα, αλλά είναι πραγματικά καλά, συμφωνούν οι Washington Times, υπογραμμίζοντας πως πολλά από αυτά τα όπλα βρίσκονται στην Συρία.
Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους. Αν οι Δυτικοί δεν καταφέρουν να τους βγάλουν από την μέση, τα σχέδια για την παγκόσμια κυριαρχία της Νέας Τάξης δεν θα εφαρμοστούν στον βαθμό που θα ήθελαν οι εμπνευστές τους.

Εν τω μεταξύ, στην παρούσα φάση η Ρωσία ενεργοποιεί τους πρεσβευτές της στα σημεία έντασης. Μετά τον πρέσβη της Ελλάδα, την «σκυτάλη» πήρε ο πρέσβης του Λιβάνου.

«Θα καταρριφθούν οποιοιδήποτε αμερικανικοί πύραυλοι ριφθούν στην Συρία», δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στον Λίβανο Αλεξάντερ Ζασίπκιν, προσθέτοντας ότι στο στόχαστρο θα μπουν επίσης τα σημεία προέλευσής τους.

Φυσικά οι ρωσικές δηλώσεις αφορούν το ΝΑΤΟ στο σύνολό του και προειδοποιεί πως η όποια επίθεση θα έχει απάντηση και, εκ των πραγμάτων, θα ξεσπάσει πόλεμος. Ποιος μπορεί να φανταστεί τι ακριβώς θα χρησιμοποιήσει η Ρωσία σε περίπτωση παγκόσμιας σύρραξης;

Για αρχή «χαθείτε» στο βίντεο:










ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις