JFK ΚΑΙ FED


 Ο JFK προσπάθησε να εξαλείψει τα κακά των Κεντρικών Τραπεζιτών όταν ενέκρινε την έκδοση του Εκτελεστικού Διατάγματος 11110, το οποίο ήταν μια προσπάθεια μεταφοράς εξουσίας από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα στο Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών αντικαθιστώντας τα ομόλογα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας με ασημένια πιστοποιητικά.

Το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 εκδόθηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ John F. Kennedy στις 4 Ιουνίου 1963.

Αυτό το εκτελεστικό διάταγμα τροποποίησε το εκτελεστικό διάταγμα 10289 (ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου 1951)[1] μεταβιβάζοντας στον Υπουργό Οικονομικών την εξουσία του προέδρου να εκδίδει ασημένια πιστοποιητικά σύμφωνα με τον Thomas Amendment of the Agricultural Adjustment Act, όπως τροποποιήθηκε από το Gold Reserve Act.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΊΘΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΟΤΟΜΈΣ ΕΞΕΧΟΥΣΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΉΤΩΝ. ΔΥΟ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΛΟΙΠΌΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΈΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΟΜΉ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΝΤΑΪΆΝΑ. ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΙ ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΜΕΝ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙΝΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ.ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    Ρ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις