Η Καμαλα Χάρις μιλά στους θαυμαστές του CGI στην Ατλάντα

 

Το Deep State έχει

ξεχάσει τον πρώην μαριονέτα του, Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, αντικαθιστώντας τον με την πιο απεχθή γυναίκα που μπήκε στην πολιτική σφαίρα, την Καμάλα Χάρις, που θεωρείται ευρέως η πιο φιλελεύθερη πολιτικός στην αμερικανική ιστορία και επικείμενη απειλή για τις συνταγματικές αξίες. που κυβερνά ένα υπέροχο έθνος. Από τότε που αντικατέστησε τον Μπάιντεν, η Χάρις απολάμβανε έναν μήνα του μέλιτος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης – το CNN, το MSNBC, η Washington Post και το Newsweek – όλοι οι συνήθεις ύποπτοι – της έδωσαν το ελευθερο σαν τη βασίλισσα. Ο αποτυχημένος «τσάρος των συνόρων» που σπάνια είχε δείξει το πρόσωπό της δημόσια έγινε ξαφνικά το μεγαλείο των μέσων ενημέρωσης. Οι δημοσιογράφοι του Fake Stream την υπερασπίστηκαν και την προστάτευσαν ενάντια στη νόμιμη κριτική, κατασκευάζοντας ακόμη και δημοσκοπήσεις που την δείχνουν να προσπερνά τον Πρόεδρο Τραμπ σε πολιτείες μάχης και να επικρίνει όποιον την κοροϊδεύει.

Όταν ο Elon Musk μοιράστηκε ένα βίντεο την περασμένη εβδομάδα με ένα A.I. Η αναπαράσταση της φωνής της Χάρις που υποτιμά τον Μπάιντεν και αναφέρεται στον εαυτό της ως την απόλυτη υποψήφια της DEI -το βίντεο ήταν προφανώς παρωδία- τα μέσα ενημέρωσης και οι φιλελεύθεροι νομοθέτες κατηγόρησαν τη διευθύνουσα σύμβουλο της Tesla για υποκίνηση εκλογικής παρέμβασης. Κάλεσαν στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να εγκαταστήσει προστατευτικά κιγκλιδώματα για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν A.I. για να μιμηθεί την Χάρις, με κάποιους να παρακαλούν το Υπουργείο Δικαιοσύνης να κατηγορήσει τον Μασκ για έγκλημα.

Παρόλο που ο Μασκ γέλασε λίγα εις βάρος των φιλελεύθερων, η Χάρις και η καμπάνια της, και οι συνεργάτες τους MSM, έχουν πάρει την ψηφιακή υπονόμευση τόσο βαθιά που ξεπερνά την παρωδία.

Την Τρίτη, η Χάρις πραγματοποίησε μια προεκλογική συγκέντρωση στη Τζόρτζια, στην οποία την κορόιδευαν επειδή μίλησε με μια προσποιημένη νότια προφορά ενώπιον 10.000 θαυμαστών. Αλλά δεν υπήρχαν θαυμαστές που ζητωκραύγαζαν, παρά μόνο ένας κερκότοπος από απαίσιους αντιπροσώπους του Δημοκρατικού Κόμματος και ένας υγιής σωρός εικόνων που είχαν δημιουργηθεί από υπολογιστή που είχε δημιουργήσει με πονηριά το Deep State για να φαίνεται ότι η δημοτικότητα της Χάρις είχε ξαφνικά αυξηθεί.

Την Τετάρτη, ένας ειδικός ψηφιακής εγκληματολογίας στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών είπε ότι είχαν εξετάσει το υλικό του ράλι και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το κοινό αποτελούνταν από 5% άτομα και 95% CGI. Είπε ότι ακόμη και ένα ανεκπαίδευτο μάτι θα πρέπει να εντοπίσει στοιχεία παραποίησης, δείχνοντας ένα τμήμα όπου ένας υποστηρικτής της Χάρις που κρατά μια πινακίδα «Harris 2024» πάνω από το κεφάλι της στέκεται ακίνητος, κατατονικός, ενώ οι γύρω της είναι πολύ ζωντανοί, αναπηδούν στα δάχτυλα των ποδιών τους και φαινομενικά χειροκροτώντας την Χάρις . Η γυναίκα στέκεται ακίνητη για τρία λεπτά χωρίς να κουνήσει μυ ή να ανοιγοκλείσει το μάτι, μια φυσιολογική αδυναμία.

«Πρόκειται για σφάλμα στην παράδοσή τους ή πρόχειρο προγραμματισμό. Αλλά αυτό δεν είναι πρόσωπο. είναι Deep Fake. Το Deep State θέλει το έθνος να πιστεύει ότι η Kamala έχει έναν στρατό από υποστηρικτές εκεί έξω και, ναι, υπάρχουν πολλοί λάτρεις της κυψέλης στη χώρα, αλλά δεν ήταν στην Ατλάντα της», είπε η πηγή μας.

Μας έδειξε μια άλλη ανωμαλία, έναν συμμετέχοντα στο ράλι με έξι δάχτυλα στο ένα χέρι και τέσσερα στο άλλο.

«Βρήκαμε 23 παρόμοιες δυσλειτουργίες», είπε η πηγή μας. Αυτοί μόνο αποδεικνύουν την εξαπάτηση, αλλά χειροτερεύει».

Είπε ότι τα πλάνα ανάλυσης 8K της Διοίκησης Κυβερνοχώρου του ράλι ήταν αρκετά καθαρά ώστε να απομονώνουν τα μέλη του κοινού και να πραγματοποιούν αναζητήσεις αναγνώρισης προσώπου στη βάση δεδομένων Next Generation Identification (NGI) του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας - δεν θα έλεγε πώς είχε πρόσβαση η Διοίκηση Κυβερνοχώρου. Μια ανάλυση 2640 προσώπων έδωσε ανησυχητικά αποτελέσματα: 2136 «χωρίς αντιστοιχίες», ενισχύοντας τον ισχυρισμό του CGI, 458 «αποτελείς» και 46 ταιριαστούς γνωστούς υπερεκπροσώπους του Δημοκρατικού Κόμματος - τα άτομα που θα διορίσουν την Χάρις στο DNC αυτόν τον μήνα.

«Είναι θεωρητικά δυνατό τα 2136 να μην βρίσκονται στη βάση δεδομένων; Είναι πιθανό αλλά πολύ απίθανο. Ζούμε υπό μια κυβερνητική αστυνομική πολιτεία εδώ και πολύ καιρό, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, τα τέσσερα πέμπτα των πολιτών των ΗΠΑ βρίσκονται στη βάση δεδομένων .

Πρόσθετες αποδείξεις διπροσωπίας προέκυψαν από πλάνα ασφαλείας μετά τη συγκέντρωση. Αν και 10.000 υποτίθεται ότι παρακολούθησαν την εκδήλωση, μόνο 500 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της Χάρις, των χειριστών της και των προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσης, φαίνονται να φεύγουν από τον χώρο μέσω τριών εξόδων.

«Το Deep State είναι σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δημιουργήσει ενθουσιασμό για την σκύλα», είπε η πηγή μας. «Το απλό γεγονός είναι ότι δεν μπορούσε να γεμίσει ένα λεωφορείο με θαυμαστές. Κανείς δεν τη συμπαθεί, όπως σε κανέναν δεν άρεσε ο Μπάιντεν. Απίστευτα επίπεδα απάτης, και μερικοί ευκολόπιστοι άνθρωποι το χαφτουν».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις