ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ....ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ....!!!


 Θελετε εναν κοσμο οπου η ΝΔ να εχει αυτο....

 

Που στα ταλαιπωρα Τεμπη εγινε αυτο...

Εικόνα

Που πρωτος σε σταυρους βγηκε αυτος...

Εικόνα

Που ψηφισατε για βουλευτη του κυβερνωντος κομματος ΑΥΤΟΝ....

Ο οποιος εκανε και προεκλογικο σποτ στ Αλβανικα...

Εικόνα


Δεν ειχα καμια αμφιβολια ουτε εκπλησομαι....

Αυτο θελατε....Αυτο θα εχετε....

Το ξερω οτι δεν ντρεπεστε ...

Γιατι η ντροπη προυποθετει φιλοτιμο....

Καληνυχτα προδωμενη πατριδα μου....





 SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Για λίγα ψωροευρουλακια ο νεοραγιας ξεπουλιεται πανευκολα πια!!
    Εννοείται πως η έκταση της νοθείας ήταν τεράστια, Αμερική, ισραηλ, Αγγλία, Γερμανία έβαλαν χέρια πόδια, ωστόσο και ο πατριωτικός λεγόμενος χώρος σπασμένος σε χίλια κομμάτια δεν μονοιασε λίγο πριν το κομμάτιασμα της καημένης πατρίδας και έχει τεράστια ευθύνη.
    Ο δε Κασιδιάρης πιστεύω έχει κάψει το χαρτί του μετά τις προτροπές για ψήφο στον τσιριζα και θα υποταχτεί για να μην μείνει φυλακή για πάντα.
    Νεοραγια μου γ@μιεσαι, δεν κατάλαβες τίποτα. Είσαι χειρότερος του Μητσοθαφτη ο οποίος υπηρετεί ως γνήσιος στρατιώτης την "περιούσια" φυλή του παίρνοντας άριστα...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα ηταν προμελετημενα απο ολες τις αποψεις .Η αντζεντα πρπεει να εχει ολοκληρωθει μεχρι το 25-30

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΦΙΛΑΓΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΔΟΥΛΙΚΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ;ΟΧΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΕΙΛΙΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ 400 € ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ....ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΤΗΣ CIA ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΛΩΡΑ ΙΝΓΚΡΑΜ,ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ.
    ΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΑΜΟΓΕΛΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝ ΑΚΟΜΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ, Η ΓΕΡΙΚΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΗ ΕΚΑΝΕ ΜΟΡΦΑΣΜΟ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ....ΜΙΑΜΙΑΜΜΙΑΟΥΜΙΑΜ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΡΌΙΔΕΥΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΔΙΌΤΙ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΑΛΓΌΡΙΘΜΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ!ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΙΧΕ 10 ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΙ ΕΚΑΤΟ ΜΠΑΣΚΙΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ!ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΕ ΩΣ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;ΟΙ ΠΡΈΣΒΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΘΑ ΤΡΩΓΟΠΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΤΑ ΠΟΤΉΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΥΠΟΓΕΙΟΥ.

    ΕΝΑΣ THANΟS PAPADOPOULOS ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΜΗΝ ΤΣΙΜΜΠΑΤΕ.
    ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ 24/7 ΓΙΑ ΤΗΝ SAGRADA FAMILIA,ΡΊΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...

    ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ ΤΟΥΣ.ΥΠΟΨΙΝ:ΠΛΕΥΡΗΣ+ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ,ΜΑΝΤΡΩΜΑ,ΒΑΣΑΝΑ.

    ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ O ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙΑ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΕΥΠ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λες να το έκαναν οι Ελληνες αυτο ?
    Τότε σίγουρα η singular logic παίρνει το στεφάνι της τιμιότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις