Πρωτοπαλίκαρο της Χαμάς αποκαλύπτει: Είμαστε “CIA Psy-Op” για να προωθήσουμε την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης

 

Η Χαμάς δεν είναι

 μια τρομοκρατική οργάνωση αποφασισμένη να πολεμήσει για τον παλαιστινιακό λαό, να διεξάγει πόλεμο στο Ισραήλ και να ανακτήσει τη χαμένη γη.

Η υποτιθέμενη θανατηφόρα τρομοκρατική ομάδα είναι στην πραγματικότητα ένα παγκοσμιοποιητικό όπλο που δημιουργήθηκε από τη CIA και υποστηρίζεται από τους υποτιθέμενους εχθρούς της το Ισραήλ για να βοηθήσει τους παγκοσμιοποιητές να επιτύχουν τους στόχους τους για αιώνιους πολέμους στη Μέση Ανατολή και να βοηθήσουν στην εγκαινίαση ενός «Νέου Κόσμου».

Αυτά τα λόγια είναι σύμφωνα με τον γιο ενός ιδρυτικού ηγέτη της Χαμάς, ο οποίος έχει παραιτηθεί από τη θέση του ως «χρυσός πρίγκιπας» στο κίνημα της Χαμάς για να σφυρίξει και να πει στον κόσμο την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια του τρόμου.

Αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα για τον Mosab Hassan Yousef, του οποίου ο πατέρας ήταν βασικό πρόσωπο στην ίδρυση της Χαμάς το 1987. Θέλει να πει στον δυτικό κόσμο την αλήθεια για τη Χαμάς, αλλά τα κύρια μέσα μας κάνουν ό,τι μπορούν για να καταπνίξουν τη φωνή του, συνεχίζοντας να τροφοδοτούν τα ερτζιανά μας με την παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα.

Σύμφωνα με τον Mosab Hassan Yousef, η Χαμάς δεν νοιάζεται για τους Παλαιστίνιους και δεν ενδιαφέρεται καν για το Ισλάμ. Με λίγα λόγια, όλα όσα μας έχουν πει για την ομάδα είναι ψέματα.

Οι εκλογές στις οποίες αναφέρεται ο Γιούσεφ διεξήχθησαν το 2006 και η Χίλαρι Κλίντον καταγράφηκε στην ταινία λίγο καιρό αφότου καυχήθηκε σε έναν εκδότη εφημερίδας για σχέδια νοθεύσεως των εκλογών.

Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν εδώ και καιρό διεθνείς τρομοκρατικές ομάδες για να υπαγορεύσουν τα παγκόσμια γεγονότα, να δημιουργήσουν ψεύτικες σημαίες και να ελέγξουν τις μάζες τρομοκρατώντας τις για να υποταχθούν.

Περιστασιακά, χάρη σε ανθρώπους όπως ο Ρον Πολ, η αλήθεια αναδύεται ακόμη και μέσα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Η Tulsi Gabbard πήγε στη Συρία σε μια μυστική αποστολή διερεύνησης γεγονότων το 2016 για να περιπλανηθεί στα ψέματα και την προπαγάνδα και να μάθει έτσι τι πραγματικά συνέβαινε σε αυτήν την περιοχή. Η τότε Δημοκρατική βουλευτής επέστρεψε στην Αμερική με μερικά συγκλονιστικά νέα.

Η κυβέρνηση Ομπάμα χρηματοδοτούσε και υποστήριζε το ISIS και την Αλ Κάιντα.

Η γενναία Tulsi διέλυσε εντελώς την αφήγηση των ψεύτικων ειδήσεων του CNN. Αλλά θα μπορούσε να είχε προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν υποστήριζε απλώς το ISIS και την Αλ Κάιντα στη Μέση Ανατολή – αυτές οι τρομοκρατικές ομάδες δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα από τη CIA για να βοηθήσουν τους παγκοσμιοποιητές να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν, ο Κλίντον, ο Μπους και ο Τσένι εμπλέκονται βαθιά και έχουμε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να τους κρίνουμε ένοχους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε ένα δικαστήριο.

Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ για να δημιουργήσουν τρομοκρατικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του ISIS και της Αλ Κάιντα, για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να υποταχθεί.

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία τους γνωρίζουν ότι η CIA στρατολόγησε, χρηματοδότησε, όπλισε και εκπαίδευσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν τη δεκαετία του 1980.

Σοφά λόγια από τον Ραντ Πολ. Τώρα ξέρουμε ότι είχε δίκιο σε όλα.

Φυσικά, τότε, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης του επιτέθηκαν και είπαν ότι έκανε λάθος σε όλα. Αυτό που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι το τμήμα προπαγάνδας της παγκοσμιοποιητικής ελίτ.

Αλλά δεν μπορούν να συνεχίσουν να καλύπτουν την αλήθεια για πάντα. Το βάρος των αποδείξεων ενάντια στην παγκοσμιοποιητική ελίτ και τις υπηρεσίες πληροφοριών που κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους είναι συντριπτικό.

Τώρα ξέρουμε ότι η CIA δεν υποστήριζε απλώς την Αλ Κάιντα και το ISIS στη Συρία με όπλα, όπως μας είπε ο Tulsi Gabbard. Τώρα ξέρουμε ότι η CIA συμμετείχε ενεργά στη συνεργασία με την τρομοκρατική ομάδα για –να το περιμένετε– να διαδώσει τον τρόμο σε όλο τον κόσμο.

Ένα άρθρο της Washington Post του 2010 που συντάχθηκε από τον πρώην αξιωματικό πληροφοριών του στρατού Τζεφ Στάιν παρουσιάζει μια λεπτομερή περιγραφή του τρόπου με τον οποίο η CIA ομολογουμένως γύρισε ένα ψεύτικο βίντεο του Μπιν Λάντεν κατά τη διάρκεια του πολέμου του 2003 στο Ιράκ.

Το άρθρο, το οποίο περιλαμβάνει σχόλια από πολλές πηγές εντός της Ομάδας Επιχειρήσεων στο Ιράκ της CIA, εξηγεί πώς η υπηρεσία είχε σχεδιάσει να «πλημμυρίσει το Ιράκ με τα βίντεο» που απεικονίζουν πολλά αμφιλεγόμενα σενάρια.

Άλλοι αξιωματούχοι της CIA παραδέχτηκαν ότι σχεδίαζαν πολλά ψεύτικα βίντεο με τον πρώην Πρόεδρο του Ιράκ Σαντάμ Χουσεΐν, ένα από τα οποία απεικόνιζε τον ηγέτη να κάνει σεξουαλικές πράξεις με ένα έφηβο αγόρι.

«Θα φαινόταν σαν να τραβήχτηκε από κρυφή κάμερα», είπε ένας από τους πρώην αξιωματούχους. «Πολύ κοκκώδες, σαν να ήταν μια μυστική βιντεοσκόπηση μιας σεξουαλικής συνεδρίας».

Ενώ αυτά τα ψεύτικα βίντεο που γυρίστηκαν από τη CIA δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, η παραμελημένη παραδοχή τέτοιων ψυχολογικών επιχειρήσεων εγείρει ερωτήματα υπό το φως των διαβόητων βίντεο αποκεφαλισμού του ISIS.

Μόνο λίγες μέρες αφότου πολλοί άνθρωποι αμφισβήτησαν τις διαφορές στο βίντεο του αποκεφαλισμού του Τζέιμς Φόλεϊ, κορυφαίοι Βρετανοί ιατροδικαστές  κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το βίντεο πιθανότατα σκηνοθετήθηκε  χρησιμοποιώντας «παραπλάνηση της κάμερας και έξυπνες τεχνικές μετά την παραγωγή».

«Μετά από βελτιώσεις, το μαχαίρι φαίνεται να τραβιέται στον πάνω λαιμό τουλάχιστον έξι φορές, χωρίς στοιχεία αίματος σε σημείο που η εικόνα να γίνεται μαύρη», είπε ένας αναλυτής. «Νομίζω ότι έχει σκηνοθετηθεί. Η αίσθηση μου είναι ότι η εκτέλεση μπορεί να έγινε αφού σταμάτησε η κάμερα».

Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερες αποδείξεις ότι η CIA δημιουργούσε για αυτούς τα συγκλονιστικά βίντεο του ISIS. Ένας πληροφοριοδότης διέρρευσε πλάνα από το σετ ταινιών μιας παραγωγής της CIA, πράσινη οθόνη και όλα.

Η τακτική της τρομοκρατίας των μαζών για υποταγή έρχεται σε πολλές μορφές, ωστόσο η χρήση τρομοκρατικών ομάδων ως αλήτες για να πειστεί το κοινό να πάει στον πόλεμο είναι ένα κλασικό από το βιβλίο της παγκοσμιοποίησης.

Ο Νετανιάχου είναι ένας παγκοσμιοποιητής, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι εργάζεται χέρι με γάντι με τη Χαμάς για δεκαετίες. Μπορείτε να ξεχάσετε όλα όσα σας έχουν πει τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για τη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς. Κάθε έξυπνος άνθρωπος στο Ισραήλ κατανοεί ότι η πολιτική του Νετανιάχου ήταν να κρατήσει τη Χαμάς στην εξουσία.

Γιατί; Γιατί του ταιριάζει πολιτικά να έχει έναν εχθρό προ των πυλών. Ταιριάζει και στο κράτος του Ισραήλ. Η Ουκρανία του Ζελένσκι ανέπτυξε ένα κακό ραπ για να ζητιανεύει για αμερικανική βοήθεια τον περασμένο χρόνο, αλλά το Ισραήλ είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών του αθλήματος.

Γνωρίζουμε ότι η CIA δημιούργησε και υποστήριξε την Αλ Κάιντα και το ISIS. Η Χαμάς σε άλλο μήλο από το ίδιο δέντρο. Οι ελίτ έχουν τώρα τη δικαιολογία τους για έναν ακόμη παντοτινό πόλεμο, αυτή τη φορά με το Ιράν, στη Μέση Ανατολή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις