ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΗΡΥΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Στις σκιές, όπου

οι "αορατοι" παίκτες του κόσμου τραβούν τα νήματα, ένα μεγάλο σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή. Το βαθύ κράτος CABAL, μια λαθραία οργάνωση με πλοκαμια που έφταναν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, είχε ένα όραμα. Το βλέμμα τους ήταν στραμμένο στην Ουκρανία, ένα απλό πιόνι στο περίτεχνο παιχνίδι σκάκι τους εναντίον της Ρωσίας. Το απόλυτο βραβείο τους; Μόσχα. Αλλά όπως όλα τα μεγάλα σχέδια που βασίζονται στην εξαπάτηση και την απληστία, έχει αρχίσει να καταρρέει.

Γιατί Μόσχα, ρωτάτε; Η απάντηση βρίσκεται κάτω από το ρωσικό έδαφος. Ένα συγκλονιστικό 17,5 εκατομμύρια τόνοι αποθεμάτων λιθίου, έναν θησαυρό που ηθελαν η BlackRock, η CIA, η MI6, η Mossad και το Deep State. Αυτό δεν είναι μόνο για την εξουσία. πρόκειται για αφάνταστο πλούτο. Οι τεράστιοι πόροι και το ΑΕΠ της Ρωσίας είναι η χρυσή χήνα που η CABAL ήλπιζε ν αρπαξει.

Όμως, καθώς τα σχέδιά τους για παγκόσμια σύγκρουση λιγοστεύουν, τα πολεμικά τύμπανα των mainstream media χτυπούν πιο δυνατά, προειδοποιώντας για έναν επικείμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, στα παρασκήνια, η πλοκή της CABAL, που τροφοδοτείται από μια απίστευτη κλοπή 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων από φορολογούμενους υπό το πρόσχημα της βοήθειας προς το Ισραήλ, ξεφτίζει.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, κάποτε τιτάνας της παγκόσμιας σκηνής, βρίσκονται τώρα να βυθίζονται στην οικονομική κινούμενη άμμο. Τα ταμεία του έθνους είναι στραγγισμένα και η προοπτική της διεξαγωγής πολέμων σε τρία μέτωπα —εναντίον της Ρωσίας, της Κίνας και της Μέσης Ανατολής— μοιάζει με όνειρο. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, σε αντίθεση με τις αισιόδοξες διακηρύξεις του Μπάιντεν, πλησιάζει στο τέλος του. Οι στρατιωτικές πληροφορίες, οι προσομοιώσεις πολέμου και τα λόγια ανώτατων στρατηγών καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα: το τέλος του παιχνιδιού είναι κοντά.

Η λαβή της Ρωσίας σφίγγει καθώς ασφαλίζει το Χάρκοβο και στρέφει το βλέμμα της στην Οδησσό. Εν τω μεταξύ, η ευρωπαϊκή υποστήριξη για τη σύγκρουση ΗΠΑ-Ουκρανίας μειώνεται. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια, το βαθύ κράτος ανακατεύει το δοχείο στη Μέση Ανατολή, ελπίζοντας να αποσπάσει την προσοχή, να συγκεντρώσει κεφάλαια και ίσως, να ξεφύγει από την επικείμενη καταιγίδα της δικαιοσύνης.

Η Τουρκία, βασικός παίκτης στη Μέση Ανατολή, άλλαξε τη στάση της, απομακρυνόμενη από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ. Η στρατιωτική τους ανδρεία, εμφανής στην ικανότητά τους να κινητοποιούν 2 εκατομμύρια στρατιώτες, έχει προκαλέσει σοκ στους διαδρόμους πληροφοριών της CIA, της MOSSAD, της MI6 και της ελίτ του Νταβός. Η γεωπολιτική σκακιέρα αλλάζει. Με το Πακιστάν να συμπαρατάσσεται με την Τουρκία, την Κίνα να υποστηρίζει και τις δύο και τη Ρωσία να υποστηρίζει βασικά έθνη της Μέσης Ανατολής, η ισορροπία δυνάμεων αλλάζει.

Ο αμερικανικός στρατός, που κάποτε ήταν τεραστια υπολογίσιμη δύναμη, τώρα βρίσκεται ξεπερασμένος. Οι αντίπαλοί τους, οπλισμένοι μέχρι τα δόντια με την υποστήριξη της Κίνας και της Ρωσίας, έχουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα. Το πυραυλικό οπλοστάσιο του Ιράν, μια διαφαινόμενη σκιά στον ορίζοντα, απειλεί να γείρει ακόμη περισσότερο τη ζυγαριά.

Ωστόσο, μέσα σε αυτό το χάος, αναδύεται μια πιο απαίσια πλοκή. Οι ψίθυροι ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, προγραμματισμένοι για τα τέλη του 2024, γίνονται όλο και πιο δυνατοί. Ο Πρόεδρος Τραμπ στέκεται ως φάρος ελπίδας, ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να αποτρέψει την επικείμενη καταστροφή. Οι αποκαλύψεις πρόκειται να κλονίσουν τα ίδια τα θεμέλια του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, αποκαλύπτοντας τις μηχανορραφίες της CIA, των Ομπάμα, των Μπους, των Κλίντον, των Ροκφέλερ και άλλων.

 Από τα σκοτεινά μυστικά που κρύβονται στους φορητούς υπολογιστές του Χάντερ μέχρι τις αμφιλεγόμενες εκλογές του 2020, από το έπος του Έπσταϊν μέχρι την αμφισβητήσιμη τριάδα CIA-Department-Fauci πίσω από την πανδημία και το αμφιλεγόμενο εμβόλιο—όλα είναι συνδεδεμένα. Το Deep State δεν σχεδιάζει απλώς έναν πόλεμο. ενορχηστρώνουν μια παγκόσμια ανατροπή.

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας έριξε μια βόμβα που προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο. Ο ισχυρισμός? Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν ήταν απλώς ένα πρόσωπο, αλλά ο νόμιμα εκλεγμένος ηγέτης. Η αφήγηση που κυκλοφόρησαν από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και ορισμένες παγκόσμιες δυνάμεις θα σας έκανε να πιστέψετε το αντίθετο. Μα γιατί? Ποιο είναι το κίνητρο;

Ο πρέσβης δεν μάσησε τα λόγια. Έδειξε με τα δάχτυλα απευθείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Πολωνία, κατηγορώντας τις ότι ενορχήστρωσαν ένα σιωπηλό πραξικόπημα. Η αφήγηση του « Τζο στο Υπόγειο » που κέρδισε τις εκλογές του 2020 ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, ένα απλό προπέτασμα καπνού. Η αληθινή ιστορία; Εκλογές κλεμμένες κάτω από το σκοτάδι.

Αλλά δεν πρόκειται μόνο για εκλογές. Πρόκειται για μια παγκόσμια ατζέντα που βρίσκεται σε κίνηση για πάνω από έναν αιώνα. Από το 2020, υπάρχει μια απαίσια συνωμοσία για τη χορήγηση μη δοκιμασμένων φαρμάκων στις ανυποψίαστες μάζες. Οι "αορατοι" παίκτες; Κανένας άλλος από τον Λευκό Οίκο, το Κογκρέσο, τα μέσα ενημέρωσης, τα πανεπιστήμια, ακόμη και εκείνους που έχουν ορκιστεί να προστατεύσουν την υγεία μας – επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

Οι ίδιοι οι πυλώνες της δικαιοσύνης μας, οι δικηγόροι και οι δικαστές, δεν είναι άτρωτοι. Είναι μπλεγμένοι σε έναν ιστό εξαπάτησης, που ελέγχεται από σκιώδεις φιγούρες που στοχεύουν να μας αφαιρέσουν την ελευθερία μας, την περιουσία μας, ακόμη και τη ζωή μας.

Αλλά για να κατανοήσουμε πραγματικά το μέγεθος αυτού, πρέπει να ταξιδέψουμε πίσω στο 1913. Ήταν η χρονιά που τα οικονομικά ηνία του κόσμου καταλήφθηκαν από 13 εβραϊκές οικογένειες με επιρροή και τις τραπεζικές τους αυτοκρατορίες. Το όπλο της επιλογής τους; Ενορχηστρώνοντας παγκόσμιους πολέμους κατά βούληση.

Γρήγορα μπροστά στο σήμερα, και η Αμερική βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Αλλά υπάρχει ελπίδα. Ο πρόεδρος ετοιμάζεται να ρίξει φως στην εκλογική νοθεία του 2020 και ο Τραμπ είναι έτοιμος να αποκαλύψει τη σήψη στο δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ.

Απόδειξη? Έχει τεκμηριωθεί σχολαστικά. Τα λευκά καπέλα, οι αφανείς ήρωες, εργάζονται ακούραστα για να αντιμετωπίσουν μια διεφθαρμένη ατζέντα του ΟΗΕ και τους επικίνδυνους δεσμούς μεταξύ της κυβέρνησης Ομπάμα-Μπάιντεν και του Ιράν. Ο στόχος τους; Να απελευθερώσει τους εξτρεμιστές και να δημιουργήσει χάος σε αμερικανικό έδαφος. Και ας μην ξεχνάμε την εσωτερική δουλειά που ήταν η 11η Σεπτεμβρίου. Κάθε κίνηση, κάθε συναλλαγή, κάθε μυστική συνάντηση έχει αποτυπωθεί, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να αποκαλυφθεί.

Η στρατιωτική συμμαχία ήταν σε εγρήγορση, παρακολουθώντας κάθε απειλή. Το Gitmo, τη στιγμή που μιλάμε, στεγάζει εκατοντάδες Ιρανούς και στελέχη της Αλ Κάιντα, όλοι δινουν πληροφοριες σε προγραμματισμένες επιθέσεις σε αμερικανικό έδαφος.

Το τέλος του παιχνιδιού; Είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε. Τα Ηνωμένα Έθνη, η CIA, οι Ροκφέλερ, οι Ομπάμα και οι Κλίντον είναι όλοι στο χείλος του γκρεμου. Μέσω στρατηγικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, αυτα τα τομαρια θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν τα πεπραγμενα τους. Και όταν το κάνουν, ο κόσμος θα παρακολουθεί με τρόμο.

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες βυθίζονται στα όρια του χάους, με ψίθυρους εμφυλίου πολέμου, υπάρχει ένα πρωτόκολλο σε ισχύ. Στρατιωτικό Πρωτόκολλο 11.3. Είναι ο φάρος της ελπίδας που υπόσχεται να αποκαταστήσει την τάξη εντός των ημερών. Τα αμερικανικά στρατεύματα, πάντα έτοιμα, θα κατέβουν στις πόλεις, φέρνοντας μαζί τους την υπόσχεση μιας νέας αυγής.

Η Ρέιτσελ Μάντοου του MSNBC, με φωνή που έτρεμε από φόβο, αναφώνησε σε ζωντανή τηλεόραση: « Θέλει να δικαστεί το MSNBC για προδοσία και να μας εκτελέσει! «Αναφερόταν σε κανέναν άλλον από τον Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί όμως αυτός ο ξαφνικός πανικός; Γιατί αυτός ο πρωτόγνωρος φόβος;

 Η απάντηση βρίσκεται στους ψίθυρους που κυκλοφορούν στις αίθουσες του FBI. Πηγές από το εσωτερικό τροφοδοτούν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στους επικεφαλής και τους διοργανωτές των mainstream ομάδων μέσων ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας ότι το Operation Storm δεν είναι απλώς αποκύημα φαντασίας. Είναι πραγματικό και οι στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται σταθερά πίσω από τον Τραμπ.

Τα ΜΜΕ, που κάποτε ειρωνεύονταν και χλεύαζαν την ίδια την ιδέα της Επιχείρησης Καταιγίδα, τώρα τρέμουν. Ακόμη και ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Τζέιμς Κλάπερ, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Σε μια προσωπική του συνέντευξη, παραδέχτηκε την πεποίθησή του ότι ο Τραμπ θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία και, όταν το κάνει, θα είναι εκει έξω για αντίποινα. Αλλά το ερώτημα που παραμονεύει είναι, πώς κάποιος στο ανάστημα του Κλάπερ γνωρίζει την επικείμενη επιστροφή του Τραμπ;

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί. Ο Κλάπερ υπαινίσσεται έναν απο τό φόβο που έχει κυριεύσει το Δημοκρατικό Κόμμα, την κυβέρνηση, ακόμη και κομματι του στρατου. Αντέκρουσε στην εκτίμηση του στρατηγού Milley, δηλώνοντας ότι ο Τραμπ δεν έχει σχέδια να παραιτηθεί.

Ο στρατηγός Milley, ο πρώην αρχηγός του Επιτελείου του Πενταγώνου, ένιωσε υποχρεωμένος να κάνει μια δημόσια εμφάνιση στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και να εξαφανιστει. Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι προδότης και επιβεβαίωσε ότι ο Τραμπ ζήτησε στρατιωτική επιχείρηση για τη σύλληψη όλων εκείνων που εμπλέκονται στο υποτιθέμενο στρατιωτικό πραξικόπημα κατά τις εκλογές του 2020.

Πίσω από τις σκηνές, ισχυρές οικογένειες όπως οι Ροκφέλερ και οι Μπους, μαζί με τη CIA, πιστεύεται ότι υποστήριξαν τον Ομπάμα και τον Κλάπερ. Φέρεται να συνεργάστηκαν με τους επικεφαλής του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος για να ενορχηστρώσουν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα κατά του Τραμπ. Αυτές οι κλεμμένες εκλογές, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ήταν μια σχολαστικά σχεδιασμένη στρατιωτική επιχείρηση με στόχο τη σύλληψη ενος διεφθαρμενου κομματιου του αμερικανικού στρατού και των δυνάμεων των Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.

Σε μια συγκλονιστική ανατροπή, μήνες πριν από την απελευθέρωση ενός ιού κέρδους-λειτουργίας από τη CIA, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν μέρος του σχεδίου παγκόσμιας κυριαρχίας τους, οι στρατιωτικές δυνάμεις των Λευκων Καπέλων παρακολουθούσαν τα γεγονότα από το 1987. Είχαν ένα ειδικό σχέδιο που εκτελέστηκε από μια μυστική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών που λειτουργεί μέσω της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μπαίνει ο Έλον Μασκ στο κολπο. Μετά την ανάπτυξη του δορυφόρου του Starlink και τη σύνδεση του υπολογιστή Quantum Super Advanced Eye Eagle A-12 με τον υπόγειο σταθμό διοίκησης του στρατού WH, ο Τραμπ ανακοίνωσε τη διαστημική στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ. Οι USSF Guardians, όπως είναι γνωστοί, είναι οι φρουροί του διαστήματος, διασφαλίζοντας ότι ο κόσμος δεν θα ζήσει ποτέ ούτε μια μέρα χωρίς αυτό.

Σε μια κίνηση που παρέμεινε κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Τραμπ, μαζί με τον Τσεγιέν και τον Έζρα, διόρισε τον Μασκ ως αναπληρωτή διευθυντή της USSF. Αυτό μπορεί να εξηγήσει τη μυστηριώδη αλλαγή του λογότυπου του Twitter από τον Μασκ, που μοιάζει παράξενα με το σύμβολο του USSF.

Μέχρι το 2019, η USSF φέρεται να είχε εξουδετερώσει το 80% των επιχειρήσεων του Deep State. Είχαν αρπάξει τα κεφάλαιά τους, τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, τα δεδομένα τους και είχαν ολοκληρωμένες πληροφορίες για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Καθώς βρισκόμαστε στον γκρεμό μιας νέας εποχής, με απειλές πυρηνικών και εμφυλίων πολέμων να διαφαίνονται το 2024, ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί. Η καταιγίδα είναι πραγματική και ο Τραμπ, με τις στρατιωτικές του συμμαχίες, είναι έτοιμος να ξεκινήσει έναν πόλεμο για την αλήθεια.

Οι ελίτ του κόσμου βρίσκονται σε φρενίτιδα. Ο πανικός και ο πόνος είναι εμφανης. Αλλά μέσα σε αυτό το χάος, ένα πράγμα παραμένει σαφές: οι πατριώτες του κόσμου στέκονται ενωμένοι.

Γιατί σε αυτή τη μάχη για την αλήθεια, ο στρατός είναι ο μόνος δρόμος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις