ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ....Ο LLOYD AUSTIN ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ....!!!

 

 Ο εγκληματικός υπουργός Άμυνας Lloyd Austin

φέρεται να σκοτώθηκε στο Κίεβο στις 3 Ιανουαρίου, όταν ρωσικοί πύραυλοι κρουζ έριξαν ένα καταφύγιο διοίκησης όπου ο Austin και ο υποστράτηγος Valerii Zaluzhnyi, αρχιστράτηγος του ουκρανικού στρατού, συναντήθηκαν κρυφά για να συζητήσουν την πραγματοποίηση μιας ασύμμετρης επίθεσης για να «φέρουν τον Βλαντιμίρ. Ο Πούτιν σε δυσκολη θεση», ισχυρίζεται μια ρωσική πηγή της FSB γνωστής για την παροχή ανεκτίμητων πληροφοριών και την αλήθεια πίσω από την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση του Πούτιν στην Ουκρανία.

Η ιστορία του πράκτορα της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ, ωστόσο, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με μια αφήγηση της διοίκησης για τον Όστιν που νοσηλεύεται κρυφα για μια άγνωστη πάθηση στο νοσοκομείο Walter Reed. Το βράδυ της Παρασκευής, ένα ξέφρενο παρτυ στηθηκε όταν το Politico δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τον Όστιν που εισήχθη στο νοσοκομείο και έμεινε εκεί μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να ειδοποιήσει τον αρχηγό του εγκληματία, Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν. Η έκθεση γρήγορα εξελίχθηκε σε απίστευτο δράμα που κατέκλυσε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης, με αρκετούς νομοθέτες να ζητούν από τον Όστιν να παραιτηθεί για κακή κρίση και έλλειψη διαφάνειας αμέσως. Η απροειδοποίητη απουσία του Όστιν έφερε σε δύσκολη θέση ένα εγκληματικό καθεστώς που αγωνίζεται να παραμείνει στη ζωή.

Ο Ζαχάρωφ διαψεύδει την ιστορία του νοσοκομείου επειδή, επιμένει, ο Όστιν και μια παρέα ουκρανικών ανωτστων αξιωματικων ήταν κρυμμένοι σε ένα ασφαλές στρατιωτικό κέντρο διοίκησης 20 πόδια κάτω από τους δρόμους της περιοχής Pecheskry στο κέντρο του Κιέβου.

Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, πρόσθεσε, είχαν οριακή τύχη παρακολουθώντας τα ταξίδια του Όστιν προς και έξω από την Ουκρανία από τις αρχές του 2023. Ο Όστιν είχε περάσει τόσο πολύ χρόνο στο Κίεβο που θα έπρεπε να είχε κάνει αίτηση για ουκρανική υπηκοότητα, αστειεύτηκε ο Ζαχάροφ, προσθέτοντας ότι ο μυστικοπαθής και ομολογουμένως απομονωμένος  Όστιν είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία από την Πολωνία οκτώ φορές το 2023.

Στις αρχές Νοεμβρίου, μια ομάδα «κυνηγών-δολοφόνων» των Spetznas εισήλθε στο Κίεβο απαρατήρητη, αφού έμαθε ότι ο Όστιν είχε φτάσει στην Ουκρανία για να μεταφέρει προσωπικά νέα στον Zelenskyy: οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο είχαν ψηφίσει να του δώσουν ακόμη περισσότερα δωρεάν χρήματα και όπλα. Οι Spetznas είχαν μάτια στον Austin και τον Zelenskyy και κόντεψαν να τους σκοτώσουν, αλλά η ομάδα ματαίωσε την αποστολή την τελευταία στιγμή λόγω απρόβλεπτων και απροσδιόριστων επιπλοκών.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε ο Ζαχάρωφ, είχε απονείμει στον Όστιν τον τίτλο του «εγκληματία πολέμου».

Ο Πούτιν, πρόσθεσε,εδειξε χαρούμενος για τον θάνατο του Όστιν.

«Ξέραμε ότι ο Όστιν ήταν στην Ουκρανία και ανακαλύψαμε το σημείο του ραντεβού τους. Γνωρίζουμε επίσης ότι το γουρούνι Zaluzhnyi, και είναι δολοφόνος των γυναικών και των παιδιών, επρόκειτο να συναντήσει τους υπολοχαγούς του για να τους μάθει για τον νέο πόλεμο με drone. Ήταν οι επιδιωκόμενοι στόχοι μας. Ο Οστιν ήταν ένα μπόνους».

Είκοσι πύραυλοι κρουζ, είπε, κατέστρεψαν επιφανειακά κτίρια και κατέρρευσαν έναν λαβύρινθο διασυνδεόμενων θαλάμων υπόγεια. Μια εκτίμηση ζημιών από τη μάχη αποκάλυψε ότι το χτύπημα είχε ισοπεδώσει τις κατασκευές και είχε κρατήσει για παντα μεσα, ό,τι βρισκόταν από κάτω. Μόνο μπάζα έμειναν.

«Τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από αυτό που στείλαμε. Ναι, είναι νεκρός. Πρέπει να είναι νεκρός», είπε ο Ζαχάροφ.

Οι αμερικανικές πηγές της ιστοσελιδας στην κοινότητα Λευκα Καπελα, αν και δεν απέρριψαν την ιστορία του Ζαχάρωφ ως ευσεβή πόθο, είπαν ότι θέλουν να δουν αδιάψευστη απόδειξη του θανάτου του Austin πριν αφαιρέσουν το όνομά του από τη δική τους λίστα με τους «περισσότερο καταζητούμενους». Ωστόσο, έχουν αποκαλέσει την επίσημη αφήγηση κραυγαλέο ψέμα, γιατί αν ο Όστιν είχε πάει στον Γουόλτερ Ριντ, οι πηγές τους θα το είχαν προσέξει και θα είχαν ενημερώσει το γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

«Δεν ξέρουμε αν αυτή η ρωσική ιστορία είναι αληθεια ή όχι. Οι πηγές μας στον Ριντ είναι αδιαμφισβήτητες και λένε ότι δεν ήταν ποτέ εκεί.. Αν μάθω περισσότερα και μπορώ να μοιραστώ, θα σας ενημερώσω», είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις