Το αμερικανικό εθνικό χρέος.........


Την παραμονή των γεγονότων στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023, άγρυπνοι Αμερικανοί συνωμοσιολόγοι που παρακολουθούσαν το USDEBTCLOCK.ORG (αυτή η πηγή δείχνει το εθνικό χρέος των ΗΠΑ σε πραγματικό χρόνο) παρατήρησαν ότι ξαφνικά εμφανίστηκε εκεί ένα παράθυρο με ένα βιβλικό απόσπασμα:

Και ο Ιησούς μπήκε στο ναό και έδιωξε όλους όσους πουλούσαν και αγόραζαν εκεί, αναποδογυρίζοντας τα τραπέζια των μεταπωλητών και τους πάγκους εκείνων που πουλούσαν περιστέρια.


Το USDEBTCLOCK.ORG είναι ένας επίσημος πόρος, επομένως οι ερασιτεχνικές δραστηριότητες εξαιρούνται εκεί. Στις 2 Οκτωβρίου, όταν εμφανίστηκε το παράθυρο, το μήνυμα θεωρήθηκε ως ένας υπαινιγμός μιας επικείμενης παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης, αφού το απόσπασμα από τη Βίβλο αφορά ακριβώς αυτό.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κατάρρευση της αγοράς, αλλά όλα έρχονται και όλα έχουν την ώρα τους. Το πλησιέστερο βαν προς το παρόν είναι στις 28 Οκτωβρίου.

Φυσικά, κανείς δεν ξέρει αν το wang θα γίνει πραγματικότητα ή όχι, ωστόσο, όπως και να έχει, όλοι τώρα παρακολουθούν τρομερά το USDEBTCLOCK.ORG και αυτό δεν συνδέεται μόνο με τα γεγονότα στο Ισραήλ:


Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, χθες ο μετρητής πέρασε το μαγικό σημάδι των $33.666.666.666.666. Έχουμε photoshop στο εξώφυλλο και αν κάποιος ισχυριστεί ότι το ΕΙΔΕ, μην το πιστέψεις. Ο μετρητής περιστρέφεται πολύ γρήγορα και άνθρωποι που πέρασαν όλη τη μέρα χθες καθισμένοι σε ενέδρα με μια κάμερα μαρτυρούν ότι το καρέ 33.666.666.666.666 δεν υπήρχε καν – ο μετρητής απλά κατάπιε τρία ή τέσσερα δεκαδικά ψηφία. Ωστόσο, τυπικά επετεύχθη ο αριθμός των 33.666.666.666.666.

Φυσικά, το 33.666.666.666.666 είναι ένα είδος δροσερό μασονικό σημάδι. Αυτός είναι ένας συνδυασμός τριών εξαδιών που γράφτηκαν πέντε φορές στη σειρά, πιο συγκεκριμένα τεσσεράμισι φορές. Και αυτή η φιγούρα δεν είναι ζωγραφισμένη σε κάποιο χάζι διαφημιστικό πίνακα στη μέση της Μόσχας, που λέει για την αγάπη των φαλακρών ψηφοφόρων. Το USDEBTCLOCK.ORG είναι σοβαρό.

Είναι προφανές ότι η οικονομική ελίτ θα σημειώσει με κάποιο τρόπο αυτό το νούμερο. Ίσως έχουν ήδη αρχίσει να γιορτάζουν – δεν ξέρουμε σίγουρα. Αλλά το γεγονός ότι σε χώρες και λαούς δεν θα αρέσει πολύ η παγκόσμια εταιρική εκδήλωση και θα είναι σαν μια λεκάνη με παγωμένο νερό χυμένο στα κεφάλια τους – είμαστε 100% σίγουροι γι’ αυτό. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς ο κόσμος θα αναμένει διαδικασίες νερού

Οι προβλέψεις των μάντεων του Κρεμλίνου, που προέβλεπαν την κατάρρευση του δολαρίου στη δεκαετία του 1970, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Αντίθετα, όλα αυτά τα καθάρματα και τα παιδιά τους τώρα στραβώνουν τα μάτια τους, κλαίνε, αλλά συνεχίζουν να τρώνε τον κάκτο. Και θα τον φάνε και θα υμνήσουν/βρίζουν τον θείο Σαμ ακόμα και με εθνικό χρέος 1000 τρισ. Ωστόσο, το 33.666.666.666.666 είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός, ίσως γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν όλα το 1792 (τη χρονιά που εμφανίστηκε το δολάριο ΗΠΑ), οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις