Ο στρατηγός Smith θα συναντήσει τον συνταγματάρχη Kurtz την Παρασκευή

 

 Ο στρατηγός Eric M. Smith,

βασικό πρόσωπο στον αγώνα κατά του Deep State, συμφώνησε σε μια βαρυσήμαντη συνάντηση με τον αινιγματικό συνταγματάρχη Kurtz, τον αρχηγό του πατριωτικού αποσπασματικού πυρήνα γνωστού ως "Red Hats", ειπε πηγή στο γραφείο του στρατηγού.


Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο στρατηγός είχε λάβει μερικά κομμάτια αλληλογραφίας από τον Kurtz, στην οποία εξήγησε την αποστολή του και τόνισε τις διχοτομικές απόψεις τους σχετικά με την εφαρμογή της βίας που απαιτείται για να νικηθεί οριστικά το Deep State. Ο Κουρτς εξέφρασε επίσης την επιθυμία να συναντήσει τον στρατηγό Σμιθ και να καταλήξει σε αμοιβαία κατανόηση.

Πηγές αρνήθηκαν να πουν εάν ο Kurtz, του οποίου την πραγματική ταυτότητα φυλάνε, και ο στρατηγός Smith είχαν ποτέ εργασιακές ή προσωπικές συναλλαγές. Ένα προηγούμενο ανεπίσημο σχόλιο -ο Κερτς ήταν ο προστατευόμενος του στρατηγού Μπέργκερ- υποδηλώνει ότι ο Κουρτς είναι ή ήταν διάσημος αξιωματικός του Σώματος Πεζοναυτών και μπορεί να ήταν πρώην μέλος του συμβουλίου των Λευκων Καπέλων, αν και οι πηγές ούτε επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν αυτές τις υποθέσεις. Ανεξάρτητα, φαίνεται πιθανό να είχαν κάτι παραπάνω από μια περαστική γνωριμία.

«Δεν έχω την ελευθερία να μοιραστώ αυτές τις πληροφορίες», είπε η πηγή μας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας το απόγευμα της Κυριακής. «Μπορώ να πω ότι συμφώνησαν να συναντηθούν και ότι ο στρατηγός Μπέργκερ διοργάνωσε τη συνάντηση».

Ο στρατηγός Berger, όπως περιγράφεται λεπτομερώς τον Ιούλιο του 2023, έγινε ο πολιτικός σύνδεσμος των Λευκων Καπελων με τον Mar-a-Lago μετά την πανηγυρική αποχώρησή του από το Σώμα, έχοντας υπηρετήσει το έθνος με υπερηφάνεια και τιμή από το 1981 - τη γένεση της εξαιρετικής, άψογης καριέρας του.

«Είμαι πλέον εξουσιοδοτημένος να πω ότι ο στρατηγός Σμιθ συζήτησε τον Κουρτς με τον στρατηγό Μπέργκερ και τον Πρόεδρο Τραμπ ενώ βρισκόταν στο Μαρ-α-Λάγκο πριν από μερικές εβδομάδες. Ζήτησε τη γνώμη του στρατηγού Berger για τον άνδρα. δεν ήθελε καποια εκπληξη αν δεχόταν να συναντηθούν. Ο Πρόεδρος Τραμπ πρότεινε στον στρατηγό Μπέργκερ να επικοινωνήσει με τον Κουρτς και το έκανε και επέστρεψε στον στρατηγό Σμιθ δύο ημέρες αργότερα», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, πρόσθεσε, εγγυήθηκε τον Κουρτς, αποκαλώντας τον «έντιμο» αλλά «αστάθμητο».

Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη τοποθεσία το απόγευμα της Παρασκευής. Και οι δύο άνδρες ορίζουν τους εξής όρους: κανένας δεν θα φτάσει οπλισμένος, καμία συσκευή εγγραφής κανενός είδους και μόνο δύο βοηθοί ο καθένας.

Η ιστοσελιδα θα αναφέρει το αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις