Δεν κρυβονται τα καθαρματα, αλλα εμεις.... τους βλεπουμε;


Λιγο παλιο το βιντεο αλλα ετσι μια επαναληψη για να ξυπναμε που και που! Το μηνυμα του παντα διαχρονικο και πολυ δυνατο!!!

" KITE , KIT , STEAL , PLAYING, MUST» φώναζαν τα παιδάκια ολα μαζί στην ταξη τους και σε ρυθμο, προφεροντας τα μελλοντικα γεγονοτα! Αυτη την στιγμη η 9/ 11 false flag λαμβανε μερος.

Η ιερια δασκαλα δημοτικου σχολειου, που μπορει και να
ηταν υπνωτισμενη οπως οι περισσοτεροι απο εμας, αναγκαζει τα παιδακια να προφερουν τις λεξεις ολο και ποιο γρηγορα, αλλαζοντας ετσι την εννιοα τους σε " KITE HIT STEEL PLΑNΕ MUST! " Το βιντεο αυτο εμφανιστηκε χιλιαδες φορες στην Αμερικη αλλα και στον υπολοιπο κοσμο.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλός προσπαθεί να κατανοήσει το ακατανόητο και να γεμίσει τις τρύπες σε αυτο που λενε τα παιδακια. Αυτο κανει και η ιερια δασκαλα. Οι διαφορές στην προφορά είναι τόσο μικρες που ο εγκέφαλός μας, φτιαχνει και «δενει» τα γεγονοτα.

Με αυτην την έννοια, αυτό εδω το βιντεο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της πρόβλεψης του υποσυνείδητου προγραμματισμού του μυαλου (subliminal mind predictive programming). Ότι οι λέξεις είναι πιθανώς σε λάθος σειρά, δεν επιρεαζει τον εγκέφαλο, αυτόματα διορθώνει αυτο που λειπει.

H κλικα ΞΕΡΕΙ ότι οι λέξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαλήθευση / επικύρωση μιας ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. Ειδικά τα μικρά παιδιά, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ σε αυτες τις τελετές. Μαλλον επιδη ειναι Καθαρα και Φωτινα οντα, με αυτον τον τροπο φαίνεται ότι η τελετουργική θυσία αποκτά μεγαλυτερη ισχυ και εμβελεια επανω στους ανθρωπους .

Με την εμφαση των πέντε συγκεκριμένων λέξεων που τα παιδιά διάβαζαν «προσκύνησαν» την σατανικη πραξη που γινοταν, κανεις δεν καταλαβε τίποτα, ουτε τα παιδιά αλλα οχι και τα υπόλοιπα 310 εκατομμύρια Αμερικανοί. Η «κάμψη/ προσκυνημα» των παιδιών ήταν καθαρα συμβολική για αυτο που συνεβει στον λαο των ΗΠΑ .

Ένα " KITE PLANE " είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο (που ελέγχεται από το έδαφος). Πολλοί παρατηρητές κατά τη διάρκεια της 9/11 [ 2001 ], δηλωσαν ότι δεν ήταν ένα επιβατικο αεροπλάνο, αλλά ένα στρατιωτικό αεροπλάνο χωρίς παράθυρα, ακριβώς όπως ένα DRONE ή " KITE ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ! "



ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις