Ο Έλον Μασκ ανακοινωσε οτι θα ειναι στην ομιλια του Τραμπ στην Πενσυλβανια...!!!

 

Λίγες ώρες πέρασαν

και διεθνιστικά ΜΜΕ αγχώθηκαν…

Ο Έλον Μασκ γνωστοποίησε, πως θα «είναι εκεί για να υποστηρίξει» τον Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο, όταν ο πρώην πρόεδρος επιστρέψει στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια για να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στον χώρο όπου έλαβε χώρα η πρώτη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία πρόκειται να μιλήσει εκεί στις 5 Οκτωβρίου!

«Θα είμαι εκεί για να στηρίξω!», έγραψε ο Μασκ έγραψε στο X!

Πολλοί αναφέρουν τώρα πως η ακόμα πιο ενεργή εμπλοκή του Έλον Μασκ στο πλευρό του Τραμπ ενδεχομένως αλλάξει το παιχνίδι για τα καλά, βοηθώντας τον Ντόναλντ Τραπ να κερδίσει την κούρσα για την προεδρία!

Ήδη διεθνιστικά ΜΜΕ στην Αμερική, γνωρίζοντας πως ο Έλον Μασκ δεν ανήκει στο δικό τους στρατόπεδο αλλά σε άλλα συμφέροντα, ανησυχούν μετά από αυτή την παρέμβαση και δημοσιεύουν το ένα άρθρο μετά το άλλο τονίζοντας προηγούμενα ψεγάδια στις σχέσεις Μασκ-Τραμπ!

Είναι γνωστό άλλωστε πως η παλιά παραδοσιακή τάξη πραγμάτων έχει δυναμική όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά και εντός των Ηνωμένων Πολιτειών!

Στα τέλη Αυγούστου, ο Τραμπ είχε πει ότι θα έβαζε τον Μασκ στο υπουργικό του συμβούλιο!

Η διεθνιστική πλευρά αναφέρει πως είναι δύσκολο ο Μασκ να μπορέσει να υπηρετήσει σε δημόσια θέση λόγω των τεράστιων ιδιωτικών επιχειρηματικών του συμφερόντων. Οι επιχειρηματίες που θέλουν να αναλάβουν κυβερνητικές θέσεις συνήθως εκχωρούν τις μετοχές και τις συμμετοχές τους στις εταιρίες τους για να αποφύγουν σύγκρουση συμφερόντων, αλλά αναρωτιούνται αν ο Μασκ θα μπορέσει να το κάνει χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση!

Πάντως ο Μασκ, ο οποίος ίδρυσε την Tesla, τη SpaceX και άλλες εταιρείες, κατατάσσεται ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 258,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Ήρθε η ώρα να συμβάλλει αποφασιστικά στην νίκη Τραμπ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις