Το Αυτογέννητο DNA


Ο Γάλλος ιολόγος γιατρός Dr. Luc Montagnier το 2008 τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ για τη φυσιολογία της ιατρικής και την ανακάλυψη του ιού AIDS. Σε εργαστηριακές έρευνες διαπίστωσε ότι το DNA μπορεί να
αυτοδημιουργηθεί μόνο από υδρογόνο και οξυγόνο. Πήρε ένα σωλήνα καθαρού αποστειρωμένου νερού, ερμητικά κλεισμένου και δίπλα του τοποθέτησε έναν άλλο σφραγισμένο σωλήνα που περιείχε μικρές ποσότητες DNA που επέπλεαν στο νερό.


Ο Montagnier υπέβαλλε και τους δύο σωλήνες σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας 7 Hertz και περίμενε. Μετά από 18 ώρες είδε ότι, μικρά τμήματα του DNA είχαν αναπτυχθεί και στον αρχικό σωλήνα, ο οποίος περιείχε μόνο καθαρό αποστειρωμένο νερό και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «το σύμπαν συνεχώς συνωμοτεί για να δημιουργεί βιολογική ζωή, όποτε και όπου μπορεί».


Με βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις παρατήρησε ότι τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα DNA, μπορούν να ανιχνευθούν στο αίμα παιδιών με αυτισμό και να θεραπευτούν με αντιβιοτικά και για τον ιό AIDS διαπίστωσε ότι μπορεί να νικηθεί όχι με φάρμακα αλλά με δίαιτα και συμπληρώματα τροφής αλλά και με νερό, χάρη «στην περίφημη μνήμη του». 


Αυτό όμως ζημίωνε τις φαρμακοβιομηχανίες που κυκλοφόρησαν το εμβόλιο για τον ιό του AIDS και οι οποίες δε δίστασαν να του επιτεθούν με συκοφαντίες, χωρίς αποτέλεσμα όμως.








Γιωργος Πουσουλιδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις