Ο Τσίπρας στέλνει του υπουργούς του σε “εκλογικές” περιοδείες

Ο Τσίπρας στέλνει του υπουργούς του σε “εκλογικές” περιοδείες


Εχει ζητήσει από όλα τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του να βγουν και "να μιλήσουν με τον κόσμο", όπως έχει κάνει και ο ίδιος το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιώντας
πολλές επισκέψεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Το χορό των περιοδειών ανοίγουν σήμερα δύο εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού: ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος θα επισκεφθεί την Κόρινθο. Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς θα βρεθεί στην Πάτρα, ενώ έπεται και συνέχεια για όλους τους υπόλοιπους. Σημειωτέον, ότι μόλις χθες και οι υπουργοί Χρήστος Σπίρτζης, Όλγα Γεροβασίλη και Αλέκος Φλαμπουράρης έδωσαν το ´παρών´ εγκαινιάζοντας τμήμα της Ιονίας οδού.
Με φόντο τα παραπάνω, ο πρωθυπουργός επιστρέφει κανονικά σήμερα στα καθήκοντά του στο Μαξίμου, όπου και αναμένεται να δώσει νέες οδηγίες.
Αυτό που θα μπορούσε να δώσει στην κυβέρνηση μια βαθιά πολιτική ανάσα είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης πριν τις 26 Ιανουαρίου.
Για μια κυβέρνηση πάντως, που αρέσκεται στο να επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές, τέτοιες επικοινωνιακές στρατηγικές σίγουρα υποδηλώνουν το αντίθετο. Οι δημοσκοπήσεις συνεχίζουν να δείχνουν την Νέα Δημοκρατία μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, με μεγάλη διαφορά, ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τις δικές του περιοδείες, προσπαθώντας να κρατήσει αυτή τη διαφορά υπέρ του.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις