Έδωσαν την αρμοδιότητα των Ολυμπιακών αγώνων σε ένα εβραίο gay

 

Το πιο σοβαρο

όμως δεν είναι ότι τα παιδιά πρεπει να γίνουν ανώμαλοι ή τουμπάρουν συνεχώς φύλο, αλλά ότι ετοιμάζουν να θυσιάσουν όλους τους Γάλλους και Ευρωπαίους πολίτες και το έδειξαν στην σατανική έναρξη των μη Ολυμπιακών Αγώνων.
Το αφεντικό τους ζητάει την ΜΕΓΑΛΗ θυσία τώρα που ο μεσσίας των περιούσιων καταδικάστηκε σαν εγκληματίας, έγινε απόπειρα εναντίον του από τον άπιστο Θωμά που τυχαία είναι και αυτός περιούσιος και έχει το επίθετο Κλέφτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. AΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ,...
    σε Olympic games του πολυεθνικού περιφερομένου παζαριού που αντανακλά και τα μούτρα, των απ' αρχής μισελλήνων που σήμερα χορεύουν στο μνήμα της Ελλάδας βγάλνοντας το άχτι τους και πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο τους εναντίον του Ελληνισμού.
    Το έιπαν οι προφήτες τους (Προκρούστηδες Περιφήτες και Σινες....που εξολόθρευε ο Ελλην Ηρωας Θησέας) και έπρεπε να περατωθεί από τους βιβλολάγνους κι απογόνους του Αβραάμ, καθαρόαιμους και μεταλλαγμένους σε σπέρματά του..........και σύμφωνα με τις ορέξεις του Κυρίου των και με ποιοτικό γούστο πρώτης!
    Ο Ελληνισμός δυστυχώς διασύρεται με τον αγριότερο και τον πιό θηριώδη τρόπο για να ικανοποιούνται τα κατώτερα ένστικτα κάποιων χαμερπών όντων που δεν μπόρεσαν ποτέ τους να συμπορευτούν με τα φυσικά τους μειονεκτήματα/κουσούρια τα οποία παραμένουν αθεράπευτα και βλαβερά για την ενόργανο ζωή.

    https://ugetube.com/watch/jew-director-responsible-for-the-paris-opening-ceremony-says-he-mocked-2-4-billion-christians_eMTHp3eAD6kuyZ9.html

    Μας εμπαίζει ένα χαμόσυρτο λερό σκουλήκι κι ένα βυτίο έτοιμο να σκάσει από πίεση που οι αναθυμιάσεις του θα κατέκλυζαν την Γαλλία ολόκληρη.
    Τα υπουργεία μας εν τω μεταξύ στο ύψος των περιστάσεων, με τις μύτες τους χωμένες στις εξατμήσεις των περιούσιων.

    Εδώ ολόκληρη Βουλή και Γερουσία της Υπερδύναμης όρθια χειροκροτούσε το αφεντικό τους το χρισμένο από τον αρχιραβίνο της Chabad Lubavitch
    Από τον κόσμο των παιχνιδιών (Κγέι-μς) τώρα, στόν κόσμο των υψηλών περιοπών που αφήνουν άναυδους ακόμη κι αυτούς που έχουν ψειλιαστεί τι μεθοδεύεται από τους σατανάδες για χιλιάδες χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις