BOMBA… Πρώην Εισαγγελέας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης επί Ρήγκαν απαιτεί την απέλαση του Ομπάμα!



Θεωρεί ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος φέρει πλαστό πιστοποιητικό γέννησης και ότι είναι και μουσουλμάνος!
Ο Larry Klayman, τέως Εισαγγελέας επί Προεδρίας Ρήγκαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα, με την οποία διεκδικεί την άμεση απέλαση του Αμερικανού Προέδρου!
Ο ίδιος έχει προβεί σε μια σειρά μηνυτήριων αναφορών και στο παρελθόν κατά της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, κατά του Τσάβεζ εκ μέρους των αντικαθεστωτικών θυμάτων, κατά δημοσιογράφων, των Ταλιμπάν, της Αλ Κάιντα, της Κούβας κ.α. Μάλιστα, παλαιότερα είχε κινήσει
νομικές διαδικασίες για να παραλάβει το αυθεντικό πιστοποιητικό γεννήσεως του Αμερικανού Προέδρου.
Συγκεκριμένα, η μηνυτήρια αναφορά του έχει ως εξής:
«Κοντολογίς, η διαδικασία απέλασης θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα, σε συνδυασμό με παράλληλη έρευνα και ακροαματική διαδικασία για τον εντοπισμό των διαπιστευτηρίων, και ο Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα θα πρέπει να απομακρυνθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες».
Η επιστολή του Klayman εστάλη στο Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας, καθώς και στο γραφείο Μετανάστευσης των ΗΠΑ. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, η αναφορά έγκειται στο γεγονός ότι έχει προηγηθεί παραποίηση κρατικών εγγράφων με σκοπό να αποκτήσει ο Αμερικανός Πρόεδρος αμερικάνικο διαβατήριο και διάφορα άλλα προνόμια ως Αμερικανός πολίτης.
«Αν και οι διαδικασίες απέλασης ίσως φανούν σε ορισμένους ως έργο των Ρεπουμπλικάνων που έχουν στο στόχαστρο τον Πρόεδρο, να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Η ροπή του Μπάρακ Ομπάμα να μην λέει την αλήθεια είναι πασίγνωστη, ακόμα και μεταξύ των αριστερών υποστηρικτών του. Και οι δράσεις του αντανακλούν κάποιον που επιδεικνύει ισχυρότερους δεσμούς με τις ξένες ρίζες του και την ισλαμική του κληρονομιά, παρά τις Εβραιο- Χριστιανικές αξίες πάνω στις οποίες ιδρύθηκε το έθνος μας», δήλωσε ο Klayman που υποστηρίζει ότι το πιστοποιητικό γεννήσεως του Αμερικανού Προέδρου είναι πλαστό και μάλιστα έχει χαλκευτεί από τον ίδιο και τους συμβούλους του, όπως και το έγγραφο κοινωνικής ασφάλισης του Ομπάμα.
Ε.Μ.
Ένα ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με τις «ανωμαλίες» του πιστοποιητικού.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις