Ουκρανός βουλευτής ζητά από τον Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία!!!


Ουκρανός βουλευτής από την Σεβαστούπολη αιτήθηκε μέσω ανοικτής επιστολής στον Πούτιν, την αποστολή ρωσικών στρατευμάτων στην χώρα του, και σε συνδυασμό με τις πληροφορίες περί αντίστοιχων επιστολών στον Λευκό Οίκο , περιπλέκει την κατάσταση υπέρ του δεόντως στην Ουκρανία. Υπενθυμίζουμε το σοβαρό πολιτικό θέμα που έχει ενσκήψει με την ουκρανική απόρριψη της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ. Διαδηλώσεις έχουν ξεκινήσει σε όλη την χώρα από την αντιπολίτευση.

Ο Βουλευτής στο Δημοτικό Συμβούλιο των Περιφερειών στην Σεβαστούπολη Sergei Smoljaninov συνέταξε μια ανοιχτή επιστολή προς τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν , με την οποία ζητά την άμεση αποστολή ρωσικών στρατευμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας για την προστασία της χώρας από « τον αμερικανικό στρατό και το ΝΑΤΟ» .
 
« Ως αποτέλεσμα της αποτυχίας του ουκρανικού λαού και του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Β. Γιανουκόβιτς μετά την απόρριψη της επιθετικής σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση , οι Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και οι πράκτορες τους , ξεκίνησαν μια προσπάθεια να ανατρέψουν τη νόμιμη κυβέρνηση στη χώρα . Για τον λόγο αυτόν διοργανώνουν εξεγέρσεις και διαδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας, διεξάγοντας παράλληλα προπαγάνδα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Το όλο σχέδιο χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ σε απευθείας διασύνδεση », έγραψε ο Ουκρανός βουλευτής στο κείμενο της επιστολής του.

Υπενθυμίζεται ότι «στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου δημοσιεύτηκαν αναφορές χιλιάδων πολιτών που μαζεύουν υπογραφές , ζητώντας από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να πραγματοποιήσει στρατιωτική επέμβαση των δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ουκρανία για να ανατρέψει το καθεστώς του Γιανουκόβιτς» .

Σε αυτό το πλαίσιο , ο Ουκρανός βουλευτής ζήτησε από τον Β.Πούτιν «να προστατέψει την κυριαρχία της χώρας , του ρωσικού πληθυσμού της Κριμαίας αλλά και άλλες περιοχές της Ουκρανίας» .

«Παρακαλώ το συντονισμό με την κυβέρνηση Ρωσίας γα την ένταξη της Ουκρανίας στην εθνική επικράτεια των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας , για την προστασία από το στρατό των ΗΠΑ και των επιδρομέων του» πρόσθεσε ο βουλευτής .

Σημειώνεται ότι οι έντονες διαμαρτυρίες στην Ουκρανία έχουν εξαπλωθεί και στην Σεβαστούπολη , έδρα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας .

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel η ΕΕ, αλλά ειδικότερα η Γερμανία, είναι αναγκασμένη να επαναπροσδιορίσει και επανασχεδιάσει την πολιτικής της απέναντι στην «Μεγάλη Αρκούδα», αφού σαφέστατα υπέστη μια ήττα. Χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το Spiegel αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Β. Γιανούκοβιτς έδειξε την περασμένη Παρασκευή, με το πάγωμα της συμφωνίας, ότι «δεν επιθυμεί πλέον να είναι ο νέος καλύτερος φίλος της ΕΕ». Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης από τον ρωσικό τύπο, ισχυρή δύναμη Spetsnaz βρίσκεται σε αναμονή στο αεροδρόμιο «Борисполь» Κοντά στο Κίεβο.

ΠΗΓΗ http://vz.ru/news/2013/12/2/662241.html

Μετάφραση :Γ. Μοτσάκος

Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις