Η Σουηδία κατατάσσει το γάλα ως σύμβολο ρατσιστικού μίσους στα ακροδεξιά site του Ίντερνετ

 


Μια έκθεση του Ινστιτούτου Total Defense Research, που ανατέθηκε από την Σουηδική κυβέρνηση, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τόσο το γάλα όσο και το σύμβολο “ΟΚ” που
κάνουμε με το χέρι είναι σύμβολα μίσους που αντιπροσωπεύουν την λευκή υπεροχή.
Σκοπός της έκθεσης ήταν να αναλύσει σχόλια του Ίντερνετ για να “δώσει μια εικόνα για κάποια ψηφιακά περιβάλλοντα των οποίων ο κοινός παρονομαστής είναι ότι είναι όλα ξενοφοβικά”, μετά από μελέτη σε κάποια ”Σουηδικά ψηφιακά περιβάλλοντα κριτικά προς τη μετανάστευση”.
Άλλες ενδείξεις “μίσους” περιλαμβάνουν τη χρήση ασέβειας καθώς και “εκφράσεις άγχους ή φόβου”, πιθανώς για τους χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες που φτάνουν στη χώρα σε τακτική βάση.
Κάποιος μπαίνει στον πειρασμό να πει ότι αυτή η ιστορία θα μπορούσε να βγει μόνο από τη Σουηδία, αλλά αριστερά μέσα στην Αμερική κήρυξαν το γάλα επίσης ως σύμβολο ρατσιστικού μίσους πριν από μερικούς μήνες.
Τον Φεβρουάριο, ο Jack Smith του Mic.com έγραψε ότι «το γάλα είναι το νέο κρεμώδες σύμβολο της λευκής φυλετικής καθαρότητας στην Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ».
Τον Μάρτιο, η Daily Caller δημοσίευσε μια έκκληση από έναν φοιτητή στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πολλοί Αμερικανοί “έχουν τόσο συνηθίσει να ακούν τα οφέλη του γάλακτος που πιθανώς δεν συνειδητοποιήσατε ακόμη τον λεπτό ρατσισμό που κρύβεται στα γεγονότα υγείας μας. “
Επίσης σύμφωνα με το The Conversation, το γάλα είναι “σύμβολο νεοναζιστικού μίσους”.
Ταυτόχρονα σε μια άλλη είδηση, η Σουηδική The Local μετέδωσε πριν λίγες μέρες ότι ο Σουηδικός ραδιοφωνικός σταθμός Mix Megapol έπαιξε στον αέρα ένα προπαγανδιστικό τραγούδι της ISIS όταν η συχνότητά του καταλήφθηκε από πειρατικό αναμεταδότη.
Το τραγούδι “Για χάρη του Αλλάχ” έπαιξε όταν τα τοπικά ραδιοκύματα του σταθμού καταλήφθηκαν από άγνωστο δράστη ανέφερε το Bauer Media, το οποίο είναι ιδιοκτήτης του σταθμού, επιβεβεβαιώνοντας το 24Malmö.se που ανέφερε πρώτη φορά το περιστατικό.








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις