ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 01/07/24

 


ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΙΖΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΓΕΝ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΦΑΙΖΕΡ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ] ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΛΕΞΗ:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
1. Η Pfizer χρησιμοποίησε τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας της με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και άλλους για να αποκρύψει να παραλείψει ουσιαστικά γεγονότα που σχετίζονται με το εμβόλιο της κορώνας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του εμβολίου.
 
2. Η Pfizer χρησιμοποίησε ένα εκτεταμένο χρονοδιάγραμμα μελέτης για να αποκρύψει κρίσιμα δεδομένα – η μελέτη καθυστέρησε επανειλημμένα, συμπεριλαμβανομένης μιας καθυστέρησης από τον Ιανουάριο του 2023 έως τον Φεβρουάριο του 2024 λόγω καθυστερημένου εμβολιασμού ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΥ συμμετέχοντος στη μελέτη (από τους 44.000 συμμετέχοντες).
 
3. Ο ΕΟΦ ΤΩΝ ΗΠΑ δεν διέθεσε αμέσως τα δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας για το εμβόλιο, υποστηρίζοντας ότι θα χρειαζόταν 55 χρόνια, αλλά ένας ομοσπονδιακός δικαστής τους ανάγκασε να δημοσιεύουν 55.000 σελίδες το μήνα αντί για 500.
 
4. Η Pfizer κατέστρεψε την ομάδα ελέγχου του εμβολίου μόλις ο ΕΟΦ ενέκρινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης τον Δεκέμβριο του 2020.
 
5. Στο δελτίο τύπου που ανακοινώνει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, η Pfizer δεν αποκάλυψε ότι είχε αποκλείσει ανοσοκατεσταλμένα άτομα από τις δοκιμές εμβολίων!
 
6. Η Pfizer γνώριζε ότι το εμβόλιο της για την κορώνα συνδέθηκε με σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας.
 
7. Μέχρι τον Μάρτιο του 2021, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών και το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ εντόπισαν ένα σήμα ασφαλείας για μυοκαρδίτιδα.
 
8. Τον Αύγουστο του 2021, αφότου η Pfizer έλαβε έγκριση από τον ΕΟΦ μέσω της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για να παρέχει το εμβόλιο της σε παιδιά ηλικίας 12-15 ετών, η Pfizer αποφάσισε να μελετήσει «πόσο συχνά» το εμβόλιο της μπορεί να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα σε παιδιά κάνοντας δοκιμές Παιδιά 5-16 ετών για την τροπονίνη Ι.
 
9. Η Pfizer εντόπισε επίσης ένα σήμα ασφαλείας σχετικά με εγκεφαλικά επεισόδια. Το σύστημα επιτήρησης του ΕΟΦ και του CDC επισήμανε μια πιθανή σχέση μεταξύ του νέου εμβολίου και των εγκεφαλικών επεισοδίων σε άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω, και μια μελέτη του ΕΟΦ διαπίστωσε ότι άτομα 85 ετών και άνω που έλαβαν και εμβόλιο γρίπης και το εμβόλιο της Pfizer για την κορώνα «είδε αύξηση 20% στον κίνδυνο ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου».
 
10. Η γνώση της Pfizer σχετικά με ένα σήμα ασφαλείας για αυξημένα θύματα. Τον Φεβρουάριο του 2021, η βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών της Pfizer περιείχε 1.223 θανάτους μετά τη λήψη του εμβολίου.
 
11. Η Pfizer δοκίμασε το ενισχυτικό εμβόλιο μόνο σε 12 συμμετέχοντες στη δοκιμή που ήταν μεταξύ 65 και 85 ετών και δεν το δοκίμασε σε κανέναν συμμετέχοντα μεγαλύτερο των 85 ετών.
 
12. Η Pfizer δεν δημοσίευσε δημόσια δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών από τη βάση δεδομένων της. Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021, η βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών της Pfizer περιείχε 158.893 ανεπιθύμητες ενέργειες από 42.086 αναφορές περιστατικών, συμπεριλαμβανομένων 1.223 θανάτων, αν και η Pfizer δεν έκανε ευρήματα αιτιότητας. Η Pfizer λάμβανε τόσες πολλές αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που χρειάστηκε να προσλάβει 600 επιπλέον προσωπικό πλήρους απασχόλησης και αναμενόταν να προσλάβει περισσότερους από 1.800 πρόσθετους πόρους μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Η Pfizer είχε τόσο μεγάλο αριθμό ανεπιθύμητων συμβάντων που μπορεί να χρειαστούν 90 ημέρες για να κωδικοποιήσει «μη σοβαρές περιπτώσεις." Η Pfizer δεν γνώριζε «το μέγεθος της ελλιπούς αναφοράς».
 
13. Η Pfizer ανακοίνωσε μια μελέτη σε έγκυες γυναίκες, αλλά παρέλειψε το γεγονός ότι περισσότερες από μία στις δέκα γυναίκες (52) που έλαβαν το εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ανέφεραν αποβολή, πολλές εντός ημερών από τον εμβολιασμό. Έξι γυναίκες που έλαβαν το εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ανέφεραν πρόωρους τοκετούς. πολλά μωρά πέθαναν.
 
14. Το δελτίο τύπου της 18ης Φεβρουαρίου 2021 της Pfizer δεν αποκάλυψε επίσης άλλες δυσμενείς επιπτώσεις στα αναπαραγωγικά συστήματα των γυναικών που έλαβαν το εμβόλιο. Μέχρι τον Απρίλιο του 2022, η Pfizer γνώριζε για δεκάδες χιλιάδες ανεπιθύμητες ενέργειες που συνδέονται με το εμβόλιο της, συμπεριλαμβανομένων βαριάς εμμηνορροϊκής αιμορραγίας (27.685), διαταραχών της εμμήνου ρύσεως (22.145), ακανόνιστες περιόδους (15.083), καθυστερημένες περιόδους (13.989), απουσίας περιόδου (11.363) και άλλες επιδράσεις στο αναπαραγωγικό σύστημα.
 
15. Η μελέτη της Pfizer σε εγκύους απέτυχε. Κατέστρεψαν την ομάδα ελέγχου εικονικού φαρμάκου και τα αποτελέσματα κρατήθηκαν μυστικά.
 
16. Η Pfizer παρεξήγησε και απέκρυψε ουσιαστικά γεγονότα σχετικά με τη διάρκεια της προστασίας που παρέχει το εμβόλιο της για την κορώνα.
 
17. Η Pfizer είπε ότι το εμβόλιο της θα αποτρέψει τη μετάδοση, παρόλο που γνώριζε ότι ποτέ δεν είχε μελετήσει την επίδραση του εμβολίου της στη μετάδοση.
 
18. Παρά τις παραδοχές του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer, Δρ. Μπουρλά και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, Dr Δρ. Σκοτ Γκότλιμπ ότι η Pfizer δεν γνώριζε εάν το εμβόλιο της εμπόδιζε τη μετάδοση, ο Μπουρλά προειδοποίησε το Κάνσας σε πολλές περιπτώσεις ότι η μη λήψη εμβολίου θα επηρέαζε τις ζωές των γύρω τους, υπονοώντας έτσι ότι το εμβόλιο της Pfizer εμπόδισε τη μετάδοση.
 
19. Η Pfizer εργάστηκε για να λογοκρίνει ομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της Pfizer. Στις 19 Ιουλίου 2021, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, Δρ. Σκοτ Γκότλιμπ ισχυρίστηκε ότι οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχαν «υποχρέωση» και «καταφατική ευθύνη» να αποτρέψουν τη διάδοση παραπληροφόρησης για το εμβόλιο στις πλατφόρμες τους. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Μπουρλά, χαρακτήρισε «εγκληματίες» τους ανθρώπους που διαδίδουν παραπληροφόρηση για τα εμβόλια που «κόστισαν κυριολεκτικά εκατομμύρια ζωές».
 
20. Η Pfizer εργάστηκε για την απόκρυψη και την απόκρυψη ουσιωδών γεγονότων. Στις 24 Αυγούστου 2021, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, Δρ. Σκοτ Γκότλιμπ, επικοινώνησε με το Twitter για να διαμαρτυρηθεί για μια στήλη που έγραψε ο Άλεξ Μπέρενσον που επέκρινε τον Δρ Άντονι Φάουτσι. Στις 27 Αυγούστου 2021, ο Δρ. Scott Gottlieb είχε μια κλήση διάσκεψης με υπαλλήλους του Twitter για να συζητήσει τον κ. Berenson. Το Twitter απαγόρευσε τον κ. Berenson την επόμενη μέρα. Ο Δρ Γκότλιμπ επικοινώνησε επίσης με το Twitter σχετικά με την κατάργηση αναρτήσεων που σχετίζονται με τη φυσική ανοσία, τις οποίες «το Twitter χτύπησε αργότερα με μια παραπλανητική ετικέτα και απέκλεισε τη δυνατότητα να τους αρέσει ή να μοιράζονται το tweet».
 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ… ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
 
>>ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΖ! ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ <<<<ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ>>>>! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΛΙΝΤΟΝ! ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΜΠ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ… Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΛΙΚΟ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΕΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΚ ΦΥΣΙΚΑ…) Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ… ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΩΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΗ (ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΑΓΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ) ΚΑΛΑΣ… ΕΤΣΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΕΕ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>>ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΗΠΑ, ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ… Η ΛΕΠΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΗΛΕΗ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ], ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ… ΑΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ, Ο ΜΑΚΡΟΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ… ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΛΕΠΕΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ… ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel Bonne) (Karli Wejust just witnessed the end of Joe Biden's presidency By Post Editorial Board Published June 27, 2024, 10:52 p.m. ET Courteny CNN 827 Biden appears to forget mid-sentence NFW DAK UST LIVE CNN RA1PMET CWPRESIDENTIAL DEBATE Millions just witnessed the end of a presidency live n television. Joe Biden's per performance during the debate was embarrassing. Whenever CNN put him up on the split screen, he had a thousand- yard stare. 037 QuantumLig. Quantumlig...,2:06PM ..2:06"
 
ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΣΟΥΝΑΚ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…
ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ), ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>ΠΑΝΙΚΟΣ!!! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΜΕ[ΑΞΑΠΑΤΗΣΗΣ] ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ! Ο ΛΟΓΟΣ; ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ… ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ! ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ!! Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΕΣΒΗΣΕ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ], ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ!! ΟΥΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΕΝ!!! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΛΑΜΕ!!! ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ: «ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ] ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΔΗΛΑΔΗ, ΠΩΣ ΧΘΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ; ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ G7 ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ; ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΕΣΤ ΠΟΙΝΤ…. ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ… ΠΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΦΥΤΟ ΠΟΥ «ΔΙΟΙΚΕΙ» ΤΙΣ ΗΠΑ; ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ; ΚΑΝΕΝΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΥΣΚΑ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!!! ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ… ΓΙΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>Ε ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟΣΟ ΝΟΡΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ… ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ… ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ… ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΩΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ… ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ, ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΓΓΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ!!! ΘΑΥΜΑ!!! 
 
 Μπορεί να είναι doodle κείμενο
 
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ… ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΟΛΑ ΠΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ… ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ… ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΟ… ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΟ… Η ΚΑΜΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ!! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, Ο ΓΚΑΒΙΝ ΝΙΟΥΣΟΜ, Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ… ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΜΠΑΜΑ! ΤΗΣ ΜΙΣΕΛ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΜΙΧΑΛΗ) ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΑΜΥΔΡΑ ΤΗΣ ΚΙΛΑΡΙ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΙΣΙΓΚΑΝ ΜΚΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ (Η ΜΙΣΕΛ ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ). ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΙΜΕ!! ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!! ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ…. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που χαμογελούν, νοσοκομείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from BioClandestine (BioClandestine) Date: FnG My Room My Phone The next week+ is going to oe an avalanche of negative press for Biden. Every news station, tv show, podcast, social media platform, etc., are all going to be dragging Biden. And it's the most dead time of the year for sports, so people are starving for news. Biden is COOKED! 035Quantumlig...7:47AM"
 
>Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤO ΣΧΕΔΙO ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ… ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΗΤΟΡΑΣ; Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΒΓΗΚΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΡΑΜΠ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ; ΕΙΠΑΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ… ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΡΑΜΠ… ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΜΕ ΤΟΝ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ… ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 BRICS BRICS News @BRICSinfo Subscribe JUST IN: Donald Trump says China, Russia and North Korea will not be enemies if elected President. 12:31 AM Jun 29, 2024 1M Views ១១ [ያዎ QuantumLig... 5:19PM"
 
Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΠΑΛΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΩΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ «ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», ΕΝΩ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΩΣ «ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΤΥΧΑΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
 
>ΤΕΛΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ… ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 6ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ… ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ… ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ…ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ… ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ 9ΜΗΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΛ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ… Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΣΑΜ ΖΑΚΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ… ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΙΑ, ΛΑΡΙ ΤΖΟΝΣΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ; ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ… Η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΘΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ… ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ… ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΗΠΑ, ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
>>Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ… ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ… ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΣΟΥΝΑΚ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΛΕ… ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΕΝΟΣ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ, ΘΟΡΥΒΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ… ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ…. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ… Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ… ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…ΕΠΙΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ… ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΥΡΙΛΟΦ, ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΕΤΑΜΠΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΚΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΤΕΛΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ… ΑΠΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2024, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟ 2020… ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚOΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ… ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Ο ΕΡΜΉΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΩ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΩ....

    ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΜΙΑΣ....ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ.

    Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΙΟΥΝΙΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΏΝΑ.
    ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΊΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΕΝΙΜ ΜΕ ΕΝΑ...ΜΗΛΟ ΜΟΛΥΣΜΈΝΟ ΜΕ ΈΞΥΠΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑΣ ΓΥΝΗΣ.
    ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΊΝΗ ΑΝ ΤΟ ΈΤΡΩΓΕ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ!ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ "DEMOCRATS " ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΈΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΣΟΦΗ ΑΛΕΝΙΜ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ ΚΙ ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΈΒΑΙΝΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    Η ΜΑΡΙ ΜΕΡΙΤΑΤΕΝ ΜΙΝΕΡΒΑ ΣΒΑΡΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ/ΣΤΈΦΘΗΚΕ ΚΙ ΕΔΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΤΏΣΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΩΡΊΩΝΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ 98% ΠΡΟΤΊΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΚΑ ΣΤΟ ΦΈΡΕΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΚΌΒΟΥΛΩΝ ΟΝΤΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΜΒΥΘΙΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΎΝ ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΈΞΑΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣ'ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ.ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ,ΕΝΤΙΜΩΝ,ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ,ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΟΥΝ ΟΛΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ LIKE A CANDLE IN THE WIND....

    ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ+ΝΤΟΡ ΚΡΙΣΤΙΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ.

    ΤΑ ΦΤΕΡΆ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΤΊΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ....

    ΗΜΟΥΝ ΚΈΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΠΟΥ ΚΕΙΤΕΤΑΙ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ.
    ΕΦΥΓΑ ΠΗΓΑ ΒΕΡΓΙΝΑ,ΑΙΓΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ.ΤΙΜΗΣΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΦΙΛΙΠΠΟ,ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ.ΠΗΓΑ ΔΙΟΝ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ,Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!
    ΠΗΓΑ ΘΕΡΜΟΠΎΛΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΈΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΆΔΡΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΑΜΦΙΑΡΑΕΙΟ ΜΕ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΡΧΑΊΟ ΒΑΣΙΛΕΑ-ΜΑΝΤΗ.

    ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΞΙΖΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΜΑ ΜΟΥ.

    ΑΥΤΟΊ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΆΡΙΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΙ ΑΝΑΜΕΊΝΑΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ ΑΚΟΜΗ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις