Η μυστική ιστορία του οικονομικού πολέμου για τον έλεγχο του πλανήτη γη


 Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι μόλις πρόσφατα ανακάλυψαν ότι διεξάγεται ένας μυστικός οικονομικός πόλεμος για τον πλανήτη γη, αποφασίσαμε να παρέχουμε μια περίληψη καθώς ξεκινάμε τις διακοπες μας. Φέτος θα είναι στις ιαπωνικές Άλπεις και μόνο για δύο εβδομάδες λόγω του έντονου μυστικού πολέμου που μαίνεται τώρα. Οι πληροφορίες εδώ προέρχονται από ασιατικές και ευρωπαϊκές βασιλικές αρχές, υπηρεσίες πληροφοριών, μυστικές εταιρείες κ.λπ. που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών που συμμετείχα σε αυτόν τον μυστικό πόλεμο.

Αν και ο πόλεμος μαίνεται εδώ και χιλιετίες, θα ξεκινήσουμε το 1913. Αυτό είναι το έτος που μια ομάδα τραπεζιτών ανέλαβε τον έλεγχο της δημιουργίας και διανομής χρημάτων μακριά από το Κογκρέσο των ΗΠΑ και δημιούργησε το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

 https://dn790003.ca.archive.org/0/items/pdfy–Pori1NL6fKm2SnY/The%20Creature%20From%20Jekyll%20Island.pdf

 Έχοντας καταλάβει τον έλεγχο των ΗΠΑ, οι τραπεζίτες έθεσαν αμέσως σε κίνηση το σχέδιό τους για την έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτός ο πόλεμος οδήγησε στην καταστροφή της Γερμανικής, της Αυστροουγγρικής και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Στο τέλος του πολέμου, με τη Συνθήκη των Βερσαλλιών, η Γερμανία αναγκάστηκε να πληρώσει 132 δισεκατομμύρια χρυσά μάρκα ως αποζημίωση. Οι μόνοι άνθρωποι που μπορούσαν να προσφέρουν στη Γερμανία τόσο χρυσό ήταν οι βασιλικοί της Ασίας.

Ως υπόβαθρο, από τους Ρωμαϊκούς χρόνους οι Ασιάτες έστελναν μπαχαρικά, μετάξι, κεραμικά κ.λπ. στη Δύση και λάμβαναν ως πληρωμή χρυσό και ασήμι. Ως αποτέλεσμα αυτού, το 85% των παγκόσμιων αποθεμάτων χρυσού βρίσκεται στην Ασία.

Η συμφωνία που κατέληξαν οι Γερμανοί με τους βασιλικούς της Ασίας είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS) το 1930. Σύμφωνα με τους Ασιάτες βασιλιάδες, επιτεύχθηκε μυστική συμφωνία που, σε αντάλλαγμα για ασιατικό χρυσό, υποσχόταν τη δημιουργία ενός παγκόσμιου κοινοβουλίου με βασιλικοί που ενεργούν ως φύλακες. Στους Ασιάτες είπαν ότι αυτό θα απαιτούσε τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο για να στηθεί.

Προετοιμάζοντας αυτόν τον πόλεμο, ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Χένρι Μοργκεντάου γύρισε την Ασία τη δεκαετία του 1930 συλλέγοντας χρυσό σε αντάλλαγμα για κουτιά της Συνθήκης των Βερσαλλιών που περιείχαν ομόλογα σε αμέτρητα τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν ο χρυσός που εκκενώθηκε από την Κίνα από πολεμικά πλοία των ΗΠΑ το 1938 για να μην πέσει στα χέρια των Ιαπώνων. Σε αντάλλαγμα αυτού του χρυσού, οι ΗΠΑ έδωσαν στο κινεζικό κόμμα Kuomintang 60 χρόνια ομόλογα και υποσχέθηκαν να επιστρέψουν τον χρυσό στο τέλος των 60 ετών.

Στη Διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς το 1944 οι Ασιάτες παρείχαν χρυσό για να στηρίξουν το δολάριο ΗΠΑ ως το κύριο μεταπολεμικό διεθνές νόμισμα. Οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου: Οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Γαλλία, η Σοβιετική Ένωση και η Κουομιντάνγκ Κίνα (τώρα Ταϊβάν) έλαβαν εντολή 50 ετών να αναπτύξουν τον κόσμο.

Ωστόσο, όταν οι νικητές του πολέμου αθέτησαν την υπόσχεσή τους να αναπτύξουν τον κόσμο και να εκσυγχρονίσουν μόνο τις χώρες που έλεγχαν, οι βασιλικοί της Ασίας σταμάτησαν να δίνουν χρυσό στους Δυτικούς.

Επίσης, αφού η κουβανική πυραυλική κρίση του 1962 σχεδόν οδήγησε σε παγκόσμιο θερμοπυρηνικό πόλεμο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι αποφάσισε να πάρει τον έλεγχο του δολαρίου ΗΠΑ μακριά από το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Έκανε μια συμφωνία με τον Πρόεδρο της Ινδονησίας Σουκάρνο, ανώτερο ασιατικό βασιλικό, να πάρει χρυσό για να στηρίξει τα δολάρια Κένεντι που επρόκειτο να εκδώσει. Το αποτέλεσμα ήταν ο τότε πρωθυπουργός του Ισραήλ Ντέιβιντ μπεν Γκουριόν, ενεργώντας με εντολή των ελεγκτών της Χαζαρικής μαφίας του FRB, να δολοφονήσει τον Κένεντι. Αργότερα, η CIA δολοφόνησε πάνω από ένα εκατομμύριο Ινδονήσιους και καθαίρεσε τον Σουκάρνο το 1967.

Οι Ασιάτες αντέδρασαν πουλώντας όλα τα αμερικανικά δολάρια που είχαν και μετατρέποντάς τα σε χρυσό. Ως αποτέλεσμα, οι ΗΠΑ άρχισαν να ξεμένουν από χρυσό και έτσι, το 1971, κατά τη διάρκεια του λεγόμενου σοκ Νίξον, το δολάριο ΗΠΑ αφαιρέθηκε από τον κανόνα του χρυσού.

Στη συνέχεια, το 1974 ο Νίξον έκανε μια συμφωνία 50 ετών με τη Σαουδική Αραβία για τη δημιουργία του πετροδολαρίου. Αυτή η συμφωνία έληξε τον Ιούνιο του 2024.

Οι ΗΠΑ έκαναν επίσης μια μυστική συμφωνία με την κομμουνιστική Κίνα το 1978. Έδωσαν τον τελευταίο από τον αυτοκρατορικό κινεζικό χρυσό που είχαν στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν στον εκσυγχρονισμό της Κίνας.

Τώρα οδεύουμε προς το 1998. Εκείνη τη χρονιά οι ΗΠΑ δεν επέστρεψαν τον χρυσό που «δανείστηκαν» από την Kuomintang Κίνα (Ταϊβάν) 60 χρόνια νωρίτερα, όπως είχε υποσχεθεί. Οι Ταϊβανέζοι μήνυσαν τις ΗΠΑ στο Διεθνές Δικαστήριο. Οι ΗΠΑ υποστήριξαν ότι δεν έπρεπε να επιστρέψουν το χρυσό επειδή έδωσαν ήδη ό,τι είχε απομείνει στην κομμουνιστική Κίνα. Οι ΗΠΑ έχασαν την υπόθεση και έλαβαν εντολή να επιστρέψουν τον χρυσό μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2001. Αντίθετα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανατίναξε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ανατίναξε επίσης το κτίριο 7 του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου όπου όλα τα οικονομικά έγγραφα που σχετίζονται με το χρυσό αποθηκεύτηκαν.

Αυτό ξεκίνησε το τεράστιο πρότζεκτ της Χαζαρικής Μαφίας για έναν Νέο Αμερικανικό Αιώνα που περιελάμβανε εισβολή στη Μέση Ανατολή, ενώ ταυτόχρονα απελευθέρωσε βιο-όπλα σε μια προσπάθεια να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η δική μου εμπλοκή σε αυτόν τον πόλεμο ξεκίνησε σοβαρά το 2006 όταν αντιμετώπισα τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ιαπωνίας Heizo Takenaka για το γιατί παρέδωσε τον έλεγχο όλων των εταιρειών που ήταν εισηγμένες στο Χρηματιστήριο του Τόκιο σε hedge funds που ελέγχονται από τους Rothchilds, Rockefellers κ.λπ.

Μια εβδομάδα μετά από εκείνη τη συνέντευξη, ο Takenaka έστειλε έναν αυτοαποκαλούμενο δολοφόνο νίντζα, ο οποίος μου πρόσφερε τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας και μεγάλη περιουσία, αλλά μόνο αν ακολουθούσα ένα σχέδιο να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας για να «σώσει το περιβάλλον». Μου μετέφερε επίσης ότι η Takenaka αναγκάστηκε να παραδώσει τις εισηγμένες εταιρείες της Ιαπωνίας επειδή είχε απειληθεί με επίθεση από όπλα σεισμού.

Την επόμενη εβδομάδα επικοινώνησε μαζί μου ένας εκπρόσωπος μιας ασιατικής μυστικής εταιρείας. Είπαν ότι είχαν 8 εκατομμύρια μέλη, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων χιλιάδων επαγγελματιών δολοφόνων. Μου πρόσφεραν προστασία, αλλά είπαν ότι η κοινωνία τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για το μεγαλύτερο καλό.

 Δεδομένου ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να ακολουθήσω μια συνωμοσία για τη δολοφονία του 90% της ανθρωπότητας, κατέληξα να ενταχθώ στην ασιατική μυστική εταιρεία. Όταν συνάντησα την ηγεσία τους έμαθα για ένα μυστικό δίκτυο των ηττημένων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αποδεικνύεται ότι οι Ιάπωνες και οι Γερμανοί διατηρούσαν ένα μυστικό δίκτυο υποβρυχίων και βάσεων υποβρυχίων που χρησιμοποιούσαν για λαθρεμπόριο μετά τον πόλεμο. Οι ηττημένοι Ιάπωνες εγκαταστάθηκαν στη Βόρεια Κορέα όπου κατασκεύαζαν αμφεταμίνες. Οι Γερμανοί εγκαταστάθηκαν στη Νότια Αμερική όπου παρασκεύαζαν κοκαΐνη και καλλιεργούσαν μαριχουάνα. Οι Κινέζοι Kuomintang που έχασαν τον κινεζικό εμφύλιο πόλεμο το 1949 δημιούργησαν την παραγωγή ηρωίνης στο χρυσό τρίγωνο της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τα χρήματα που κερδίζονταν από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για την ανατροπή των νικητών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το ανώτερο τμήμα του Τζορτζ Μπους της CIA που ανέλαβε τη ναζιστική Γκεστάπο συμμετείχε σε αυτή την επιχείρηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Λατίνοι βαρόνοι ναρκωτικών λένε ότι η CIA σημαίνει Υπηρεσία Εισαγωγής Κοκαΐνης.

Οι άνθρωποι που συνάντησα είπαν ότι είχαν εργαστεί στην παραγωγή ηρωίνης με τη CIA στο Βιετνάμ. Είπαν ότι σταμάτησαν να συνεργάζονται με τη Χαζαρική Μαφία αφού ανακάλυψαν ότι το SARS ήταν ένα βιολογικό όπλο σχεδιασμένο να σκοτώνει μόνο Ασιάτες. Μου παρουσίασαν επίσης τους ομολόγους τους της CIA που συμφώνησαν να συνεργαστούν μαζί μας.

Την ίδια περίοδο, η πριγκίπισσα Kaoru Nakamaru - εγγονή του αυτοκράτορα Meiji - επικοινώνησε μαζί μου και μου έδωσε μια λίστα με χιλιάδες ονόματα. Αυτά ήταν τα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, των Bilderbergers κ.λπ. Με άλλα λόγια, ήταν η ηγεσία της Χαζαρικής μαφίας. Μου είπε ότι αυτοί ήταν οι υπεύθυνοι για το 911.

Τότε εμπνεύστηκα από την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, Kill Bill. Σε εκείνη την ταινία υπήρχε σκηνή όπου δύο γυναίκες δολοφόνοι συμμετείχαν σε έναν φαύλο αγώνα μέχρι θανάτου. Η μάχη τελείωσε ξαφνικά όταν μια από αυτές έβγαλε το μοναδικό μάτι που είχε η αντίπαλός της, τυφλώνοντάς την και τερματίζοντας τον αγώνα.

Στους Ασιάτες δολοφόνους δόθηκε η λίστα με τα ονόματα της δυτικής ελίτ. Τους είπαν ότι μπορούσαν να τερματίσουν τη μάχη βγάζοντας το μάτι ή σκοτώνοντας την ηγεσία του KM. Ο Ασιάτης συμφώνησε να το κάνει αυτό. Συμφώνησαν επίσης να σταματήσουν τη χρηματοδότηση της αμερικανικής εταιρείας.

Μετά από αυτό, πληροφορήθηκα ότι ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ βρισκόταν στο Τόκιο. Εφόσον ήξερα ότι οι μεγαλόσχημοι των ΗΠΑ έμεναν στο ξενοδοχείο Okura δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ, τηλεφώνησα εκεί και πήρα ραντεβού για να του κάνω συνέντευξη. Φυσικά θα μπορούσα να είχα στείλει απλώς δολοφόνους, αλλά είμαι δημοσιογράφος, όχι γκάνγκστερ, γι' αυτό επέλεξα να του πάρω συνέντευξη.

Αυτό το άτομο ήταν ιδιοκτήτης των Ηνωμένων Εθνών, της BIS, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και είχε έλεγχο συμμετοχής στις περισσότερες από τις εταιρείες του Fortune 500. Ήταν το μάτι της πυραμίδας εκείνη την εποχή. Η ιατροδικαστική έρευνα οδήγησε σε αυτόν και σε μέλη της οικογένειας Rothschild ως τα άτομα που χρησιμοποίησαν όπλα σεισμού για να αναγκάσουν την ιαπωνική κυβέρνηση να παραδώσει τον έλεγχο όλων των μεγάλων ιαπωνικών εταιρειών.

 

 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις