Η συνύπαρξη της επιστήμης και σατανισμού της NASA

 

 Ο Τζακ Πάρσονς

ήταν ένας Αμερικανός ερευνητής που έθεσε τα θεμέλια για το πρόγραμμα πυραύλων της NASA. Ερεύνησε τα καύσιμα πυραύλων και συνίδρυσε το Εργαστήριο Αεριωθούμενης Προώθησης της NASA. Η έρευνα και οι εφευρέσεις του κατέστησαν αργότερα εφικτά τα διαστημικά ταξίδια.

Ο Πάρσονς ήταν επίσης αποκρυφιστής και οπαδός του αυτοαποκαλούμενου «Great Beast 666» Aleister Crowley. Συνέδεσε την επιστήμη και τον Σατανισμό. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι επικαλέστηκε τον διάβολο για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών.

Ordo Templi Orientis
Ο Πάρσονς συμμετείχε επίσης σε συναντήσεις της μυστικής εταιρείας Ordo Templi Orientis. Ο Κρόουλι του ζήτησε να ηγηθεί της στοάς Agape (Αγάπη…φυσικά όλα στα ελληνικά) της κοινωνίας το 1942. Πριν από κάθε εκτόξευση πυραύλων καλούσε τον θεό Πάνα, ο οποίος έχει το σώμα και τα κέρατα μιας κατσίκας, αλλά ένα ανθρώπινο πάνω μέρος.

Αυτό το «Τάγμα του Ανατολικού Ναού» διαδίδει σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές τελετουργίες και έχει τις ρίζες του στα τάγματα των Ναϊτών του 12ου και 13ου αιώνα.

Οι ιδρυτές αυτής της σέκτας ήταν εξοικειωμένοι με τις τελετουργίες της ινδικής τάντρα που προσανατολίζονται στη σεξουαλική μαγεία και αναμείξαν τη γνώση αυτή με την απόκρυφη γνώση και τις μυήσεις από το υπόβαθρό τους ως Ελευθεροτέκτονες και Ροδόσταυροι.

Επίκληση μαύρων θεοτήτων

Οι διδασκαλίες του Κρόουλι περιλάμβαναν σαδομαζοχιστικό σεξ και ξόρκια για επίκληση κακόβουλων θεοτήτων. Η σέκτα λέγεται ότι έχει πλοκάμια που φτάνουν στα υψηλότερα κλιμάκια των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

Εν τω μεταξύ, ο Πάρσονς βρισκόταν υπό έρευνα από το FBI, το οποίο είχε ανακαλύψει ότι ήθελε να πουλήσει τα σχέδια πυραύλων του στην ισραηλινή κυβέρνηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις