Η Χαζαρική Μαφία θέλει να παραδοθεί, ζητά αμνηστία


Η Χαζαρική μαφία

προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια παράδοση, σύμφωνα με πηγές υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πληροφοριών. 

Ο David de Rothschild, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι κατηγορήθηκε στην Ισπανία το 2015 για απάτη συνταξιούχων, καθώς και ο επικεφαλής των βρετανικών και γαλλικών παραρτημάτων των Rothschild οικογένεια, προσφέρεται να παραδώσει τον έλεγχο του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος στη Συμμαχία Πλανητικής Απελευθέρωσης. 

Σε αντάλλαγμα ζητούν αμνηστία. Αυτή η προσφορά ήρθε μέσω του νέου επικεφαλής της επιτροπής των 300 (που αντικατέστησε τη βασίλισσα Ελισάβετ και δεν είναι ο Κάρολος). Το συμβούλιο των Illuminati έχει παραχωρήσει σε αυτό το άτομο την εξουσία να διαπραγματευτεί με τη συμμαχία. 

 

Η συμμαχία απάντησε με τα ακόλουθα αιτήματα:

     Πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα ιωβηλαίο, όπως σε μια εφάπαξ διαγραφή όλων των οφειλών, δημοσίων και ιδιωτικών.
     Ο πλούτος του κόσμου -κλεμμένος δημιουργώντας χρήματα από το τίποτα και χρεώνοντας «τόκους» σε αυτόν- πρέπει να επιστραφεί στους ανθρώπους.
     Οι μεταπολεμικοί θεσμοί υπό την ηγεσία της Δύσης, όπως η BIS, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΟΗΕ κ.λπ. πρέπει να αντικατασταθούν από κάτι που να εξυπηρετεί πραγματικά τους ανθρώπους του πλανήτη.
     Όλες οι τεχνολογίες, όπως το υδρογόνο και η αντιβαρύτητα, που έχουν κατασταλεί από το KM πρέπει να κυκλοφορήσουν στο κοινό
     Πρέπει να ξεκινήσει μια τεράστια εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και την καταστροφή του περιβάλλοντος.
     Η δημοκρατία, η ελευθερία του Τύπου και το κράτος δικαίου πρέπει να αποκατασταθούν στις δυτικές χώρες που κατασχέθηκαν από το KM.
     Η αληθινή κρυμμένη ιστορία του πλανήτη πρέπει να αποκαλυφθεί στους ανθρώπους σε όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Σε ό,τι αφορά την αμνηστία, η ίδια η συμμαχία δεν θα προβεί σε καμία επιθετική ενέργεια κατά της ΚΜ. Ωστόσο, οι διάφορες νομικές ενέργειες εναντίον τους για μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως η μαζική δολοφονία με εμβόλιο, θα προχωρήσουν σύμφωνα με το νόμο.

Το επόμενο βήμα θα είναι οι αυτοπροσώπως συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων της συμμαχίας και εκείνων του συμβουλίου των Illuminati. Αυτό θα πάρει χρόνο καθώς θα πρέπει να γίνουν οι ταξιδιωτικές ρυθμίσεις κ.λπ.

Οι KM προσπαθούν να παραδοθούν τώρα γιατί φοβούνται ότι ένα πογκρόμ για τον τερματισμό όλων των πογκρόμ θα πραγματοποιηθεί από τους υποστηρικτές του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.,

Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός έφτασε στα σύνορα του Ισραήλ και απείλησε να εισβάλει αν δεν σταματήσει τη γενοκτονία του στη Γάζα. 




Η KM προσπαθεί επίσης να κλείσει μια συμφωνία επειδή υπάρχει μια ομάδα που προφανώς σχεδιάζει να κλείσει ολόκληρο το ψηφιακό τραπεζικό σύστημα. Ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, αλλά λένε ότι δεν συνδέονται με την υποτιθέμενη υπουργό Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν και τον ψεύτικο «πρόεδρο» Τζο Μπάιντεν.

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις