Ο Γερμανός υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ ζήτησε συγγνώμη στην Bundestag για τις (σοβαρές) παρενέργειες των εμβολίων κορωνοϊού...!!!

 

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ

ζήτησε συγγνώμη στην Bundestag για τις (σοβαρές) παρενέργειες των εμβολίων κορωνοϊού.

 Στη Γερμανία, τα λεγόμενα RKI Files έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή πρόσφατα. Αυτό δείχνει ότι η γερμανική ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΝΟΙΑ είπε ψέματα στο κοινό σχετικά με τον Covid, τις μάσκες και τα lockdown.

Εντάξει, άνθρωποι έχουν πεθάνει από το εμβόλιο, αλλά το συνέστησαν οι ειδικοί. Συγγνώμη, είπε ο Lauterbach. Την ίδια στιγμή, η κρίση του κορωνοϊού θα ήταν πολύ χειρότερη χωρίς εμβόλια, ισχυρίστηκε.

 Ο ίδιος άνθρωπος που προηγουμένως είπε ότι δεν υπήρχαν παρενέργειες, σημειώνει ο δικηγόρος Jeroen Pols.

 

 

Ο δικηγόρος Michael Verstraeten επισημαίνει ότι υπάρχει ένα «ιδιαίτερα μεγάλο ηθικό πρόβλημα» με τη δήλωση του Γερμανού υπουργού!




Το να επιτρέπεται σε υγιείς ανθρώπους να πεθάνουν μέσω ενός εμβολίου επειδή τόσοι άλλοι άρρωστοι γλίτωσαν τον θάνατο είναι ηθικά εντελώς ανεύθυνο, λέει ο δικηγόρος Michael Verstraeten. «Κανείς δεν αξίζει να πεθάνει για κάποιον άλλο. Ο θάνατος από φυσική ασθένεια δεν πρέπει ποτέ να είναι λόγος για να σκοτώσεις κάποιον άλλο».

Αυτό που κάνει αυτός ο υπουργός εδώ είναι να μειώνει τους ανθρώπους σε αριθμούς. Αυτό είναι απάνθρωπο, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Όλο και περισσότερες ρωγμές εμφανίζονται στο αφήγημα του αοράτου-19 και τις υποχρεωτικές ΦΟΛΕΣ-19

Ο πρώην ψυχολόγος Steve Van Herreweghe επισημαίνει ότι υπάρχουν όλο και περισσότερες ρωγμές στην άρνηση και την υπνωτική αφήγηση. «Και όχι, εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, δεν σώθηκαν από το πείραμα. Οι ανεμβολίαστοι σώθηκαν από το ανοσοποιητικό τους σύστημα και την εσωτερική τους δύναμη».

«Εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια εμφολιασμένοι, από την άλλη πλευρά, έχουν καταστραφεί από θέμα υγείας και έχουν πεθάνει. Ο χρόνος θα δείξει. Η αλήθεια θα επικρατήσει», τονίζει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις