Ο πυρομανής Φιντελίτο ξεκίνησε τις πυρκαγιές για να επιβάλει τα Κλιματικά Λοκνταουν


Ο Τριντό κατηγορεί τις πυρκαγιές σαν αιτία της «κλιματικής αλλαγής» παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί εδώ και χρόνια ότι ο Καναδάς χρειαζόταν καλύτερη διαχείριση των δασών για να αποφύγει την καταστροφή που εκτυλίσσεται τώρα.

Ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό σηκώνει τους ώμους για τις σφοδρές πυρκαγιές που πυρπολήθηκαν σκόπιμα, αποδίδοντάς τες εξ ολοκλήρου στην κλιματική αλλαγή και αγνοώντας οποιαδήποτε πρόταση ότι η κακή διαχείριση των δασών θα μπορούσε να είχε παίξει ρόλο.

Η κυβέρνηση είναι ικανή για οτιδήποτε στο όνομα της υπερθέρμανσης του πλανήτη:


 

Τα κλιματικά lockdowns

Daily Mail: Οι υπαίθριες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν, όλοι οι Νεοϋορκέζοι κλήθηκαν να παραμείνουν στο σπίτι (ή να φορέσουν μάσκα έξω) και οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο LaGuardia ακυρώθηκαν. Αποκλείστηκαν ξανά σήμερα, πυροδοτώντας ένα κύμα ακυρώσεων και καθυστερήσεων που θα προκαλέσουν όλεθρο στα αεροδρόμια τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό.

Χωρίς πρόβλημα (κλιματική αλλαγή) δεν έρχεται καμία λύση σε αυτή την περίπτωση λοκνταουν. Εχουμε εξηγήσει χιλιάδες φορές ποιες είναι οι σημερινές εξουσίες και πως βλέπουν τους ανθρώπους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις