ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΜΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ"....!!!

 

Σήμερα  αποκαλύπτουμε

ακόμη μία χορηγία, αρκετών χιλιάδων ευρώ  προς τον Γκίκα Μαγιορκίνη ο οποίος μετα την Παγώνη μας είπε οτι θα έρθει μια νεα Νοσος που θα προέλθει απο τα Ζωα…Ετσι του είπαν ετσι μας ειπε..Ειναι το νεο αφήγημα που θα τρέξει προσεχώς ετσι ωστε να σφαγιαστούν ολα τα ζώα και να μας φέρουν νεα εμβόλια και αλλαγή στην διατροφή μας με τεχνητό κρέας..

Ο τύπος έκανε εξαιρετική δουλειά κατά την περίοδο της πανδημίας για την Ιατρικο-Πολιτική κλίκα πήρε και τοτε αρκετά εκατομμύρια και τον εχουν στη λίστα τους οι Φαρμακευτικές και οι Μαριονέτες Πολιτικοί που εκτελούν τις εντολές της Νέας Τάξης..

Ετσι αποφάσισαν εκ νεου να του χορηγήσουν 81.000 ως προκαταβολή για αυτα που θα ακολουθήσουν.Λιγο “λαδωμα¨ακομη για να συνεχίζει να παρουσιάζει το νεο Αφήγημα της Νεας Ταξης…

Ειδικότερα  η απόφαση  της ενέσεως των 81.000 ευρω αναφέρει τα εξής: «Η Συνέλευση της Ιατρικής Σχολής στη συνεδρίαση της 07-04-2023 αποδέχεται τη χορηγία υγειονομικής περίθαλψης μέχρι του συνολικού ποσού των 81.000,00€ (συν ΦΠΑ) από την εταιρεία Glaxo Smith Kline Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ.

H χορηγία υγειονομικής περίθαλψης αφορά το κόστος διενέργειας εξέτασης γονοτυπικού ελέγχου αντοχής για τη μετάλλαξη Μ184-V/1, στους νεοδιαγνωσθέντες οροθετικούς ασθενείς, που θα πραγματοποιείται στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας& Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο πλαίσιο προγράμματος με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Γ. Μαγιορκίνη Επ. Καθηγητή στο εν λόγω Εργαστήριο, αποφασίζει την αποδοχή της ανωτέρω χορηγίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΨΊΧΟΥΛΑ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ
    ΥΠΑΚΟΥΕΣ ΤΑΝΙΤΣΕΣ ΟΙ
    ΜΕΛΛΟΘΆΝΑΤΟΙ.

    ΚΑΙ ΝΤΑΞ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι πόσα πήραν και μοναστήρια ή εκκλησίες που όσοι είχαν ενδιασμο για τον εμβολιασμό, έπαιρναν τηλέφωνο και τους έλεγαν οι παπάδες/ καλόγεροι ότι δεν είναι το σφράγισμα, να το κάνουν... Συγγενής μου την πάτησε έτσι και τώρα έχει καρκίνο. Προσκυνητής των χρημάτων οι περισσότεροι τελικώς.
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις