ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ 1947


Οι κυβερνητικοί επιστήμονες (η μυστική κυβέρνηση) υποτίθεται ότι εργάστηκαν μαζί με μια εξωγήινη δύναμη για να βρουν τους διάφορους τρόπους με τους οποίους ο γενικός πληθυσμός θα μπορούσε να τεθεί υπό έναν απόλυτο ολοκληρωτικό έλεγχο που θα άφηνε την ανθρωπότητα να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή μόνο από ζώα φάρμας.


Όλα αυτά ξεκίνησαν με μια συνθήκη του 1947 που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Χάρι Τρούμαν , που έθεσε σε κίνηση ένα σχέδιο όπου η ELITE αποκτούσε εξωγήινα τεχνολογικά μυστικά με αντάλλαγμα να επιτρέψει στους εξωγήινους να απαγάγουν ανθρώπινα υποκείμενα για τη διαβολική τους έρευνα. Με τον καιρό, η ελίτ θα μπορούσε να επιβιώσει για να γίνει ο κυρίαρχος των ανθρώπινων προβάτων, υπό τον απόλυτο έλεγχο των εξωγήινων - όπως τα σκυλιά που παρακολουθούν τα πρόβατα σε μια φάρμα ανθρώπων... Βρίσκεται σχεδόν δύο μίλια κάτω από την Archuleta Mesa στο Jicarilla. 


Το Apache Indian Reservation κοντά στο Dulce, στο Νέο Μεξικό ήταν μια εγκατάσταση ταξινομημένη τόσο μυστική, που η ύπαρξή της θα ήταν μια από τις πιο προστατευμένες πραγματικότητες στον κόσμο.
Υπήρχε το πρώτο κύριο κοινό εργαστήριο βιογενετικής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών/Αλλοδαπών της Γης. Άλλα υπήρχαν στο Κολοράντο, τη Νεβάδα και την Αριζόνα, για να μην αναφέρουμε σε μια σειρά από άλλες τοποθεσίες όπως το Αφγανιστάν και η Ρωσία - αλλά η Ντούλτσε (είναι)/ήταν η μεγαλύτερη...


Σε μια εποχή που οι αξιωματικοί που ήταν υπεύθυνοι για τις μεγάλες στρατιωτικές μονάδες ήταν ακόμα μέρος της γενιάς που έβλεπε τις νέες γυναίκες - πιθανές μητέρες - ως θησαυρό που έπρεπε να προστατευτεί, για να μάθει ότι χιλιάδες νεαρές γυναίκες απήχθησαν, ακόμη και δημιουργήθηκαν (κλωνοποιήθηκαν, κ.λπ.) για χρήση ως σκλάβες του σεξ από εξωγήινους πάρα πολύ για τέτοιους άντρες να επιτρέψουν να συνεχίσουν.


Το σημείο καμπής ήρθε όταν ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Δρ. Zbigniew Brzezinski συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Jimmy Carter στον Λευκό Οίκο, στις 14 Ιουνίου 1977, με μια σειρά από άλλους «πράκτορες και ηγέτες των υπηρεσιών πληροφοριών», για να ενημερώσει τον Πρόεδρο σχετικά με μια σειρά από άκρως απόρρητα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του «Project Aquarius» και της δουλειάς που γίνεται στο Dulce , Περιοχή 51 και άλλες μυστικές βάσεις .


Ο Μπρεζίνσκι, μέλος της ελίτ εξουσίας που υποστήριξε την υπόθεση του «Γκρι», ποτέ δεν μάντεψε ότι ο Πρόεδρος θα σοκαριζόταν τόσο πολύ που σύντομα θα απευθυνόταν σε αξιόπιστους στρατιωτικούς συμβούλους της κοινότητας στρατιωτικών πληροφοριών για επιλογές σχετικά με το πώς να σταματήσει αυτό που συνέβαινε.


Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA ) πολεμούσε κρυφά την αιτία των εξωγήινων και τους ανθρώπους που δούλευαν για ή με τους εξωγήινους, από τότε που ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Το Project Aquarius ιδρύθηκε αρχικά το 1953, με εντολή του Προέδρου Eisenhower, υπό τον έλεγχο των NSC και MJ-12. 


Το 1966, το όνομα του Έργου είχε αλλάξει από το Project Gleem, το οποίο έγινε Project Aquarius , και τμήματα του μπήκαν στο Deep Cover, κρυμμένο ακόμη και από τη CIA και το NSC.


Σε εκείνο το σημείο, η NSA είχε ανοίξει,
"Τμήμα Χ" (για τον εντοπισμό και τη μελέτη όλων των εξωγήινων ή εχθρικών επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την ανθρώπινη φυλή γενικότερα)
"Department Z" (για να "αντιδράσει" και να "εξουδετερώσει" κάθε είδους απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ανθρώπινη Φυλή). 


Κάτω από μυστικό προεδρικό διάταγμα, που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ, το Τμήμα Ζ της NSA, η νεοσύστατη Δύναμη Delta και μια ειδικά επιλεγμένη ομάδα Πολεμικής Αεροπορίας SOC, Navy Seal και Army Rangers οργανώθηκαν για μια αποστολή τόσο μυστική που ούτε καν Οι αξιωματικοί της διοίκησης ενημερώθηκαν για τι επρόκειτο μέχρι τη νύχτα της επίθεσης.


Οι μόνοι ηγέτες της «Ομάδας επίθεσης» που ήξεραν περί τίνος πρόκειται ήταν οι άνδρες που συμμετείχαν στο Τμήμα Ζ της NSA, οι οποίοι είχαν εμπλακεί με την καταπολέμηση εξωγήινων για χρόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


 

Σχόλια

  1. o FLYING DUTCHMAN Η ΜΑΛΛΟΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ , Ο ΜΑΡΚ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΤΣΕ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΦΥΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.Ο ΦΙΛ ΣΝΑΙΝΤΕΡ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΧΗ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
    ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΙΒΑΖΑΝ ΣΤΑ ΜΑGLEV TRAINS,ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΤΟΤΕ....
    ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΕΝΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΕΝΩ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΑΓΕΡΩΧΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΣ.
    Η ΦΥΛΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΘΝΗΤΩΝ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ Η ΤΑΙΝΙΑ JURASSIC WORLD EXEI THN ΦΥΛH AYTH H OΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΟΛΟΥΣ ΤΩΝ VELOCIRAPTORS ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ.ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ.....
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΕ ROCK ME TON ΣΟΝ ΚΟΝΝΕΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΗΤΖ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΑΡΚ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΓΓΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΚΤΟΥΡΙΑΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ,ΤΟ MINERVA,ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ 51,ΕΙΔΕ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ,ΚΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΨΥΧΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ UFO.
    AYTA ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΠΩΣ ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΟΥ...
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΕΤΣΙ Η ΣΕΙΡΑ WESTWORLD ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ,ΑΠΟΚΤΑ ΝΟΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΤΣΙ;

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΑΚΡΥΝΩΝ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΝΟ...
    ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΕ ΖΩΗ,ΙΔΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΘΑΝΙΟ ΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΙΑΜΑΤ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ.
    ΕΧΕΙ 14 ΦΕΓΓΑΡΙΑ,ΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝΑ ΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΤΙΑΜΑΤ.
    Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΖΩΑ ΚΥΡΙΩΣ.ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ.
    ΟΠΩΣ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.Ο ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΓΝΗΤΟΣΦΑΙΡΑ.ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΡΥΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.Ο ΤΡΙΤΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΙΑΜΑΤ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ,ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ.ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΗΣ ΤΙΑΜΑΤ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.ΓΚΑΡΑΖ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΚΑΦΩΝ,ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ VALERIAN.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΑ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ;ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ Η ΔΗΜΗΤΡΑ.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ VENUS PROJECT;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΘΟΛΟ.ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΑίΠΕΡ,ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΚΟΜΗΤΕΣ,ΒΡΑΧΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΑΟΥΜΕΑ.ΦΕΓΓΑΡΙΑ:ΧΙΑΚΑ,ΝΑΜΑΚΑ.ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ AΠΟΡΡΗΤΟΣ ΝΑΝΟΣ.ΓΕΜΑΤΟΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΥΣΟΥ.
    ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΙΔΑ.ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΥΣΝΟΜΙΑΣ.ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ.ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΕΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΩ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΙΣ ΣΚΑΦΩΝ,ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΚΑΦΟΣ.
    ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΜΑΣ.ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΧΑΛΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΑΝΤΙS.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ,ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ,ΜΑΙΤRE ΓΚΡΙΖΟΙ,ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΔΕΜΕΝΟ ΝΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ,ΕΝΩ ΤΟΥ ΟΧΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ.
    ΖΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΕ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.ΔΕΝ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ/ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΙΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙ ΕΦΟΔΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ.TO EΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΟΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΤΟ ΦΩΣ,ΤΟ ΘΕΙΟΝ.
    Ο 13ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΟΧΑΛΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΟΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΝΕ.ΤΡΙΑ ΓΕΝΗ:ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΦΥΛΟΙ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις