Το αλεξίσφαιρο που έσωσε το φρουρό δεν ήταν της αστυνομίας!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Άκρως ικανοποιητικά βαίνει η πορεία της υγείας του ειδικού φρουρού απ' την Πάτρα ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ύστερα από την ανταλλαγή πυρών με τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη...

Ο 29χρονος αστυνομικός φέρει διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό, ενώ του χορηγείται προληπτικά αντιβίωση για τον κίνδυνο μόλυνσης από πιθανά μικρόβια της σφαίρας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και ο ασθενής αναμαίνεται να πάρει σύντομα - ίσως και εντός της εβδομάδος - εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως η ζωή του ειδικού φρουρού σώθηκε κυρίως χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε, στο πάνω μέρος του οποίου "σφηνώθηκε" η πρώτη από τις δύο σφαίρες που δέχθηκε.

Λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι ότι το αλεξίσφαιρο του φρουρού, το οποίο εξετάζεται τώρα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, δεν είναι το παλιό κλασικό αλεξίσφαιρο με το οποίο η ΕΛ.ΑΣ προμηθεύει τους αστυνομικούς, αλλά ειδική ιδιωτική παραγγελία του 29χρονου ο οποίος παλιότερα, φοβούμενος για τη ζωή του, είχε προνοήσει να προμηθευτεί ένα καταλληλότερο αλεξίσφαιρο γιλέκο για μια έκτακτη περίσταση σαν αυτή που τελικά του έτυχε την Τετάρτη.

Συνεπώς δεν ήταν μόνο η τύχη που έσωσε το νεαρό αστυνομικό, αλλά και η προνοητικότητά του...

Γ.Λ.

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις