Επιχείρηση North Star

 

Το Υπουργείο Αδικίας

ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ολοκλήρωσε μια εθνική εκστρατεία, με την ονομασία Operation North Star, για τη σύλληψη περισσότερων από 3.400 βίαιων φυγόδικων καταζητούμενων για φόνο, βιασμό και ληστεία. Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης φαινόταν πολιτικά υποκινούμενη, καθώς το Deep State φαίνεται να παρουσιάζει την υποψήφια για την προεδρία, Kamala Harris, ως σκληρή με το έγκλημα, σε αντίθεση με την ιστορία της να αποφυλακιζει από όρους και να απελευθερώνει κακοποιούς κατά τη θητεία της ως γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνια.

Τα στοιχεία που ελήφθησαν από τα Λευκα Καπελα και εξετάστηκαν δείχνουν ότι η Χάρις δεν άλλαξε τη μελωδία της και ότι το λεγόμενο DOJ dragnet ήταν ένα έργο φαντασίας, μια ψευδαίσθηση για να συγκεντρώσει την υποστήριξη της τελευταίας στιγμής από χούφτες ακόμη αναποφάσιστους ανεξάρτητους ψηφοφόρους.

Η Υπηρεσία Στρατιωτών των ΗΠΑ ξεκίνησε την Επιχείρηση North Star τον Μάιο, λέγοντας ότι η υπηρεσία θα στοχεύσει φυγάδες σε 10 μητροπολιτικές περιοχές και θα δώσει προτεραιότητα σε όσους είχαν χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα για τη διάπραξη εγκλήματος. Το North Star ξεκίνησε σοβαρά και οι Στρατάρχες επηρέασαν δεκάδες συλλήψεις στο Ντάλας και το Φορτ Γουόρθ του Τέξας. Μπατόν Ρουζ, Λουιζιάνα; Dayton, Οχάιο; και Σικάγο, Ιλινόις. Δεκάδες, ωστόσο, είναι πολύ διαφορετικές από τις 3.400 που διεκδικεί το DOJ.

Σύμφωνα με τα εσωτερικά μνημόνια της Υπηρεσίας Στρατιωτών των ΗΠΑ που απέκτησαν οι White Hats μέσω ομοσπονδιακών 5th Columnists, το North Star άρχισε να καταρρέει σχεδόν τόσο γρήγορα όσο είχε αρχίσει, κυρίως λόγω υποτιθέμενων περιορισμών στον προϋπολογισμό. Σε σύγκριση με άλλες ομοσπονδιακές οντότητες που είναι γεμάτες με χρηματοοικονομικά προβλήματα, το USMS λαμβάνει ένα ασήμαντο ποσό—περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη χρηματοδότηση λειτουργιών και την πληρωμή του προσωπικού (94 στρατάρχες των ΗΠΑ, ένας για κάθε ομοσπονδιακή δικαστική περιφέρεια και 3.858 αναπληρωτές στρατάρχες και ποινικοί ερευνητές των ΗΠΑ.) Τον Ιούνιο Στις 15, μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του North Star, ο άτιμος διευθυντής της Υπηρεσίας, Ronald L. Davis, διορισμένος στο Biden DEI, έδωσε εντολή στα γραφεία στο Ντάλας, το Little Rock και το St. Louis να αναστείλουν το North Star μέχρι νεοτέρας.

Η παράτυπη, συγκλονιστική οδηγία θύμωσε τους έντιμους, σκληρά εργαζόμενους επικεφαλεις στα προαναφερθέντα γραφεία και ζήτησαν εξηγήσεις από τον Ντέιβις. Τα έγγραφα δείχνουν ότι η απάντησή του ήταν ότι είχε υποχρηματοδοτήσει κατά λάθος το North Star και έπρεπε να επανεκτιμήσει εάν η Υπηρεσία μπορούσε να εκπληρώσει την ποσόστωση σύλληψης. Στη συνέχεια, στις αρχές Ιουλίου, ο Ντέιβις επέκτεινε το μορατόριουμ για να συμπεριλάβει όλες τις πολιτείες όπου το North Star ήταν ενεργό.

Έγγραφα δείχνουν ότι μια ντουζίνα Στρατάρχες των ΗΠΑ, πιστεύοντας ότι το North Star είχε χρηματοδοτηθεί πλήρως εκ των προτέρων, διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο και πίεσαν τον Davis να το ξανασκεφτεί. Αλλά αρνήθηκε, λέγοντας ότι και αυτός πρέπει να ακολουθεί τις εντολές και ότι προέρχεται από την «κορυφή της τροφικής αλυσίδας». Εκείνη την εποχή, το North Star είχε κερδίσει μόνο 64 φυγάδες. Ωστόσο, ο Ντέιβις είχε στείλει μια επιστολή στον υπεύθυνο προμηθειών του DHS, Πολ Κόρτνεϊ, υποστηρίζοντας ότι το North Star είχε μέχρι στιγμής οδηγήσει στη σύλληψη 1.271 βίαιων φυγάδων. Το ότι είπε ψέματα στην Κόρτνεϊ υποδηλώνει ότι η Κόρτνεϊ δεν συμμετείχε στην εξαπάτηση, αν και αυτό παραμένει ασαφές μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο.

Παρά το γεγονός ότι ο Ντέιβις ανέστειλε επ' αόριστον το North Star, οι στρατάρχες των ΗΠΑ Michael O'Conner της Νότιας Περιφέρειας του Τέξας και ο Jesse Seroyer Jr. της Middle District της Αλαμπάμα αγνόησαν την εντολή αναστολής και συνέχισαν να καταδιώκουν τους φυγάδες στις αντίστοιχες περιφέρειές τους, προκαλώντας επιπλέον 71 συλλήψεις. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ντέιβις ανακάλυψε γρήγορα ότι δεν υπάκουαν το διάταγμά του και τους επέκρινε και υποσχέθηκε είτε να τους αντικαταστήσει είτε να τους φέρει ενώπιον του Μπάιντεν για να εξηγηθούν, εκτός εάν σταματούσαν αμέσως τις επιχειρήσεις του Βόρειου Αστέρα.

Μέχρι τον Αύγουστο το North Star ήταν εντελώς αδρανές. Τα αποτελέσματά του: 291 συλλήψεις.

Στις 27 Αυγούστου, ο Ντέιβις ενημέρωσε τον ιστότοπο του Στρατάρχη των ΗΠΑ για να αντικατοπτρίζει την εκδοχή του για την αλήθεια: η συνεχιζόμενη σάρωση του Βόρειου Αστέρου είχε συλλάβει επιτυχώς τα δύο τρίτα των 3.400 ανεπανόρθωτων εγκληματιών, ένα αδιαμφισβήτητο ψέμα.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 29 Αυγούστου, επικοινώνησε με τον Ντέιβις ο Σέντρικ Ρίτσμοντ, εκπρόσωπος της εκστρατείας της Καμάλα Χάρις, δικηγόρος και ανώτερος σύμβουλος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών.

«Στις αρχές Οκτωβρίου, χρειαζόμαστε να ανακοινώσετε ότι η Επιχείρηση North Star ήταν μια φανταστική επιτυχία και ότι η Υπηρεσία Στρατάρχη των ΗΠΑ αιχμαλώτισε όλους τους φυγάδες στη λίστα. Είναι επιτακτική ανάγκη οι Αμερικανοί να πιστεύουν ότι ο μελλοντικός Πρόεδρος Χάρις είναι υπέρ της επιβολής του νόμου και σκληρός με τους εγκληματίες», είπε ο Ρίτσμοντ στον Ντέιβις, σύμφωνα με πηγές της Διοίκησης Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ που είχαν υποκλέψει τη συνομιλία.

Η επιθυμία της Χάρις εκπληρώθηκε την Τρίτη. Ο Ντέιβις είχε δηλώσει περήφανα το North Star μια εκπληκτική επιτυχία.

«Η μόνη τους επιτυχία είναι η επιτυχία στην εξαπάτηση», είπε μια πηγή της ARCYBER. «Αυτό που δεν είπαν είναι ότι πάνω από 200 στρατάρχες έχουν παραιτηθεί για αυτό. Ήταν άλλη μια έκπληξη του Οκτωβρίου για να κάνει τη Χάρις να μοιάζει με κάτι που δεν είναι».

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις