2 ΙΡΑΝΟΙ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΜΕΝΕ Ο ΧΑΝΙΓΙΑ...!!!

 Νέα στοιχεία αποκαλύπτει η Telegraph σχετικά με το πώς δολοφονήθηκε ο Ι. Χανίγια – Κάνει λόγο για δύο Ιρανούς πράκτορες

Αποκαλυπτικότατο είναι

το ρεπορτάζ της Telegraph που επικαλείται υψηλόβαθμους αξιωματούχους στην Τεχεράνη και φέρνει στην δημοσιότητα συγκλονιστικά στοιχεία για τον τρόπο που δολοφονήθηκε ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς.

Αποκαλύπτει επίσης πως το αρχικό σχέδιο ήταν ο Ισμαήλ Χανίγια να δολοφονηθεί τον περασμένο Μάιο, όταν και παρευρέθηκε στην κηδεία του Εμπραχίμ Ραϊσι. Ωστόσο, η επιχείρηση δεν προχώρησε λόγω του πλήθους κόσμου που βρισκόταν τότε μέσα στο κτίριο και της μεγάλης πιθανότητας αποτυχίας της, αναφέρουν στην Telegraph δύο Ιρανοί αξιωματούχοι.

Το βρετανικό μέσο, κατόπιν των πληροφοριών που έχει στα χέρια του, αναφέρει πως η Μοσάντ, προσέλαβε ιρανούς πράκτορες(!) για να τοποθετήσουν εκρηκτικά σε τρία ξεχωριστά δωμάτια του κτιρίου όπου διέμενε ο ηγέτης της Χαμάς.

Οι «πράκτορες» τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε τρία δωμάτια του ξενώνα του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) στη βόρεια Τεχεράνη, που είχαν την πληροφορία πως ήταν το σημείο που θα μπορούσε να διαμείνει ο Ι. Χανίγια.

Το δημοσίευμα μεταφέρει τις πληροφορίες των Ιρανών αξιωματούχων που λένε πως οι δράστες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου. Τα πλάνα που έχουν στην διάθεσή τους, τους δείχνει να κινούνται προσπαθώντας να μην γίνουν αντιληπτοί, ενώ φαίνεται να μπαινοβγαίνουν  σε πολλά δωμάτια μέσα σε πολύ λίγα λεπτά.

Οι δράστες, στη συνέχεια, λέγεται ότι εγκατέλειψαν κρυφά  τη χώρα, με τους Ιρανούς αξιωματούχους να πιστεύουν πως είχαν έναν ακόμη συνεργάτη που έχει παραμείνει στην χώρα τον οποίο προσπαθούν και να εντοπίσουν .

Κάπως έτσι στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης, πυροδότησαν εξ’ αποστάσεως  τα εκρηκτικά που βρίσκονταν στο δωμάτιο όπου διέμενε ο Ι.Χανίγια με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

«Είναι πλέον σίγουρο ότι η Μοσάντ προσέλαβε πράκτορες από τη μονάδα προστασίας Ansar al-Mahdi», δήλωσε στην Telegraph από την Τεχεράνη αξιωματούχος του IRGC, προσθέτοντας πως «μετά από περαιτέρω έρευνα, ανακάλυψαν πρόσθετους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε δύο ακόμη δωμάτια».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ03 Αυγούστου, 2024 12:50

    ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΑΥΤΟΙ,
    ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ , ΌΤΙ,
    ΤΕΤΟΙΟΙ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ,ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ
    ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΝΑΙ.
    ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις