Η Αυστραλία εγκρίνει υποχρεωτικά εμβόλια mRNA για ΟΛΗ την κτηνοτροφία


Η Αυστραλία ανακοίνωσε σχέδια για την ένεση mRNA του Μπιλ Γκέιτς σε όλα τα ζώα που προορίζονται για τα πιάτα των ανθρώπων.

Σύμφωνα με αναφορές, η αυστραλιανή κυβέρνηση σχεδιάζει να καταστήσει υποχρεωτική την εφαρμογή του εμβολίου για όλα τα ζώα, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούν ή όχι οι κτηνοτρόφοι.

Στις 2 Μαΐου 2023, η Meat and Livestock Australia (MLA) ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση ενός έργου «δοκιμών εμβολίων mRNA που μπορούν να παραχθούν γρήγορα μαζικά στην Αυστραλία σε περίπτωση εμφάνισης οζώδους δερματικής νόσου ή άλλης επιδημίας εξωτικής ασθένειας».

Ο Διευθυντής για την Ευημερία των Ζώων εξέδωσε μια δήλωση στην οποία δηλώνει:

«Αυτό το έργο θα αναπτύξει έναν αγωγό εμβολίου mRNA αρχικά για το LSD, αλλά πιθανώς για άλλες επείγουσες ασθένειες. Αυτό θα επιτρέψει την ικανότητα ταχείας μαζικής παραγωγής εμβολίου για το LSD σε περίπτωση εστίας. Δεν έχουν εγγραφεί ακόμη εμβόλια LSD για χρήση στην Αυστραλία. Ενώ ορισμένα εμβόλια υπάρχουν στο εξωτερικό, η διαδρομή για την εγγραφή στην Αυστραλία για παραδοσιακά παραγόμενα [εμβόλια] είναι μεγαλύτερη από αυτή ενός εμβολίου mRNA.

Το Spectator.com.au αναφέρει: Γιατί τα παραδοσιακά εμβόλια, τα οποία έχουν αρχεία ασφαλείας που ξεπερνούν τα εμβόλια mRNA, υπόκεινται σε μεγαλύτερες περιόδους έγκρισης από τα εμβόλια mRNA; Αυτό ακούγεται σαν μια σημαντική δομική αποτυχία στον οργανισμό υγείας της Αυστραλίας, η οποία, αντί να διορθωθεί, έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τους κατασκευαστές που θέλουν να εξαργυρώσουν το mRNA.

Τα εμβόλια mRNA παράγονται γρήγορα και «ευκίνητα», γι’ αυτό αρέσουν στις φαρμακευτικές εταιρείες – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλή, αποτελεσματικά ή κατάλληλα για καταναλωτές είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για ζώα.

Ένα άρθρο του 2022 στο PubMed Central σημειώνει: «Πρόσφατα, η επιτυχής εφαρμογή των εμβολίων mRNA κατά του Covid επικύρωσε περαιτέρω την πλατφόρμα και άνοιξε τις πύλες στις δυνατότητες του εμβολίου mRNA στην πρόληψη μολυσματικών ασθενειών, ειδικά στον κτηνιατρικό τομέα.

Πιστεύετε ότι το mRNA έχει «επικυρωθεί» τα τελευταία τρία χρόνια;

Χωρίς αμφιβολία, αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζουμε να ακούμε φωνές «έκτακτης ανάγκης» και «ξέσπασμα» με την ίδια ανάσα με το mRNA, σαν να μας θυμίζει το μάντρα που χρησιμοποιήθηκε κατά την εποχή του Covid για να ξεκινήσουμε αυτό που ο πρώην υπουργός Υγείας ανέφερε ως « μεγαλύτερη κλινική δοκιμή – η μεγαλύτερη παγκόσμια δοκιμή εμβολίου που έγινε ποτέ». Δείτε πώς έγινε αυτό.

Η πτώση των εμβολίων mRNA του Covid είναι πιθανό να συνεχιστεί για το καλύτερο μέρος ενός αιώνα καθώς ένα ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων «πεθαίνει ξαφνικά» ή υποφέρει από μακροχρόνιες εξουθενωτικές ασθένειες. Αυτά γίνονται γρήγορα επιβάρυνση για τη βιομηχανία υγείας και τα οικονομικά, αφού οι κατασκευαστές εμβολίων ανέλαβαν την ευθύνη επειδή επρόκειτο για «έκτακτη ανάγκη». Τα περισσότερα έθνη δημιουργούν ομάδες αποζημίωσης σε μετρητά για να αντιμετωπίσουν τον αυξανόμενο κατάλογο ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν πληγεί.

Μια άλλη δικαιολογία που χρησιμοποιείται για να καλύψει τη φωλιά των εμβολίων mRNA είναι ότι πιστεύεται ότι παρέχουν τη λύση για ιούς τύπου γρίπης στους οποίους τα παραδοσιακά εμβόλια έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά. Όλοι θέλουν να δουν ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά των ιών του αναπνευστικού να έχει δεμένα τα μάτια τα τελευταία τρία χρόνια. Τα εμβόλια mRNA Covid δεν έκαναν σχεδόν τίποτα για την καταπολέμηση ή τον έλεγχο του Covid τύπου γρίπης και, με βάση τα όσα έχουμε δει, δεν προσφέρουν κανένα πλεονέκτημα στα παραδοσιακά εμβόλια για αυτό το πρόβλημα πέρα από τους τίτλους του μάρκετινγκ που αισθάνονται καλά. Υπάρχει ένα ισχυρό επιχείρημα ότι για την πλειοψηφία του πληθυσμού, έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό.

Αντί να αναστέλλονται όλα τα εμβόλια mRNA μέχρι να καταλάβουμε τι πήγε στραβά, αντιμετωπίζονται κατά προτεραιότητα από τις ρυθμιστικές αρχές και υποστηρίζονται από κατασκευαστές που αγαπούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ταχύτητας που προσφέρει η παραγωγή τους. Οι κυβερνήσεις, ιδιαίτερα η (κατεστραμμένη;) κυβέρνηση της Βικτωριανής Πολιτείας, διοχετεύουν δεκάδες εκατομμύρια στην ανάπτυξη mRNA για να συνεχίσουν να κεφαλαιοποιούν την πολιτική δημοτικότητα που απολάμβαναν κατά την εποχή του Covid.

Η MLA σημειώνει ότι τα εμβόλια mRNA θα πρέπει να είναι έτοιμα για χρήση εντός δύο ετών και ενώ όλοι είναι απασχολημένοι τονίζοντας ότι αυτή θα είναι μια «εθελοντική» επιλογή για την αγροτική κοινότητα, τα εμβόλια εντός της γεωργικής βιομηχανίας σπάνια είναι εάν ένας παραγωγός επιθυμεί να πουλήσει το προϊόν του στην εγχώρια αγορά και τις διεθνείς αγορές. Εάν προχωρήσουμε στη γραμμή παραγωγής εμβολίων mRNA, είναι εξαιρετικά πιθανό οι Αυστραλοί να τρώνε ζώα εμβολιασμένα με mRNA μέσα σε λίγα χρόνια, χωρίς να κατανοούν τι σημαίνει αυτό για την υγεία.


Όποιος επικρίνει τα εμβόλια mRNA ή το πιθανό μέλλον τους στη γεωργική βιομηχανία παρελαύνει στον Τύπο ως «συνωμοσιολόγοι» με δημοσιεύσεις που στέλνουν γρήγορα τους ελεγκτές γεγονότων για να επιμείνουν ότι είναι καθαρός φόβος να προτείνεις ότι θραύσματα αυτών των εμβολίων θα καταλήξουν στην τροφική αλυσίδα.

Εκτός αυτού, ήταν μια «θεωρία συνωμοσίας» να προτείνουμε ότι το ανθρώπινο σώμα θα συνέχιζε να παράγει εμβόλια mRNA για τον Covid πολύ μετά την ένεση ή να εγείρει ανησυχίες ότι θα έφευγε από το σημείο της ένεσης. Όχι μόνο οι φόβοι που περιγράφονται ως «συνωμοσία» αποδείχθηκαν αληθινοί, αλλά η συμπεριφορά και οι παρενέργειες των εμβολίων mRNA του Covid φτάνουν πολύ πέρα από αυτό που είχε προβλέψει κανείς.

Πόσο σίγουροι είμαστε ότι, στη βιασύνη να κορεστεί η αγορά με εμβόλια mRNA, θα διεξαχθούν οι κατάλληλες μακροπρόθεσμες δοκιμές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παραμονή στο κρέας και το γάλα; Θα επηρεάσει δραστηριότητες υψηλού κινδύνου όπως ο τοκετός, δεδομένου ότι υπάρχει ισχυρή υποψία ότι τα εμβόλια Covid ευθύνονται για την αύξηση των ανθρώπινων αποβολών;

Λάβετε υπόψη ότι εξακολουθούμε να μας λένε ότι τα εμβόλια Covid είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά». Η αυστραλιανή κυβέρνηση, καθισμένη σε ένα σωρό ανεπιθύμητων εμβολίων, ξοδεύει δημόσιο χρήμα σε εκστρατείες μάρκετινγκ, ενθαρρύνοντας τους Αυστραλούς να πάνε και να κάνουν τα ενισχυτικά εμβόλια την ίδια στιγμή που άλλες χώρες έχουν αφαιρέσει τα εμβόλια κατά του Covid.

Τουλάχιστον ορισμένες πολιτείες στις ΗΠΑ το λαμβάνουν υπόψη, βιάζονται να εγκρίνουν νομοθεσία για την απαγόρευση της χρήσης εμβολίων mRNA για ζώα που εμπλέκονται στη βιομηχανία τροφίμων των οποίων το κρέας ή το γάλα παράγεται για ανθρώπινη κατανάλωση. Το Αϊντάχο είναι ένα παράδειγμα όπου θα είναι παράπτωμα η χρήση εμβολίων mRNA – και αυτό περιλαμβάνει τα εμβόλια Covid.

Οι Αυστραλοί πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εμβόλια mRNA έρχονται για τη γεωργική βιομηχανία και πιθανότατα θα είναι υποχρεωτικά. Η Αμερική έχει μια σοβαρή συζήτηση για το αν αυτό πρέπει να επιτραπεί, και η Αυστραλία πρέπει να κάνει το ίδιο πράγμα. Είναι απολύτως λογικό να απαιτούνται εκτεταμένα μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας προτού φέρουμε την επανάσταση στη κτηνοτροφία.

Αυτή η συζήτηση δεν θα γίνει από μόνη της. Η αγροτική ελίτ της Αυστραλίας μοιάζει με ένα σώμα ναι-ανδρών που γνέφουν με μανία προς το mRNA. Οι οικογενειακοί αγρότες – αποδυναμωμένοι, περιορισμένοι και αποθαρρυμένοι – δεν έχουν φωνή σε αυτό το θέμα. Οι επιθυμίες τους θα καταρριφθούν από μια μικρή συλλογή από γεωργικές οντότητες δισεκατομμυρίων δολαρίων, πολλές από τις οποίες είναι ξένης ιδιοκτησίας.

Αν οι Αυστραλοί ενδιαφέρονται για το τι τρώνε, ήρθε η ώρα να αρχίσουν να ενδιαφέρονται. Όσο για όσους από εμάς στην Αμερική και στην Ευρώπη, ίσως είναι σοφό να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΚΡΕΑΤΑ, ΑΜΕΣΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ωραία η Αυστραλία, γιατί δεν κάνει κανείς τίποτα; Θέμα χρόνου να έρθει και από εδώ αν δεν έχει έρθει ήδη.

    ΕΠΙΤΧΥΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ .
    ΑΥΤΟΥΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΕΨΗΣ ΣΤΟ ΡΟΠΑΛΟ .
    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ .ΔΙΧΩΣ ΟΙΚΤΟ .ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ .
    ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις