Γερμανικό διαβατήριο, μόνο αν ασπαστείς το Ισραήλ...!!!

 

Η Γερμανία είναι

η μόνη χώρα στον κόσμο όπου πρώτα πρέπει να αναγνωρίσετε το δικαίωμα υης ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ για να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει ένα γερμανικό διαβατήριο.

Αν δεν ήταν ακόμη σαφές πόση ισχύ έχει το Ισραήλ στον δυτικό κόσμο, είναι πλέον ξεκάθαρο.

Σταδιακά έγινε ξεκάθαρο σε πολλούς ανθρώπους ότι το Ισραήλ διοικεί την Αμερική. Αλλά όχι μόνο την τραγική χώρα αλλά και πολλές άλλες…

Για παράδειγμα, ο Zerohedge γράφει τα εξής:

Καθώς ο πόλεμος στη Γάζα μαίνεται, οι δυτικές κυβερνήσεις αναζητούν ολοένα και περισσότερο ανησυχητικούς τρόπους για να εξαλείψουν ιδέες και εκφράσεις που αμφισβητούν τις φιλο-ισραηλινές αφηγήσεις. Στην τελευταία επίδειξη μιας τέτοιας υπερβολικής πολιτικής, η γερμανική νομοθεσία απαιτεί πλέον από τους αιτούντες υπηκοότητα να επιβεβαιώνουν ότι το κράτος του Ισραήλ έχει «δικαίωμα ύπαρξης».

«Έχουν προστεθεί νέες ερωτήσεις για τα θέματα του αντισημιτισμού, του δικαιώματος ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ και της εβραϊκής ζωής στη Γερμανία», δήλωσε το υπουργείο Εσωτερικών στους Financial Times. Ο νέος νόμος τέθηκε σε ισχύ την Πέμπτη. Δύο ημέρες νωρίτερα, η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ είπε:

«Όποιος συμμερίζεται τις αξίες μας και κάνει μια προσπάθεια μπορεί τώρα να αποκτήσει ένα γερμανικό διαβατήριο πιο γρήγορα και δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψει μέρος της ταυτότητάς του εγκαταλείποντας την παλιά του εθνικότητα, αλλά το έχουμε καταστήσει εξίσου σαφές: οποιοσδήποτε δεν μοιράζεται τις αξίες μας, δεν μπορούμε να πάρουμε ένα γερμανικό διαβατήριο Έχουμε χαράξει μια κρυστάλλινη κόκκινη γραμμή εδώ και κάναμε τον νόμο πολύ πιο αυστηρό από πριν.

Κατά κάποιο τρόπο, το «μοιραζόμαστε τις γερμανικές αξίες» τώρα περιλαμβάνει επίσης τον ενστερνισμό μιας πολύ συγκεκριμένης πολιτικής θέσης σχετικά με μια μεμονωμένη ξένη χώρα που βρίσκεται 1.200 μίλια μακριά.

Όποια και αν είναι η γνώμη σας για το Ισραήλ, η ιδέα ότι κάθε χώρα στη γη έχει «δικαίωμα ύπαρξης» είναι προβληματική. «Γιατί τι είναι μια χώρα – ή, με πιο ακριβείς όρους, ένα κράτος – αν όχι μια πολιτική διευθέτηση;»

Ο Brian McGlinchey ρωτά τους Stark Realities. «Και γιατί μια πολιτική ρύθμιση πρέπει να έχει «δικαιώματα», πόσο μάλλον ένα υποτιθέμενο δικαίωμα που δεν πρέπει ποτέ να αλλάξει ή να καταργηθεί;»

Τον Μάρτιο, η γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα Der Spiegel ανέφερε ότι οι αιτούντες της γερμανικής υπηκοότητας θα πρέπει επίσης να απομνημονεύσουν το έτος ίδρυσης του Ισραήλ και τις κυρώσεις της Γερμανίας για την άρνηση του Ολοκαυτώματος. Η γερμανική κυβέρνηση είπε ότι τα νέα αιτήματά της είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση της ισχυρής αύξησης των αντισημιτικών επεισοδίων. Όπως αναφέρουν οι Times, «τα αντισημιτικά περιστατικά που καταγράφηκαν από τον επίτροπο της Γερμανίας για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού αυξήθηκαν κατά 83 τοις εκατό από έτος σε έτος σε 4.782 το 2023».

Σε μια επεξεργασία που θα πρέπει να σταματήσει τους αναγνώστες, οι Times σημειώνουν περαιτέρω ότι «η συντριπτική πλειονότητα» των περιστατικών που φέρονται ήταν «πράξεις δημόσιας τεκμηριωμένης ρητορικής μίσους». Σημειώστε ότι το 2017, η Γερμανία υιοθέτησε επίσημα τον αμφιλεγόμενο-επεκτατικό ορισμό του αντισημιτισμού που προωθείται από τη Διεθνή Συμμαχία Μνήμης του Ολοκαυτώματος (IHRA). Παραδείγματα αυτού του ορισμού περιλαμβάνουν: “ο ισχυρισμός ότι η ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ είναι μια ρατσιστική φιλοδοξία” και “άρνηση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης του εβραϊκού λαού” — με άλλα λόγια, το υποτιθέμενο “δικαίωμα ύπαρξης” του Κράτος του Ισραήλ.

Κάτι που για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζει ότι υπάρχουν ειδικοί και λιγότερο ιδιαίτεροι λαοί σύμφωνα με τη Γερμανία.

Μόνο το Ισραήλ έχει το δικαίωμα ύπαρξης και ο υπόλοιπος κόσμος μόλις το ανακαλύπτει.

Όταν κάνετε αίτηση για γερμανικό διαβατήριο, δεν τίθενται ερωτήσεις σχετικά με τη γενοκτονία που διέπραξε το Ισραήλ στη Γάζα!!! Απο κανέναν!!!

Και ο γερμανικός λαός καταπίνει ολόψυχα την καραμέλα του αντισημιτισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις