Ισλαμική άλωση στις ΗΠΑ: Σε λύκειο της Καλιφόρνια γιόρτασαν την «Ημέρα του Χικάμπ»!




Προτρέποντας τις γυναίκες και κορίτσια του λυκείου να φορέσουν χικάμπ, με διαλέξεις κατά της «ισλαμοφοβίας» και υπέρ του ισλάμ, ενώ παρόντες ήταν και μέλη ισλαμικών οργανώσεων που σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις του ισλάμ!
Σε δημόσιο λύκειο του Σακραμέντο της Καλιφόρνια γιόρτασαν χτες την «Ημέρα του Χικάμπ» με την πρωτοβουλία μαθητή, ο οποίος έχει λάβει
υποτροφία από το «Συμβούλιο Αμερικανο-ισλαμικών Σχέσεων» (CAIR). Η ισχυρή ισλαμική οργάνωση CAIR χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα και ασκεί μεγάλη επιρροή στις κυβερνητικές αποφάσεις, ενώ μέλη της έχουν καταγγελθεί για την διατήρηση σχέσεων με τρομοκράτες της Παλαιστινιακής Χαμάς.
Κατά τον εορτασμό της «Ημέρας του Χικάμπ» ο μουσουλμάνος μαθητής στο λύκειο του Σακραμέντο παραχώρησε ολόκληρη διάλεξη για την «ισλαμοφοβία» και το ισλάμ, με τις εκδηλώσεις στο σχολείο να έχουν υποχρεωτικό χαρακτήρα και να απαιτείται η παρουσία τόσο όλων των μαθητών όσο και σύσσωμου του σχολικού προσωπικού. Παρών στις εκδηλώσεις ήταν και αντιπρόσωπος της ισλαμικής οργάνωσης CAIR.
 
Για να τιμηθεί καλύτερα η ισλαμική ημέρα, σε φυλλάδια που μοιράστηκαν τις προηγούμενες ημέρες εντός του σχολικού ιδρύματος αναφερόταν η προτροπή προς τις μαθήτριες, αλλά και τις καθηγήτριες του λυκείου να φορέσουν χικάμπ κατά την ημέρα των εορτασμών, με τον Διευθυντή, Tom Rutten, να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες του σχολείου να το πράξουν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Παράλληλα, ως χορηγός των σχολικών εκδηλώσεων για την προώθηση του ισλάμ σε ανήλικους Αμερικάνους εμφανιζόταν η σχετιζόμενη με την «Μουσουλμανική Αδελφότητα» της Αιγύπτου, «Ένωση Μουσουλμάνων Φοιτητών»!

Ε.Μ.


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις