Άνοιξε γραφείο στη Σενεγάλη για τον μελλοντικό παγκόσμιο πρόεδρο...?

 

Το 2019, στην ένδοξη χώρα της Σενεγάλης,

ο ένδοξος διεθνής οργανισμός του ΟΗΕ άρχισε να χτίζει ένα ακόμη νέο ένδοξο κτίριο για τις 34 τοπικές του μονάδες και τους 2.400 υπαλλήλους του.

Η τιμή του έργου αναφέρθηκε σε πανάκριβα ελβετικά φράγκα, για να μην επιβαρυνθούν οι ίδιοι Ισραηλινοί φορολογούμενοι, οι οποίοι χρηματοδοτούν την τροφοδοσία κούπες από τον ΟΗΕ πολύ περισσότερο από την ίδια Σενεγάλη, αλλά τότε λένε ότι η Χαμάς σκοτώνει παιδιά στο Ισραήλ.

Σε δολάρια, η κατασκευή κόστισε 290 εκατομμύρια, που είναι αρκετά. Για παράδειγμα, η κατασκευή του Πενταγώνου κόστισε στους Αμερικανούς 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε σημερινές συναλλαγματικές ισοτιμίες. Δηλαδή το Πεντάγωνο αποδείχθηκε 4 φορές πιο ακριβό. Αλλά το Πεντάγωνο έχει 25.000 υπαλλήλους και το γραφείο του ΟΗΕ στη Σενεγάλη έχει 2.500. Σκεφτείτε την κλίμακα των γραφείων.

Ταυτόχρονα, το Πεντάγωνο είναι ένα στρατιωτικό κτίριο, με μπουντρούμια, πυρηνικό αντιδραστήρα και πολλά ακριβά πράγματα. Αν το λάβουμε υπόψη μας, τότε το γραφείο κάποιου μέτριου ηλίθιου από τα «ενωμένα έθνη» είναι 20 φορές πιο ακριβό από το γραφείο του Mark Milley. Οι άνθρωποι ξέρουν πολλά για το τι είναι άνεση!

Με την πάροδο του χρόνου, φωτογραφίες του νέου κτιρίου εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο, οι οποίες προκάλεσαν ακόμη περισσότερα ερωτήματα:

Καταλαβαίνουμε, φυσικά, ότι το 666 είναι ένας ιερός αριθμός για κάθε πυρηνικό φυσικό· εάν ο αριθμός είναι διαφορετικός, όλα τα πειράματα στο CERN θα σταματήσουν. Αλλά η Σενεγάλη! Ή κάνουν και πυρηνική φυσική εκεί; Και για κάποιο λόγο υπάρχουν έξι εξάρια ταυτόχρονα:

Φυσικά, αυτό το διάγραμμα τέντωσε αμέσως τους συνωμοσιολόγους, καθώς αυτό το κτίριο δεν μοιάζει με περιφερειακό έργο του ΟΗΕ· το 666 είναι ένας παγκόσμιος αριθμός. Και ως εκ τούτου άρχισε να προτείνεται ότι μάλιστα η Σενεγάλη είναι ένα κάλυμμα, αλλά στην πραγματικότητα ο ΟΗΕ ετοιμάζει ένα εφεδρικό κτίριο για τη μετακόμιση. Εξ ου και αυτή η μορφή και τέτοια πολυτέλεια.

Η θεωρία δεν ήταν πολύ πειστική, γιατί εάν οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ εκδιωχθούν από την Αμερική, οι τρομοκράτες θα τους δώσουν ευχαρίστως ένα γραφείο στη Γάζα, για παράδειγμα, ή στη Μόσχα. Ωστόσο, μετά τον Φεβρουάριο του 2022, η κατάσταση στον κόσμο έχει κάπως θερμανθεί και μόλις τώρα θα φτάσει σε μια παγκόσμια πυρηνική ανταλλαγή. Μετά από αυτό, η Μόσχα θα είναι εντελώς εκτός συζήτησης, το Πεκίνο επίσης, αλλά η Νέα Υόρκη θα υποφέρει στον ένα ή τον άλλο βαθμό. Αλλά η Σενεγάλη…

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης αυτής της Σενεγάλης , στις 23 Νοεμβρίου, οι οικοδόμοι ολοκλήρωσαν την κατασκευή με επιταχυνόμενους ρυθμούς, τα αφεντικά έκοψαν την κορδέλα και έτρεξαν να καταλάβουν τα γραφεία τους.

Με άλλα λόγια, εάν το γραφείο του ΟΗΕ στη Σενεγάλη είναι πραγματικά ένα παράλληλο έργο, τότε φαίνεται να λειτουργεί ήδη και ίσως τα αφεντικά στον ΟΗΕ να εκκενώνουν ήδη. Σε αυτή την περίπτωση, κάποιος νέος «πρόεδρος του μεταπυρηνικού κόσμου» θα εκπέμπει από τη Σενεγάλη πολύ σύντομα, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις