Ετσι πολεμάς τους θρόμβους εντός λίγων ημερών μετά τον εμβολιασμό

 

Οι μικροθρόμβοι μετά τον εμβολιασμό

κατά του κορωνοϊού είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για την υγεία αλλά και την ζωή ή θάνατο των εμβολιασμένων. Ο παθολόγος Ryan Cole υποστηρίζει σθεναρά τη χρήση της νατοκινάσης, ενός ενζύμου από σόγια που έχει υποστεί ζύμωση που διασπά το ινώδες της πρωτεΐνης πήξης του αίματος.

Ο Cole σημείωσε στο podcast Ask Dr. Drew ότι στη βόρεια Ιαπωνία σπάνια πεθαίνουν από καρδιακές παθήσεις. Εκεί τρώνε πολύ σόγια που έχει υποστεί ζύμωση, σύμφωνα με τον παθολόγο!!!

Δείτε το βίντεο:

 

Μερικοί από τους συναδέλφους του υπέφεραν από θρόμβους. Τα φάρμακα δεν είχαν αποτέλεσμα. Όταν ο Cole τους συμβούλεψε να πάρουν νατοκινάση, οι θρόμβοι αίματος τους καθαρίστηκαν σε μια ή δύο μέρες. Ο Robert Malone, εφευρέτης της τεχνικής εμβολιασμού mRNA, υπέστη βλάβη από τον εμβολιασμό μετά το δεύτερο εμβόλιο. Από τότε παλεύει με την επικίνδυνη για τη ζωή του υψηλή αρτηριακή πίεση και υψηλό καρδιακό ρυθμό. Ο Malone έλαβε νατοκινάση. «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα», είπε σε συνέντευξή του στους The Epoch Times. «Σύμφωνα με τη γυναίκα μου, έχω πολύ περισσότερη ενέργεια». Εξήγησε ότι η νατοκινάση διασπά τις συσσωρεύσεις πρωτεΐνης ακίδας στο σώμα. “Υπαρχει ΕΛΠΙΔΑ.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις