Ο Ιάπωνας που ζει σαν τετράποδο γιατί νομίζει ότι είναι μαϊμού (βίντεο)


Μία ζωή στα... τέσσερα -Ο Ιάπωνας που ζει σαν τετράποδο γιατί νομίζει ότι είναι
Οταν ο Κενίτσι Ιτο κυκλοφορεί στους δρόμους του Τόκιο, ποτέ δεν περνά απαρατήρητος. Κι ας χρειάζεται να κοιτάξει κανείς προς το έδαφος για να τον δει.
Ο 30χρονος είναι ο άνθρωπος που επιμένει να ζει σαν μαϊμού και μάλιστα την Πέμπτη βελτίωσε το ρεκόρ Γκίνες στα 100 μ. τρέχοντας ως τετράποδο.
Οπως λέει ο Ιτο, από τότε που ήταν παιδί όλοι του έλεγαν πως έμοιαζε
με μαϊμού. Στο τέλος τους πίστεψε. Αρχισε λοιπόν να επισκέπτεται το ζωολογικό κήπο και να αντιγράφει τον τρόπο που κινούνται αυτά τα ζώα. Και πλέον- εδώ και δέκα χρόνια- κυκλοφορεί έτσι και ο ίδιος.
«Τα τέσσερα πόδια είναι πιο γρήγορα από ότι τα δύο. Πιστεύω ότι στο μέλλον όλοι οι αθλητές θα τρέχουν έτσι», είπε ο Ιάπωνας, που σημείωσε 16.87 στα 100 μ., για να βελτιώσει το ρεκόρ που είχε πετύχει ο ίδιος πέρυσι (17.47), τρέχοντας πάντα στα τέσσερα. Και έτσι ανανέωσε τη θέση του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
«Επειτα από 10 χρόνια προπόνησης, μου φαίνεται φυσικό πλέον», είπε για το γεγονός ότι κινείται σχεδόν πάντα ως τετράποδο. Από τις φωτεινότερες στιγμές της ζωής του ήταν όταν ο γείτονας που μένει στο από κάτω διαμέρισμα του έκανε παρατήρηση. «Από τους θορύβους που άκουγε πίστευε ότι είχα κατοικίδιο. Ηταν μεγάλη τιμή για εμένα να με μπερδέψει με ζώο!», λέει ο Ιτο.
Δεν συμμερίζονται βέβαια όλοι τον ενθουσιασμό του. Συχνά όταν τον βλέπουν να κυκλοφορεί στο δρόμο με αυτό τον παράδοξο τρόπο οι περίοικοι καλούν την αστυνομία. Παράλληλα, τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει σύντροφο. «Ονειρεύομαι μία κοπέλα που θα θέλει να βγαίνει ραντεβού μαζί μου περπατώντας στα τέσσερα. Αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει τέτοια γυναίκα στον κόσμο», κατέληξε σε μελαγχολικό τόνο.



πηγη
4news

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις