Επιστρέφουν στην Ελλάδα εκατοντάδες λαθρομετανάστες λόγω ψευδών στοιχείων....


 
 
 
 
Οι αυστριακές αρχές επαναπροώθησαν τις τελευταίες τρεις μέρες εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην γειτονική Σλοβενία, διότι υπέβαλαν ψευδή στοιχεία για την εθνικότητα τους, προσπαθώντας να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να λάβουν άσυλο, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίαςΣτα σημεία ελέγχου των καθημερινών αφίξεων οι αστυνομικές αρχές καταγράφουν αύξηση του αριθμού λαθρομεταναστών οι γλωσσικές δεξιότητες των οποίων δεν ταίριαζαν με την δηλωμένη από τους ίδιους εθνικότητα, ανέφερε ο ίδιος εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Υποθέτουμε πως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν λίγες πιθανότητες να λάβουν άσυλο στην Αυστρία και την Γερμανία», δήλωσε, τονίζοντας πως εκατοντάδες από αυτούς τους λαθρομετανάστες άρχισαν να επαναπροωθούνται στη Σλοβενία από τις 26 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι όλοι τους έχουν περάσει από τα... περίφημα "κέντρα πιστοποίησης και καταγραφής μετναστών και προσφύγων" της Ελλάδας ένα εκ των οποίων βρίσκεται στη Μόρια της Λέσβου, τα οποία φυσικά ούτε καν πήραν χαμπάρι, για την μη γνησιότητα των εγγράφων των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών.

Το πλέον πιθανό είναι αυτοί να καταλήξουν πάλι στην Ελλάδα με αντίστροφή πορεία έτσι ώστε να «νομιμοποιηθούν» και να παραμείνουν μόνιμα στην πάντα φιλόξενη «χώρα».

Έτσι έχουμε δύο κύριες πύλες εισόδου: Μια από τα νησιά του Α. Αιγαίου και μία από τα βόρεια σύνορα, με την κυβέρνηση να αρνείται και με φανατισμό να προβεί σε οποιοδήποτε μέτρο αποτροπής.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις