Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού οπαδού της Μπελγράνο: «Ο ίδιος είχε σκοτώσει και τον άλλο μου γιο»

 


Νέα τροπή στην επίθεση του οπαδού τον οποίο που πέταξαν απ'την κερκίδα, καθώς σύμφωνα με το πατέρα του, το ίδιο άτομο είχε σκοτώσει
τον άλλο του γιο πριν από πέντε χρόνια!
Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το συγκλονιστικό βίντεο απ’ την Αργεντινή, στο οποίο βλέπουμε οπαδούς της Μπελγράνο να ρίχνουν έναν άντρα απ’ την κερκίδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του. Μια νέα εξήγηση έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.
Προέρχεται απ’ τον πατέρα του θύματος, ο οποίος αναφέρει πως ο δράστης είχε προηγούμενα με τον γιο του, Εμάνουελ, μιας και πριν από μια πενταετία είχε σκοτώσει ΚΑΙ τον αδερφό του!
«Σκότωσε το ένα παιδί μου και τώρα θέλει να σκοτώσει και το άλλο» δήλωσε ο τραγικός πατέρας, ο οποίος εξήγησε πως «ο γιος μου πήγαινε γήπεδο και δεν ενοχλούσε κανέναν. Συνάντησε εκεί αυτόν που είχε σκοτώσει τον αδερφό του. Αυτός λέγεται Όσκαρ Γκόμες και δημιούργησε το πρόβλημα, λέγοντας σε όλους πως είναι οπαδός της Ταγέρες».
Την συγκεκριμένη εξήγηση υποστήριξε και φίλος του Εμάνουελ, τονίζοντας πως «είμαστε οπαδοί της Μπελγράνο και πως πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο. Είχε εξαρχής πρόβλημα με αυτόν το τύπο και στο ημίχρονο του είπε να φύγει».ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου