Φωτεινοί σταυροί εμφανίζονται πάνω από πεδία μάχης [Βίντεο]




Ένας περίεργος φωτεινός ιπτάμενος σταυρός, που πολλοί τον θεωρούν θεϊκό σημάδι, βιντεοσκοπήθηκε να πετά πάνω από εμπόλεμες ζώνες στην Ουκρανία.Ορισμένοι λέμε ότι ο φωτεινός σταυρός εμφανίστηκε και πάνω από το σημείο που συνετρίβη η πτήση MH17, που χτυπήθηκε με πύραυλο ενώ πετούσε πάνω από
την Ουκρανία.
Πολλοί από τους χρήστες του διαδικτύου που είδαν τα βίντεο ισχυρίζονται ότι είναι ψεύτικα.
Ωστόσο, ένα μεξικάνικο κανάλι που ασχολείται με περίεργα και παραφυσικά φαινόμενα αφιέρωσε ολόκληρη εκπομπή γύρω από το θέμα.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Τζάμι Μαουσαάν, έκανε εισαγωγή στο θέμα λέγοντας ότι «μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε έναν σταυρό να ανεβοκατεβαίνει, είναι εκπληκτικό».




Το φαινόμενο λέγεται ότι συνέβη τον Ιούλιο του 2015, αλλά ο σταθμός παρέλαβε το υλικό το φθινόπωρο.
Ο ρεπόρτερ Φερνάντο Κορέα είπε ότι ο σταυρός εμφανίστηκε στην Κριμαία, κοντά στη Σεβαστούπολη.
«Ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε αυτό το φωτεινό αντικείμενα, μια πιθανώς περίεργη οντότητα. Ο σταυρός είναι πολύ λευκός γεμάτος ενέργεια».
Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Οι μάρτυρες λένε ότι ο σταυρός έμοιαζε να είναι ζωντανός, σαν να επρόκειτο για μια οντότητα. (…) Ήταν ένα εκπληκτικό θέαμα, μέχρι που χάθηκε».
Τον Ιούνιο στο Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, στην πρωτεύουσα των φιλορώσων αυτονομιστών, ένα περίεργο φωτεινό αντικείμενο που ίσως να ήταν πύραυλος ή μετεωρίτης βιντεοσκοπήθηκε, το οποίο επίσης έμοιαζε να έχει σχήμα σταυρού.
Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε εάν αυτό ήταν ακόμα ένα σημάδι εν μέσω του πολέμου. Το ίδιο λέγεται ότι εμφανίστηκε όταν καταρρίφθηκε και η πτήση MH17.
Στο ίδιο φιλμ εμφανίζεται ακόμα ένα βίντεο με έναν πάλι σταυρό που εμφανίστηκε πάνω από τη Ρωσία τον Ιούνιο του 2014, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.
Οι μάρτυρες και των τριών εμφανίσεων είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για σημάδια από τον Θεό για να σταματήσει ο πόλεμος.
Πολλοί που είδαν τα βίντεο στο YouTube τα απορρίπτουν ως ψεύτικα.
Άλλοι πάλι, με ζωηρότερη φαντασία δεν βλέπουν σταυρό, το πάνε ακόμα παραπέρα, βλέπουν ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα με φτερά. Έναν άγγελο δηλαδή…





ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις