Μεγάλη Δαιμονική-Παγανιστική Λατρεία τελείται στην Ουάσιγκτον αυτό το Σαββατοκύριακο

Μεγάλη Δαιμονική-Παγανιστική Λατρεία τελείται στην Ουάσιγκτον αυτό το Σαββατοκύριακο 

 

Σήμερα στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, παρουσιάστηκε ένας μεγάλος μεταλλικός δράκος μήκους 70 ποδών,

που χρησιμεύει και ως σκηνή, ένας ξύλινος ναός που
θα χρησιμεύει ως καθαρτήριο κι εκδηλώσεις με ονόματα όπως: "πτώση στην συμπόνοια" και "συνάντηση διάλυσης της συνείδησης". Όλα αυτά στο πλαίσιο εκδηλώσεων που ονομάζονται Catharsis on the Mall, δηλαδή Κάθαρση στο εθνικό εμπορικό κέντρο.
 Εδώ και χρόνια, είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη παγανιστική συγκέντρωση στον κόσμο, ονομάζεται Burning Man και τελείται στην έρημο της Νεβάδα, των ΗΠΑ.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, η λατρεία αυτού του δαίμονα θα κλιμακωθεί και θα γίνει στο National Mall της Ουάσιγκτον. Το κεντρικό κομμάτι της γιορτής θα είναι ένας τεράστιος κόκκινος μεταλλικός δράκος που ονομάζεται Abraxas (Αβράξας) που βγάζει φωτιά από το στόμα του.
 Ο τεράστιος μεταλλικός δράκος, έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στο Burning Man και θα τον περιφέρουν στους δρόμους γύρω από το Καπιτώλιο, κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης που θα γίνει το πρωί της Κυριακής. Το βράδυ του Σαββάτου, ένας μικρός ξύλινος ναός θα στηθεί κάτω από το στενό μάτι των φυλάκων της φωτιάς. Η καύση του ναού αποτελεί την καρδιά της έννοιας της κάθαρσης στην οποία παραπέμπει το όνομα της εκδήλωσης. Οι επισκέπτες θα ενθαρρυνθούν να αφήσουν σημειώσεις ή εικόνες στο ναό, οι οποίες συμβολίζουν τραυματικές εμπειρίες τους ή διάφορους πόνους της ψυχής τους και το κάψιμο θα συμβολίζει την απελευθέρωση από αυτά το τραύματα.
 Οι άνθρωποι ξέχασαν πως ο Μόνος που μπορεί να θεραπεύσει τα τραύματα της ψυχής είναι ο Χριστός και η προσωπική σχέση μαζί Του, μέσα από την επικοινωνία μας με Αυτόν, που είναι η προσευχή. Του ζητάμε να μας πάρει τον πόνο και το βάρος κι Αυτός ακούει τον καθέναν από εμάς. Με το να τρέχεις στις πλατείες και σε ξύλινους ναούς, καίγοντας χαρτάκια που λένε τον πόνο σου, απλά συμμετέχεις σε μια φιέστα, μέρος κι εσύ ενός κοπαδιού που αποτελεί όχλο, ελεγχόμενο από τα πάσης φύσεως ερεθίσματα που θα σου δώσουν οι διοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων. Δεν προσφέρεται τίποτε στην δική σου ψυχή το να τριγυρνάς ψάχνοντας ανούσιες δήθεν θεραπείες.
 Άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, παράλληλα με την "κάθαρση" (που ρύπανση έπρεπε να την έλεγαν), περιλαμβάνουν το αφιέρωμα του Rainbow Portal στους τρανσέξουαλ και τους LGBTQP, το Σχέδιο Γραφικού Σεξ (Graphic Sex Project), την Ιερή Πυραμίδα του Νερού (Sacred Water Pyramid) και το Donald Dance Floor, όπου θα κοροϊδέψουν τον Τραμπ.
 Αυτά θα αποτελούν όπως φαίνεται, από εδώ και πέρα, τα τελετουργικά της Παγκόσμιας Θρησκείας, την οποία προωθούν οι νεοταξίτες. Τέτοιο είναι και το όραμα για το Catharsis στο Mall, ένα τριήμερο γεγονός που επιδιώκει να φέρει μια γεύση από το φημισμένο παγανιστικό φεστιβάλ στην καρδιά της Ουάσινγκτον. Κι ας λένε οι διοργανωτές ότι δεν έχει σχέση με το ελεγχόμενο χάος των χιλιάδων μεταμφιεσμένων που συμμετέχουν στο Burning Man, αλλά αποτελεί περισσότερο μια πολιτική διαμαρτυρία. Διότι παραδέχονται στη συνέχεια πως είναι και μια πνευματική αγρυπνία. Μια πνευματική αγρυπνία ενάντια στις πολιτικές εξελίξεις λένε αυτοί, όμως οι συμβολισμοί και οι τελετές, άλλα λένε σε αυτούς που γνωρίζουν τι γίνεται αυτή την στιγμή στον σατανοκρατούμενο κόσμο μας.


















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις