Ένα στέλεχος COVID με ποσοστό θνησιμότητας 100% έχει εντοπιστεί στην Κίνα.

 

Στις 4 Ιανουαρίου 2024,

ένα καταπληκτικό άρθρο δημοσιεύτηκε στον διακομιστή biorxiv.org , όπου αναρτώνται εκκρεμείς δημοσιεύσεις στη βιολογία, το οποίο επέστησε την προσοχή του Δρ Robert Malone , ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του COVID-19 από τo 2020. 

Ο γιατρός έγραψε απαλά: «ανησυχητικό», αν και μάλλον ένιωσε λίγο κρύο από φρίκη. 

Το άρθρο γράφτηκε από μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον κ. Egan Tong, ο οποίος εργάζεται στο Πεκίνο στον τομέα της μοριακής βιολογίας και στο παρελθόν εργάστηκε για την PLA:

Το θέμα του άρθρου είναι ότι βρέθηκε μια νέα παραλλαγή του κορωνοϊού, που ονομάζεται GX_P2V. Είναι απολύτως θανατηφόρο για τα ποντίκια hACE2, τα οποία δεν είναι πραγματικά ποντίκια.

Πρόκειται για τα λεγόμενα διαγονιδιακά ποντίκια, στα οποία ορισμένες πρωτεΐνες της κυτταρικής μεμβράνης είναι πανομοιότυπες με τις ανθρώπινες. Ό,τι μολύνει ένα τέτοιο ποντίκι μολύνει τον άνθρωπο. 

Ενώ το έγγραφο κάνει αναφορά στην αναγνώριση και απομόνωση του GX_P2V, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιος απομόνωσε αυτό το νέο ή ακόμα και όχι και τόσο νέο στέλεχος, πότε και πώς. Γράφεται ότι δούλεψαν με αυτό το επιτελείο και τίποτα παραπάνω. Εν τω μεταξύ, αυτό είναι το πιο σημαντικό ερώτημα. 

Έτσι, εάν αυτή η μετάλλαξη αποκτήθηκε πολύ πρόσφατα, τότε υπάρχει κίνδυνος παρόμοιας μετάλλαξης του ιού στη φύση. Δηλαδή αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί ένα στέμμα που θα σκοτώσει τους πάντες σε 100 περιπτώσεις στις 100.

Ωστόσο, αυτή η μετάλλαξη θα μπορούσε να ήταν στο ψυγείο του PLA ακόμη και πριν από το 2020 και κάποια ευκολότερη ενδιάμεση παραλλαγή ξέφυγε από εκεί. Ή δεν δραπέτευσε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος επίτηδες. Και τώρα οι Κινέζοι, με το πρόσχημα μιας επιστημονικής δημοσίευσης, μας τρομάζουν με τον άσο στο μανίκι. 

Αν ισχύει αυτό, τότε η ενισχυμένη αντιμετώπιση χωρών και λαών κατά του κορωνοϊού είναι κατανοητή - όσο κακό κι αν είναι το εμβόλιο κατά του ήπιου κορωνοϊού, εξακολουθεί να είναι καλύτερο από την παραλλαγή GX_P2V, που σκοτώνει με εγγύηση. 

Προς το παρόν, το θέμα μελετάται μόνο από συνωμοσιολόγους, αλλά υπάρχουν ήδη μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. 

Πρώτα. ο ιός χαρακτηρίζεται ως «παγκολίνος», δηλαδή αυτά τα ζώα είναι η κύρια δεξαμενή του:

Δεύτερον, εάν ο πρώτος κορώνας σκοτωθεί μέσω των πνευμόνων, τότε το GX_P2V σκοτώνει μέσω του εγκεφάλου, τα κύτταρα του είναι ο κύριος στόχος εκεί.

Αυτό, παρεμπιπτόντως, εξηγεί γιατί, με την έναρξη της πανδημίας, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να τρελαίνονται. Προφανώς υπάρχει κάποιο είδος διασταυρούμενης λειτουργίας υποδοχέων, ο συνηθισμένος νευρώνας COVID-19 πιάνει επίσης, αλλά όχι τόσο σφιχτά ώστε να κολλήσει τα βατραχοπέδιλα. 

Έτσι το βράδυ παύει να είναι άτονο. Περιμένουμε τι θα πουν μεγάλοι ειδικοί για το GX_P2V και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.















ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις