Εξευτελισμός του Ομπάμα καθώς το όνειρο του Τραμπ πραγματοποιείται

 


 Ένας από τους λόγους που πολεμούν τόσο πολύ τον Τραμπ.
Η Ελληνική πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει αν παραδειγματιστούν οι πολιτικοί μας από τις
επιτυχίες άλλων πολιτικών, όπως αυτές που σημείωσε ο Τραμπ μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ.
Η επιτυχία των ενεργειών της κυβέρνησης Τραμπ στον τομέα της οικονομίας των ΗΠΑ είναι αισθητή. Τα ποσοστά ανεργίας μειώθηκαν, 1.000.000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν, ο δείκτης Dow Jones έπιασε τα υψηλότερα επίπεδα, το πραγματικό ΑΕΠ των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 2,6% το προηγούμενο τρίμηνο και τα σημάδια είναι πολύ αισιόδοξα.
Όλα αυτά διαψεύδουν τον Ομπάμα, ο οποίος επέμενε πως τα σχέδια του Τραμπ δεν είναι εφικτά και θα ναυαγήσουν κι έτσι έγινε ρεζίλι ακόμα μια φορά, για τις άσχετες, δήθεν, προβλέψεις του.



Αντίθετα ο Τραμπ, όπως δηλώνει και στο μήνυμά του προς τον Αμερικανικό λαό, βοηθά τους πολίτες της χώρας του να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους, δουλεύοντας για την Αμερική και τις εγχώριες επιχειρήσεις κι όχι για τα συμφέροντα της παγκόσμιας ατζέντας, όπως έκανε η κυβέρνηση Ομπάμα με τους κανονισμούς και τις υπερφορολογήσεις που κατέστρεφαν τις επιχειρήσεις και τους πολίτες των ΗΠΑ.
Στόχος του, ένα φορολογικό σχέδιο που θα βελτιώσει την οικονομία, θα φέρει πίσω τις επιχειρήσεις που έφυγαν από τη χώρα και θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας, ενώ για το μεταναστευτικό θα σταματήσει την οικονομική αιμορραγία των επιδομάτων, που δίνονταν σωρηδόν, σε κάθε πικραμένο μετανάστη χωρίς κριτήρια και θα δημιουργήσει ένα νέο μεταναστευτικό νομοσχέδιο με σύστημα πράσινης κάρτας βάσει προσόντων, σταματώντας την κατάχρηση του συστήματος πρόνοιας της χώρας του.
Όλα αυτά ξηλώνουν το σχέδιο που υπηρετούσε ο Ομπάμα και φέρνουν την καταστροφή του έργου που είχε πετύχει η Νέα Τάξη στις ΗΠΑ, γι’αυτό και ο πόλεμος εναντίον του Τραμπ είναι ανελέητος. Η πράξη όμως έδειξε πως μπορούν να ανατραπούν τα σχέδιά τους, με τους σωστούς χειρισμούς και τις σωστές συμμαχίες, ακόμα και μέσα στο άντρο της νεοταξικής πολιτικής.



Ας τα δουν πια και οι δικοί μας πολιτικοί εδώ στην Ελλάδα. Γιατί το μέγεθος της χώρας μας και οι δυνατότητές της απαιτούν πολύ λιγότερα για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε κάτι σωστό σε αυτή τη χώρα. Στη χώρα που τώρα στραγγαλιζεται ο επιχειρηματίας και διώκεται ο νέος, η οικογένεια και τα παιδιά.
Σε ποιόν κόσμο ζούνε όμως οι πολιτικοί μας;
Ζούνε σε έναν κόσμο επιδομάτων, δανεικών και πράσινης «ανάπτυξης»…κι όχι μόνο ζουν εκεί, αλλά μας σέρνουν όλους προς τα εκεί.









ΠΗΓΗ













































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις