Αυτή η εκδίκηση θα έχει αίμα, πόνο και εθνικό διαμελισμό

4BC190AB32004049BA3B7A131D6B7336 


Η στιγμή που η ιστορία θα πάρει την εκδίκησή της είναι κοντά – Κι αυτό φαίνεται από πρώτη ματιά να είναι το καλό νέο. Γιατί επιτέλους θα πρέπει να πληρώσετε πολύ βαρύ τίμημα όλοι εσείς που παραδώσατε την ψυχή σας στο διάβολο, και προσπαθήσατε
να εμφανίσετε ως «ανθρωπισμό», την ανοησία, τη διαστροφή και την κοντόφθαλμη υστεροβουλία σας…

Το κακό νέο, είναι πως η κλιμάκωση της εξέγερσης των εισβολέων, δε θα περιοριστεί μονάχα ως τίμημα δικαιολογημένο που θα σαρώσει τα προσκυνημένα σας κεφάλια – πράγμα που θα αποτελούσε άλλωστε και Θεία δίκη – αλλά θα απειλήσει να σαρώσει συνολικά τον τόπο μας, κι αυτό είναι κάτι που όλοι εμείς που αγαπήσαμε τη Γη πάνω στην οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μας, δε θα το επιτρέψουμε.
Θα υπερασπιστούμε αυτή τη Γη, ακόμη κι αν χρειαστεί να έρθουμε σε σύγκρουση με κάθε ελληνόφωνο τσουτσέκι, απ όλα αυτά που την περιφρόνησαν, και που δε δίστασαν να…
ασελγήσουν, βιάζοντας προκλητικά την αληθινή ανθρωπιά και το αλάθητο ένστικτο των ανθρώπων της.
Στα χρόνια που πέρασαν, επιστρατεύσατε κάθε αθλιότητα προκειμένου να απαξιώσετε αλλά και να στοχοποιήσετε το ένστικτο αυτού του λαού.
  • Την απροκάλυπτη συστράτευσή σας με τα τάγματα εφόδου του Σόρος, τη βαφτίσατε «ανθρωπισμό»…
  • Την ανοχή στις συμμορίες των φονιάδων που εισβάλουν από παντού στη χώρα, τη διαχειριστήκατε ως προσφυγολαγνεία
  • Και για το καθημερινό ανεξέλεγκτο πλιάτσικο, για τις καταλήψεις δρόμων, πλατειών, γειτονιών ακόμη και ολόκληρων γεωγραφικών περιφερειών, ζητήσατε «κατανόηση απέναντι σε κατατρεγμένους και δυστυχισμένους» του πλανήτη…
Μα όση υποκρισία και αν επιστρατεύσατε, με όση ψεύτικη ανθρωπιά κι αν μασκαρέψετε τη βρώμικη μπίζνα μια ιδιότυπης μαφίας που στήθηκε στον τόπο μας, με τη συνενοχή της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, τα γεγονότα και οι αριθμοί θα ξεβρακώνουν με τρόπο αμείλικτο όλην αυτή τη βρωμιά. Και η αλήθεια είναι πως ο «ανθρωπισμός» σας εξασφάλισε:
  • Πάνω από 10 δις το χρόνο κέρδη στη μαφία του δουλεμπόριου…
  • Αναβίωση και εν τέλει «σωτηρία» χρεοκοπημένων «επιχειρηματιών» στη Λέσβο, στη Σάμο και αλλού, που ενώ όδευαν για το μονόδρομο της αυτοκτονίας, κατάφεραν μέσα σ ένα χρόνο, όχι μονάχα να ξεχρεώσουν τις τράπεζες, αλλά να πολλαπλασιάσουν την ακίνητη περιουσία τους, και σήμερα στήνουν τη δική τους μαφία απειλώντας και εκφοβίζοντας τους κατοίκους των νησιών που αντιδρούν στον εποικισμό του τόπου τους, για να μη χάσουν τη μπίζνα.
Γι αυτούς δουλέψατε… Για τους μαφιόζους… Για τους δουλέμπορους… Για τις ύποπτης προέλευσης και σκοπιμότητας ΜΚΟ … Για μια κλίκα επιχειρηματιών… Και για τη δική σας την τσέπη (όσοι τουλάχιστον από σας δεν υπήρξατε απλά ανόητοι και επικίνδυνα αφελείς).
Εσείς… Εσείς που την ίδια στιγμή δε βρίσκετε ούτε λέξη να πείτε για τα παιδιά που δολοφονούνοι σφαίρες των σιωνιστών στην Παλαιστίνη και τον ισλαμοφονιάδων στη Συρία  και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
Τα χθεσινά γεγονότα όμως στη Λέσβο, στη Σάμο και αύριο ίσως σε ολόκληρη την επικράτεια, δεν αφήνουν πλέον περιθώρια για αυταπάτες.
Οι «πρόσφυγές» σας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Μια μέρα μόλις μετά τις απειλές του Ερντογάν, οι συμμορίες βγήκαν στο κλαρί, και οι εξελίξεις τείνουν να καταστούν ανεξέλεγκτες.
  • Ποιος πρόσφυγας βρε ελεεινοί, εντάσσεται έτσι αβασάνιστα σε εγκληματικέ συμμορίες, μεταφέροντας στη χώρα που τον φιλοξενεί τις εθνοτικές του αντιπαραθέσεις???
  • Ποιος δυστυχισμένος βρε άθλιοι πυρπολεί τις εγκαταστάσεις που του εξασφαλίζουν την προσωρινή ή μονιμότερη διαμονή του???
  • Ποιος κυνηγημένος από τον πόλεμο βρε ξεφτιλισμένοι, μεταφέρει τον πόλεμο σε μια άλλη πατρίδα, που δεν είναι η δική του πατρίδα και απειλεί μ αυτόν τον τρόπο μια τοπική κοινωνία που σε τίποτε δεν του έφταιξε???
  • Ποια διεθνής συνθήκη υποχρεώνει τη χώρα μας να εξασφαλίσει στέγη, περίθαλψη και ανοχή σε συμμορίες φονιάδων που δεν είναι πρόσφυγες πολέμου αλλά συμμορίες εγκληματιών???
  • Στο όνομα ποιού ανθρωπισμού υποχρεώνεται μια χώρα να μετατρέπει σε ισλαμικό ναρκοπέδιο τη νησιωτική της παραμεθόριο, σε μια περίοδο σοβαρών και απροκάλυπτων γεωπολιτικών απειλών???
Θα μπορούσαν να είναι δεκάδες τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις τις οποίες δε διαθέτετε, αλλά αυτό που έχει σημασία, δεν είναι να αποδείξουμε στο πολλαπλάσιο τον εξευτελισμό σας.
Αυτό που έχει σημασία, είναι να αναδείξουμε πως οι χθεσινές εξελίξεις στη Λέσβο και στη Σάμο, όχι μονάχα δεν αποσυνδέονται από τις εξελίξεις στη γεωπολιτική της περιοχής, αλλά αποδεικνύουν με τον πιο τραγικό τρόπο, αυτό που από την πρώτη στιγμή τονίσαμε – παρά τις ύβρεις και τις ανήθικες επιθέσεις σας – ότι δηλαδή οι εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές εισβολείς που παραβιάζουν από παντού τα σύνορα της χώρας, είναι ένα επικίνδυνο γεωπολιτικό εργαλείο στα χέρια παραφρόνων χορογράφων, που όταν δοθεί το σύνθημα να χρησιμοποιηθεί, ο τόπος θα μπει σε πρωτοφανείς εθνικές περιπέτειες .
Οι τοπικές κοινωνίες, ιδιαίτερα στην παραμεθόριο και τα νησιά μας, οφείλουν να αντισταθούν…
Οφείλουν να ξεσκεπάζουν τη βρώμικη επιχειρηματολογία των ενόχων, των αφελών και των κοντόφθαλμων.
Οφείλουν να τους επιστρέφουν στη μούρη την ακροδεξιά ρετσινιά με την οποία επιχειρούν να απαξιώσουν το λόγο τους.
Το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα… Η χώρα μας βρίσκεται ήδη στο μάτι του κυκλώνα… Η Ευρώπη έχει στοχοποιηθεί ανεπιστρεπτί από τους φανατικούς του ισλαμικού μεγαλοϊδεατισμού… Και αν δε θέλουμε να παραδώσουμε τις κοινωνίες μας στο νεοναζισμό ή στον ισλαμικό σκοταδισμό, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να δυναμώσουμε την εθνική επαγρύπνιση, να μην υποστείλουμε τον αγνό και άδολο πατριωτικό μας λόγο και φυσικά  να ξεσκεπάσουμε όλους αυτούς που πίσω από τις ψευτοουμανιστικές μεγαλοστομίες, είναι χωμένοι μέχρι το λαιμό στη βρώμικη μπίζνα με προσωρινό ωφελημένο την τσέπη τους, και θύμα την ίδια μας την πατρίδα.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις