Τα κράτη της G7 προσπαθούν να παραδοθούν


Η ομάδα G7 των χωρών σκλάβων της Χαζαρικής μαφίας μόλις ολοκλήρωσε το φεστιβάλ αγάπης στην Ιαπωνία με μια ψευδή επίδειξη εμπιστοσύνης. Στην πραγματικότητα, προσπαθούν να παραδοθούν, λένε πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας.

Για να καταλάβουμε γιατί το G7 πρέπει να παραδοθεί, ας δούμε την πραγματικότητά τους:

Όταν ξεκίνησε η G7 το 1976, ήλεγχε το 70% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Αντιπροσώπευαν επίσης τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου κ.λπ. Τώρα απλώς ελέγχουν το 27% του ΑΕΠ και βρίσκονται κάτω από την πιο φρικτή μορφή βαβυλωνιακού ολοκληρωτισμού.

Ο «αρχηγός» του άλλοτε ελεύθερου κόσμου είναι ένας νεκρός παιδόφιλος έμπορος ανθρώπων με το όνομα Τζο Μπάιντεν που τοποθετήθηκε στην εξουσία από κλεμμένες εκλογές και τώρα εκπροσωπείται από έναν ηθοποιό.

Ο «πρόεδρος» της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ήταν μια έφηβη πόρνη που παντρεύτηκε τον μεγαλύτερο άνδρα πελάτη του. Είναι ένας υπηρέτης της οικογένειας Rothschild, ο οποίος τέθηκε επίσης στην εξουσία μέσω κλεμμένων εκλογών.

Έπειτα έχουμε τον Τζάστιν "Καστρεντό" από τον Καναδά που σχεδόν σίγουρα δολοφόνησε τον αδελφό του και τοποθετήθηκε επίσης στην εξουσία μέσω εκλογικής νοθείας. Ο πατέρας του Πιερ Τριντό -που τον κορόιδευε ο Φιντέλ Κάστρο- παρέδωσε τον έλεγχο της Τράπεζας του Καναδά στην KM.

Στη συνέχεια, έχουμε τον Olaf Scholz από τη Γερμανία, ο οποίος έχει περιγραφεί ως ο χειρότερος ηγέτης των 1000 χρόνων γερμανικής ιστορίας από τον ειδικό συνταγματάρχη Douglas MacGregor. Ο Σολτς κατέστρεψε τη γερμανική βιομηχανία κλείνοντας πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και αυξάνοντας τις τιμές της ενέργειας κατά 45% προκειμένου να εξυπηρετήσει τους κυρίους του Ροκφέλερ.

Έπειτα έχουμε τον σκλάβο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Rishi Sunak από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος χρησιμοποιεί δημόσιο χρήμα για να εμπλουτίσει την εταιρεία της συζύγου του. Πηγές της Μοσάντ ισχυρίζονται ότι για να γίνει Πρωθυπουργός, ο Σουνάκ αναγκάστηκε να επιτρέψει στον εαυτό του να βιντεοσκοπηθεί να κάνει ομοφυλοφιλική σεξουαλική επαφή με τον Μακρόν και τον Καστρντό, ώστε να εκβιαστεί.

Μετά από αυτό, έχουμε την Gioria Meloni της Ιταλίας. Είναι μια φασίστρια που δέχεται εντολές από σατανιστές και υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη γενοκτονία του ουκρανικού λαού.

Τέλος, έχουμε τον Ιάπωνα οικοδεσπότη τον Πρωθυπουργό Fumio Kishida, έναν σκλάβο ηθοποιό KM που διαβάζει σενάρια που του έδωσαν οι σατανιστές χειριστές του και ο οποίος, όπως και οι άλλοι ηγέτες της G7, ήταν επικεφαλής της δηλητηρίασης του λαού του με τοξικά εμβόλια.

Αυτό βγαίνει δημόσια τώρα. Ο καθηγητής Yoshinori Murakami του Πανεπιστημίου του Τόκιο ανακάλυψε υποκινητές του ιού του Πιθήκου 40 (SV40), που σχετίζονται με την ανάπτυξη του ανθρώπινου καρκίνου, σε φιαλίδια Pfizer. Ρωτάει γιατί μια αλληλουχία που προέρχεται από έναν ιό καρκίνου υπάρχει στο εμβόλιο της Pfizer. 

 


Επίσης, ο ιαπωνικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας NHK αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη στο Twitter στις 16 Μαΐου επειδή επεξεργάστηκε ένα ειδησεογραφικό πρόγραμμα για να φαίνεται ότι κάποιοι είχαν πεθάνει από COVID-19, ενώ στην πραγματικότητα τα σχόλια που χρησιμοποιήθηκαν στην εκπομπή ήταν από άτομα που ισχυρίζονταν ότι η οικογένειά τους μέλη είχαν πεθάνει μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

https://mainichi.jp/english/articles/20230517/p2a/00m/0na/010000c

Οι Ιάπωνες είναι επίσης εξοργισμένοι που οι G7 διεξήγαγαν κυνικά τη συνάντησή τους στην πόλη της Χιροσίμα που βομβαρδίστηκε με ατομική βόμβα.

Ως σαφές σημάδι, το G7 είναι ένα ηθικά χρεοκοπημένο όργανο του Σατανικού ΚΜ, το ανακοινωθέν τους ζητούσε ελευθερίες για τα άτομα LGBTQIA  σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά εκφράζοντας ταυτόχρονα την υποστήριξη για τη συνέχιση της γενοκτονίας του ουκρανικού λαού.

Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίζοντας τη χρεοκοπία, τα κράτη της G7 αναγκάστηκαν να "ξεπλυνουν" την Κίνα λέγοντας «Οι πολιτικές μας προσεγγίσεις δεν έχουν σχεδιαστεί για να βλάψουν την Κίνα ούτε επιδιώκουμε να εμποδίσουμε την οικονομική πρόοδο και ανάπτυξη της Κίνας». Ιδιωτικά, οι KM προσφέρουν παγκόσμια κυριαρχία στην Κίνα με αντάλλαγμα τη συνέχιση της χρηματοδότησης των καθεστώτων-μαριονέτα τους, λένε πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας.

Φυσικά, οι Κινέζοι -που έχουν υποστεί μαζική δολοφονία μέσω ηλεκτρομαγνητικών και βιο-όπλων 5G στα χέρια των μαριονέτας του G7- δεν έχουν καμία διάθεση να χρηματοδοτήσουν αυτές τις χώρες που έχουν καταληφθεί από εγκληματίες.

Η Ομάδα των Επτά, με σημαντικά εξασθενημένο οικονομικό βάρος… ανίκανη να εκπροσωπήσει τον κόσμο… προβάλλει ξανά τον λεγόμενο «νόμο και τάξη» τους, ενώ οι πολιτικοί παρατηρητές έχουν απομυθοποιήσει επακριβώς την ουσία των ψεμάτων τους – ένα σχέδιο για να παίξουν μια μικρή κλίκα την πολιτική και υπαγορεύουν στον υπόλοιπο κόσμο, σημειώνουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης

https://english.news.cn/20230520/34f8984866da4eb5895306b996aac8e9/c.html

Η κυβέρνηση της Κίνας έχει επίσης αποκαλύψει τα σχέδια των ΗΠΑ να αναπτύξουν γενετικά τροποποιημένα όπλα κατά των «Ευρωπαίων Αρίων» και άλλων φυλών

https://www.nationalreview.com/corner/china-says-u-s-plans-to-deploy-genetically-engineered-weapons-against-european-aryans-and-other-races/

Ο υπόλοιπος κόσμος είναι επίσης προσηλωμένος σε αυτούς τους εγκληματίες και κανείς δεν πρόκειται να υποστηρίξει την χρεοκοπημένη γενοκτονική τους ΗΝΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

Πάνω από 81 έθνη έχουν αποκηρύξει το δολάριο ΗΠΑ και αυτό περιλαμβάνει πλέον χώρες που παράγουν πετρέλαιο όπως το Ιράκ, η Βενεζουέλα, η Νιγηρία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία κ.λπ.

Για να καταλάβετε ότι αυτή τη φορά είναι πραγματικά χρεοκοπημένοι, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω γραφήματα.

Η πρώτη δείχνει ότι τα αποθέματα μετρητών των ΗΠΑ θα εξαντληθούν στις 5 Ιουνίου.

Το δεύτερο δείχνει τις προσδοκίες της αγοράς για χρεοκοπία στις ΗΠΑ. (Οι άλλες μικρότερες αιχμές στο γράφημα είναι πράγματα όπως το σοκ Lehman).


Το τρίτο δείχνει ότι έχουν λεηλατήσει το Καταπιστευματικό Ταμείο Κοινωνικής Ασφάλισης, κάτι που νομίμως δεν πρέπει να κάνουν.

Τέλος, βλέπουμε ότι η εταιρεία πρέπει να δανειστεί μόνο για να πληρώσει τόκους για τα χρέη της.

Όταν μια κυβέρνηση πρέπει να δανειστεί μόνο και μόνο για να πληρώσει τους τόκους του χρέους της, είναι χρεοκοπημένη.

Έτσι, το ερώτημα των 200 τρισεκατομμυρίων δολαρίων είναι: τι θα συμβεί όταν οι ΗΠΑ χρεοκοπήσουν;

Εάν πρόκειται για μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, οι αμερικανοί στρατιώτες σε 800 βάσεις σε όλο τον κόσμο δεν θα πληρωθούν και θα πρέπει να καταφύγουν σε ένοπλες ληστείες ή να βγουν στο δρόμο με ρουχα επαιτείας.

Στο εσωτερικό των ΗΠΑ, οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα καταρρεύσουν και ο νόμος και η τάξη θα διαλυθούν. Θα υπάρξει μια αιματηρή περίοδος αναρχίας και πιθανώς η διάσπαση των ΗΠΑ σε διάφορες χώρες πριν σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Σκεφτείτε την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Το επισυναπτόμενο βίντεο δείχνει περίπου 750 μετανάστες που κρατούνται σε Κέντρο Επεξεργασίας Συνοριακών Περιπολιών στο Ελ Πάσο του Τέξας, έξι φορές μεγαλύτερο από την κανονική χωρητικότητα της εγκατάστασης. Κάθε άτομο εκεί είναι άνδρας ηλικίας 25 – 35 ετών (Στρατιωτική ηλικία)

Military age men all refugees

Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες. Τους στέλνουν εδώ για να διεισδύσουν και να ξεκινήσουν πραγματικά προβλήματα για τους Αμερικανούς. Τι θα λέγατε για έναν εμφύλιο πόλεμο;





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Με τον Κούλη και Χαράρι να υπάρχει καμμιά τσόντα;
    Με τον Αδωνη, τον Πλεύρη, τον.., τον...,τον...,την...,τον...,.....εκεί να δούμε!
    Τι διάολο! η χώρα μας πρωτοπόρα σε όλα.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις