Καμπανάκι από τη Ρωσία για εμφύλιο στις ΗΠΑ

11603e1303b694df37a907f088a2c507_l


Ανάστατη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ, μόλις 10 μέρες μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και τα γνωστά κέντρα της Νέας Τάξης έχουν αρχίσει θέτουν σε λειτουργία σχέδια καθαίρεσής της του πριν ακόμη αναλάβει και
επίσημα τα ηνία της χώρας.
Πρώτος και καλύτερος ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, ο οποίος συνεχίζει και υποκινεί μέσω των ιδρυμάτων του στοχευμένες εξεγέρσεις κατά του Τραμπ.
Αυτό παραδέχονται πλέον και τα ρωσικά ΜΜΕ, ένα εκ των οποίων φιλοξένησαν τις εκτιμήσεις του Σέρβου πολιτικού αναλυτή Μάρκο Γκάσιτς. Ο ίδιος σημείωσε στο Russian Today:
«Εκείνοι που αναμοχλεύουν την κατάσταση , κάνουν τη δουλειά του Σόρος μέσω οργανώσεων , ενώ δηλώνουν αθώοι διαδηλωτές, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ορκωμοσία του Τραμπ. «Οι σφοδρές αντιρρήσεις της παγκόσμιας ελίτ για τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Ν.Τραμπ είναι ίσως διαφορετικές από ό, τι λένε οι διαδηλωτές.Πρόκειται για μια εκλογή την οποία αντιστρατεύτηκαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εξουσία και το χρήμα και όμως έχασαν».
Αποκαλύπτει δε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ήδη γνωρίζει πως ο Ντ.Τραμπ θα αναγκαστεί να υποχωρήσει έστω εν μέρει αλλιώς οι ΗΠΑ θα οδηγηθούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις λόγω των στημένων εξεγέρσεων που τα κέντρα εξουσίας στις ΗΠΑ βάζουν τη νεολαία να κάνει.
Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που ζήτησε (ενν. ο Πούτιν) να συναντήσει τον Ντ.Τραμπ αμέσως μετά την ορκωμοσία του τον Ιανουάριο.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις